, sekce: Skylink |
|
Discovery Hdmomentálně nejde na skylinku , jak u vás |
kuri75
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 316 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
|
|
ina otazka ICE - CW vs IRDja sa chcem takto spytat, bo nie som si isty -ad MasCom moduly a ich dvoji rezim spracovania ICE karty ako I-Code po novom t.j. ju berie ako Irdeto, vs. stary CryptoWorks emulovany mod... AK niekto prepne z CW do Irdeto modu, zapisy ktore mal, netreba refreshnut v tom Irdeto mode?! Mne sa zda akoby to tak bolo. @dunaj a ti co mate tiez moduly co vedia takyto dualny mod skuste prosim dat do I-Code, nechat na CT1 atp., skontrolovat ked pridu zapisy ci aj tak neide.. Ja teraz na to nemam dosah, mozem vyskusat az koncom tyzdna. Dik! K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
|
|
RE: Discovery Hdjá to nemůžu ověřit. po tom jak tady skylink v posledních dnech dusíte, tak už jsem nenašel odvahu do toho vrazit víc jak 100 Kč :laughing: myslím, že budou brzo končitVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
Re: ina otazka ICE - CW vs IRDNieco sa pri prepnuti modu deje, lebo kodovanie na 10 sek. vypadne. Ale nijak to neriesi problem vypadku simulcryptu.Noze napiste niekto, ci mu to dnes ide, ale taky, co ma aj vyhlad na TV, nie info typu ze vraj niekto napisal, ze to ide. |
dunaj
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 321 |
|
|
dis.hd brava.hddiscovery hd i brava hd tma :fuming: zaplaceno do 1.5.2011 aktual zapis po refreshi 3.4 - 16.7 2011 vse ostatni hd ok bila karta crypto 03436.. a tak dale stb-edision argus mini 1.3.42 amstar.. 1x cslink -ok 1x hery card holland ok R^ 1x skylink vse ok krom discovery hd a brava hd ... beru to v pohode ponevac je nedele ... stejne koukam na TF-1 france hd :)) |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
|
|
RE: Discovery HdTak nic, zítra volám na Skylink a budu žádat vysvětlení... |
riddle
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 33 |
|
|
RE: Discovery HdICE karta, Ariva HD 200 a UNI čtečka - oba programy mě fungují celé odpoledne bez problémů. |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
|
|
RE: Discovery HdA nemá to vysílání těchto dvou programů náhodou na starosti CSlink?sledujte: CSlink = M7 Group = Canal Digitaal NL Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
Takze odpojili Cryptoworks?To budu mat zajtra zase na hotline veselo. Ja byt operatorom, zajtra beriem dovolenku. |
dunaj
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 321 |
|
|
RE: Discovery Hdto verim ja mam placenou cwr kartu |
riddle
|
|
RE: Discovery HdTo všechno začalo tím Surf Lockem, do tý doby Skylink nikomu nevadil. Teď se dostal na černou listinu a já si myslím, že se nedá úplně vyloučit, že ta anti-kampaň na fórech pro ně bude znamenat nepředstavitelný finanční ztráty.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Discovery Hdnapsal sem im slusne email tudis cekam na odpoved CZ-GRATIS od 10/2008 CZ-HD PLUS 01Mes 01.04.2011 01.05.2011 vse zaplaceno a vse by mnelo jit ok ,bohuzel neni to tak ,jestli si ovsem mysli ze tim urychli duvod abych se vzdal bile crypto karty 034.. budu se ji drzet jako kliste:laughing: |
WADER
|
|
RE: Discovery Hdhlavně aby ti ta karta ještě za měsíc k něčemu byla :laughing: myslím karta Skylink. musíš si uvědomit, že tady jsme v malý zemi, kde není prostor pro nějaký žonglování s miliardama (v oblasti satelitní televize)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
03436bile karty z modrym logem pokud se nepletu nemaji naruseny bios ,tak nerozumim ceho pak se skylink boji :lookaround: a jako zakaznika mne to nezajima mam zaplaceno -tudis to musi jit jestli se nepletu :))) ice -je paskvil ktery mne nezajima a na ciste irdeto nevidim duvod zatim sahat :-/ v supliku mam par 1rocnich karet cslink uvidime co v hd vyleze ?? sem ovsem zvedavy copak mi technici ze skylinku odpovi na brava-hd a discovery hd ..jeste sem tam soupnul refresh -tma - vse ostatni v hd -ok ...pohodovy vecer vsem |
WADER
|
|
@WADEROčekávej odpověď typu, nepoužíváte Skylinkem licencovaný dekodér, chyba na vaší straně. :)VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
|
|
RE: Discovery HdM7 Group = Canal Digitaal = Brava HD + Discovery HDM7 Group = CSlink Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Discovery HdMomentálně na CCW keys jedou stále původní pozice bez CZ. Vám co nejdou tyhle HDka jdou Vám Discovery Travel a Science+Eurosport a ESP CZ?VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
|
|
skylink-hdHD PLUSVolitelný balíček HDTV programů Eurosport HD NOVA Sport HD FILMBOX HD Discovery HD Showcase History Channel HD Brava HDTV Travel Channel HD Penthouse HD stalo to 12.50 eura uvidime zitra :))) |
WADER
|
|
RE: Discovery HdMyslím, že nás čeká každopádně zajímavý léto na pozici 23.5e :laughing: myslím, že bude horkoVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Discovery HdEurosport HDNOVA Sport HD FILMBOX HD History Channel HD Travel Channel HD Penthouse HD pockam schvalne do pulnoci hbo hd taky ok balik cs taky ok ,multi ok ... nove pozice tma |
WADER
|
|
hmm3436815044642 -- koukni co mam tenhle mesic zaplaceno ! tudis cekam od nich solidni odpoved :))) :))) nebo mne vytoci a otocim na 1" west :laughing: |
WADER
|
|
RE: Discovery HdJe to prostě hnus co se teď děje u Skylinku. Nemůžou přeci jen tak vyřadit tolik lidí co má doma CW karty. Nehledě na to,že máme zaplaceno. Lituju ty co mají zaplaceno třeba za celý rok a mají ještě třeba půlku před sebou. Ti jsou totální rukojmí Skylinku. Ti si holt tu ICEshit kartu budou muset pořídit. Pane Glisník to nemyslíte vážně. Takovým nátlakem spíš zákazníky ztratíte, než získáte. RvDoufám, že tohle není práce Skylinku a že je problém někde jinde a brzy se to vyřeší. Podobné manévry jsem nezažil ani u DIGI a to je co říct. Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
|
|
RE: Discovery Hdnevím co vyšilujete na CS link kartu to jede,opakuji se,Skylink je a bude vždy problém R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 497 |
|
|
RE: Discovery HdDneska jsem volal na Skylink a nikdo o něčem neví. Mám si restartovat satelitní příjímač. To je odpověď :D |
riddle
|
|
RE: Discovery HdVčera mi ty programy taky nešli,dnes to už jde. |
teedy
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 14 |
|
|
RE: Discovery Hdriddle: tak si představ, že ten restart opravdu pohohl :))) už mi to jede R^TechniSat DIGIT HD8-SX, Skylink
|
mjan
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 71 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|