, sekce: Skylink |
|
Panasonic + Mascom + ICEMám TV Panasonic s DVB-S, modul Mascom a Skylink ICE kartu. Po aktualizácii FW cez OTA na software 1.23 sa mi pri prepínaní programov dosť často objaví hláška "Kódovaný program". Musím potom prepnúť program späť a znovu na požadovaný program. Pri predchádzajúcom softwari 1.20 bolo prepínanie programov plynulé a bez hlášok "Kódovaný program". Chcem sa spýtať, či sa uvedený problém dá odstrániť v nastaveniach modulu Mascom, resp.ako modul správne nastaviť ( napr. Multy/Dinamic, Multy/Static, Single/...). Za rady a odpovede ďakujem. |
MartinTO
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 33 |
|
|
v nastaveniachno tak mas 2 karty tak Multi, a Dynamic a hlavne Messages Offskus tak a po prepnuti kanala chvilu pockaj.. Ozaj co mas SkyLink (ICE?) a CS-Link? |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
|
|
estedavnejsie som experimentival a sa mi osvedcilo...mal som velku smart-kartu SkyLink a malu SIM CS... 1. a podla vsetkeho prioritnejsia (ked das Single berie-chape tu jednu velku SC (ale kontroverzne ak by si mal (len) v SIM citacke tak bude fungovat, nebude vypnuta)) Teraz vychadzam z tohto a ze na ICE (velkej) budes mat menej opravneni nez druhej (moj pripad)... Inac nechcem Ta zarmucovat ale aj ja mam pocit ze od 1.19/.20 to funguje len horsie-konfliktnejsie. PS: nehreje sa ti modul ovela viac-mne napr po X (2-4) hodinach sa prehreje tak ze zacne blbnut... K |
krikri
|
|
RE: Panasonic + Mascom + ICEMám iba jednu kartu - Skylink ICE. Messages mám "Off". |
MartinTO
|
|
jaaj:)). tak Single nee?! a mas I-code mode uz pre Irdeto-ICE rezim..A ked pockas na tej stanici co je akoze zakodovana, nenabehne po chvili - do 5 sek? |
krikri
|
|
RE: Panasonic + Mascom + ICENiekedy nabehne, ale niekedy musím prepnúť kanál. |
MartinTO
|
|
RE: Panasonic + Mascom + ICEModul je iba na jednu kartu, nie je "twin". |
MartinTO
|
|
to je divneMartin ja neviem ja mam easy-Alpha tj twin a tam maju nastavenia Sinlgle/Multi opravnenie ale ze to ma aj single modul mi pripada divne. single mascom som nikdy nemal aleneni to divne, robil si update normalne cez OTA a neslahol si tam iny FW cez programator??(mozno to tak bolo vzdy ze single moduli maju twin fw, netusim) Tak uz len skus dat factory reset a opat nastav svoje nastavenia. posledna vec co ma este napada ze mi to este robilo na HBOHD ked mi skoncilo opravnenie ale do konca mesiaca (este nejaku dobu) to slo len tak ako pises - prepol neslo, zapol-vypol slo / dal reset CI tiez... Sorry viac ti k tomu u nebudem vediet povedat. Ked to bude neznesitelne na webe su stare fw pozicaj si programator/zober k niekomu a downgrade... :-/ |
krikri
|
|
RE: Panasonic + Mascom + ICENastavenie "MULTI" a "SINGLE" som mal aj pri FW 1.20. Onastaveniach Multi/Singe je písané na http://www.mascom.cz/sat/_Sat.htm. Update som robil iba cez OTA.Factory reset som už skúšal, ale žiadna zmena. |
MartinTO
|
|
Mam rovnaky problemTV Panasonic, nedekoduje stanice zo simulcryptu Brava HDTV a Discovery HD. Potrebujem downgrade z 1.23 na 1.20. Kto to vie v Bratislave prepalit? |
dunaj
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 321 |
|
|
Este vacsi problem:Na sieti neviem najst 1.20 pre Easy TV!https://www.mascom.de/index.php?id=31&no_cache=1 nemate niekto? |
dunaj
|
|
RE: Panasonic + Mascom + ICEAj ja by som sa rád vrátil k FW 1.20, avšak neviem o nikom, kto to vie. |
MartinTO
|
|
kontaktmne v Brnenskom O..o nukali kontakt na jedneho pana co to robi...Prip. uzivatel Fogovic tu davnejsie pisal ze za nejaku ciastku plus dobierka to vie urobit... (nerobim reklamu, nikoho neprotezujem..) K |
krikri
|
|
Otazka jeci ta verzia 1.20 vobec bola uvolnena inak ako cez OTA. Programator nie je az taky problem.Zajtra skusim zavolat do Mascomu a uvidime... |
dunaj
|
|
To vyzera na inu zavaduholandania zrejme vypli simulcrypt. To pomalsie prepinanie kanalov sa da odstranit prepnutim modulu z Irdeto na Cryptoworks v Expert menu. |
dunaj
|
|
RE: Panasonic + Mascom + ICENa tom module čo mám, Mascom Cryptoworks/Irdeto, je tá istá závada aj keď je zvolená hodnota módu na Cryptoworks. |
MartinTO
|
|
Pre uplnostPrepalil som obidva moduly Mascom spat na 1.20. Odvtedy zase vsetko O.K. 1.20 funguje v pohode s Cryptoworks aj ICE, takze pokial niekto nema cistu Irdeto kartu,nie je potrebne to upgradeovat. Viac info prip.mailom dunaj8(zavinac)gmail.com |
dunaj
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|