, sekce: Skylink |
|
Prima HD a další poplatekdo teď běžela Prima HD když jsem měl aktivovano Nova HD bez omezení a ted najednou vypadla a když se přihlásím na svou kartu na aktivaci tak to chce 200 kč za přeregistraci na neplacené 2 TV HD bez omezení je to normální kdo má jakou zkušenost?Mascom MC1101Cr + parabola 105 + LNB Smart Titanium Edition 0.2 db + motor SG 2100
|
romanks
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 70 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
|
|
RE: Prima HD a další poplatekJa si myslim,ze to neni az tak hrozna castka tech 200 kc.Skylink si uctuje doplatek za Novu HD mnohen vyssi u starsich karet. :) 499,- |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 783 |
|
|
RE: Prima HD a další poplatekTo nieje hrozne , ale povodnu kartu "akce Hromnice" som uz takto "zobycajnoval asi 3x" . Zakazdym ,ked cosi pridaju sa z karty stane "neobycajna karta bez zakladu" :)))A ked som pred cca 2 tyzdnami platil total + film, mohli napisat, ze chcu este par € navyse . Koli Prime sa mi nechce samostatne zadavat prikaz. |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
|
|
RE: Prima HD a další poplatekAle za co chceš platit vždyť to s hd nemá nic společného ,když to takhle bude program po programu :)))AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
|
|
RE: Prima HD a další poplatekzaujimav e jeine. Ta trubka z cslinku mi volala asi tri krat- sak koli 300€ sa oplati, nie?. Ale ani raz nespomenula, ze chce aj za primu hd. Nastastie,ziadne skutocne HD to nieje, takze mi to nebude chybat. Ked som vtedy pozeral do spravy kariet - mal som tam Nepaltene 2TV HD bez obmedzenia , teraz mi to rozdelili a mam tam Nova HD bez obmedzenia a neplatene TV bez obmedzenia. To je uz 3x krat co sa zmenil typ neobmedzenych programov - samovolne . :)))Ozaj to nieje tragedia, ale je to smiesne. Aspon je sranda. |
grantec
|
|
RE: Prima HD a další poplatekHolt nic není zadarmo a u CSlinku to platí dvojnásob. Rv zarážející je to,že ač nejde o žádné HD ,mají tu drzost chtít za to nějaký extra poplatek. ;PDreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
|
|
RE: Prima HD a další poplatekCSlink by vysílal barevně i klasický černobílý film, podobně jako má SD Primu HD... :laughing: :laughing: :laughing: A ještě by dělal reklamu ne barevné vysílání... R^ I když je pravdou, že i černá a bílá jsou barvy a za HD tady můžeme považovat i rozlišení 320x240... ;)Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 640 |
|
|
RE: Prima HD a další poplatekVáš problém pánové,hrajete chytráky a neumíte si spočítat 2+2,pro ty co mají roční kartu-na aukru se válí plno cslinků za 1200-v plné parádě včetně bonusu,zapojit trochu mozek a nečumět jen na parabolu!!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 925 |
|
|
RE: Prima HD a další poplatekz aukra nieje dobra ani koza.a dopisat si viem aj bez toho ,aby som liezol na aukro. ja to kupodivu chcem mat legalne . nasiel som aj kartu na ktorej mam tie 2HD bez omezeni, ale koli tomu nebudem robit rosadu pri prepinani programov. :))) |
grantec
|
|
@pierrepetr,bigisamoyrejme pokud je nekdo lempl a nevi o co jde tak mu to nejede...a to je v poradku. |
paran
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 99 |
|
|
RE: Prima HD a další poplatekvono mi to stejně jede R^ :)))AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
|
|
@bigjtakze ze sebe delas jenom saska...nemam slov. |
paran
|
|
Prima HD a další poplatekAhoj,tak jak to je? Musím doplatit nebo ne,mám HD Primu také v kódu. |
grower
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 1 030 |
|
|
paranšašek seš sám nepotřebuju na to tu jejich po.ranou kartu v přijímači a přestan tady ze sebe dělat čur.ka RvAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
|
|
growerpokud ji chceš tak se prostě musí na každé kartě aspon jednou doplatit 200,- kč ten kdo platil za novu hd už za primu pseudo hd už nedoplácí , tak jsem to alespon pochopil jáAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
|
|
To:bigjAhoj,ale na webu CSlink je Prima HD uvedena jako neplacený program. Už mi jebe,jak tahaj z lidí prachy! |
grower
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 1 030 |
|
|
growerkdyž ve správě karty zvolíš - objednávka- tak se potom nad jednotlivými balíčky objeví -Registrace Neplacené 2 TV HD bez omezení 200,-pokud to tam nemáš tak by ti to snad jelo bez poplatku AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
|
|
RE: Prima HD a další poplatekBoze,to mate taky problem doplatit 200KC,alebo 8 EUR jednorazovo? :O |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 068 |
|
|
@bigjcur.k jses ty a jeste k tomu (nevhodné slovo)nti kterej o tom nic nevi a jenom blbe pinda deb.le!!! |
paran
|
|
RE: Prima HD a další poplatekmožná je lepší nic nevědět RvAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
|
|
@bigja pokud mas kratkou pamet ta si precti co jsi vybl.l 02.04.2011, 05:54.22a pak kdo je sasek..... |
paran
|
|
RE: Prima HD a další poplatekMně Prima HD také přestala jít.Mám kartu registrovanou 16.12.2010. Prima v HD nic nevysílá,proto nic doplácet nebudu!! Nova HD mně jede. Tam dávají v HD formátu aspoň formule 1. |
dechovkar
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 427 |
|
|
parannova hd jede a za primu jim 200 dám až bude v hd a počítám že to budu mít dřív kartu irdeto :)))AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
|
|
RE: Prima HD a další poplatekje to nekolikrat napsane Prima HD mela u vsech karet zapis do 31.03.2011 proto prestala hrat. Kdo ma jednou v minulosti doplaceno 200 za Novu HD a umi si zaridit na svem prijmaci zapisy na nove obdobi tak hraje. Pro ostatni snad neni problem si zkontrolovat jak na tom jeho karta je. |
paran
|
|
Neplacené 2 TV HDTo jsem z toho jelenice, dnes jsem si zaplatil "Neplacené 2 TV HD bez omezení" a jde jen nova hd. Jakto že nova HD naběhla a Prima ne? Pri kontrole karty na webu je vše ok tak teda nevim :( |
pavkava
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 37 |
|
|
RE: Prima HD a další poplatekPrepnut na CT1 a cakat na reatorizacne zapisi.Inac som zvedavy,ze co spravy vacsina,ked tie dalsie 2 nove HD programy,co ma CSlink pridat do neplatenej ponuky,budu naviazane na tu platbu doplatit 200 KC,alebo 8 EUR na dobu neobmedzenu :-/ :lookaround: |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 068 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|