![]() |
|
Irdeto Neotion modulMozna to nekomu pomuze. Potreboval jsem dat cryptoworks modul do jineho prijimace. Mam Skylink ICE kartu, tak jsem koupil rovnou ten jejich Neotion modul CI+. Soupnoul jsem ho do prijimace Technisat Digicorder HD2SX, udelal refresh karty a vsechno nabehlo. Mam to tam od vcerejska, budu sledovat, ale zatim to vypada spolehlive. Prepinani kanalu je o malinko zpozdenejsi nez Cryptoworks SMIT, ale da se. Na druhou stranu jsem mel problem s tim, ze pri prepnuti na SD MPEG4 kanaly (Kino CS treba) mi napoprve zustala hlaska Kodovano a musel jsem prepnout jinam a zase zpet, pak uz to jelo. Tohle uz to nedela. Celkove to vypada jako funkcni kombinace, uvidim za par dni, jestli se neco neobjevi. |
mber
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
RE: Irdeto Neotion modulVítam tvoju info. Daj vedieť ;)Vu+ Ultimo, Open ATV 5.3, 2x DVB-S2, 1x DVB-T; multifeed 23,5E+19,2E+16,0E+13,0E + motor SG-2100: 75E - 30W, parabola Fuba 100Al, 2x LNB Inverto, 1x LNB Alps; 1x LNB GT-SAT.
|
DJYEMI
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 902 |
![]() |
|
RE: Irdeto Neotion modulCo tak dohodit za kolik? |
brunek578
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: Irdeto Neotion modulcena 42 eurDreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
RE: Irdeto Neotion modulEltasat, 1020 CZK tusim. |
mber
![]() |
|
RE: Irdeto Neotion modulKoupil jsem tenhle modul do HD8-SX a dal do něj kartu ICE v úterý. Ve středu večer mi vypadlo kódování na půl hodiny a ve čtvrtek po 4.hodině odpoledne na 20 minut. Teda výpadek by asi byl delší, ale pomohla reautorizace. Napsal jsem na Skylink a odepsali mi, že tuto kombinaci zkoušeli, a že to bylo OK, ale chtějí ještě SW/HW verzi sat.přijímače, asi aby to porovnali. Tak uvidím odpoledne (teď jesm v práci).Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Irdeto Neotion modulZapomněl jsem uvést. Výpadek kódování byl "jen" na placených HD stanicích.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Irdeto Neotion modulHmm, no budu to sledovat. Kdyztak se vratim, otazka je, jestli nemel skylink nejake problemy. |
mber
![]() |
|
@mberAčkoliv je Eltasat můj oblíbený obchod,stejně se vždy najde někdo levnější ;)http://www.gisow.cz/satelit/uvod/sortiment-2/dekodovaci-moduly/irdeto-pi-sys/ca-modul-neotion-irdeto-darek-zdarma-18 VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
![]() |
|
RE: Irdeto Neotion modulMe to je fuk. Eltasat je spolehlivy, vstricny a mam s nim jen dobre zkusenosti. Penize si zaslouzi. Tedy aspon moje :)) |
mber
![]() |
|
mberTy výpadky kódování u mě bude asi můj "lokální" problém, protože jsem kartu (když zrovna kódování vypadlo dnes ráno) přendal i do jiného modulu (SMIT v provedení CW), a stav "zakódováno" zůstal, pak jsem to vyzkoušel ještě v přijímači Technisat Technistar S1 a stále "zakódováno". Až když jsem z webu provedl reautorizaci karty, tak se to během 5 vteřin rozběhlo. Tak nevím, napsal jsem to na podporu, tak uvidím. Zvláštní, že se tak děje jen u HD programů na transpordéru 12109.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Irdeto Neotion modulZatim to mam stale bez problemu. Jedine co je videt je delsi prodleva pri prepnuti kanalu. Ale zase mi tam nevyskakuji hlasky kodovano pri prepinani. Takze zatim celkem spokojenost. |
mber
![]() |
|
RE: Irdeto Neotion modulMám je v Allboxech a Topfieldech SBP 2010 a chodí v pohodě!V Topfieldovi je rychlejší přepínání než v Allboxech. Hlášky nevyskakují,protože jsem je vypnul v nastavení modulu! ;) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Irdeto Neotion modulHlasky mi daval cryptoworks modul. Tady je mam take vypnute. |
mber
![]() |
|
mber díkyza pozitívnu info.Mám doplňujúcu otázku - čo máš v druhom CI slote? Ja zatiaľ 2xTSD CRW + 2xSkyLink CRW. Za 2.5 roka žiadne hlášky o zakodovaní alebo iné problémy. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
![]() |