, sekce: Jiné placené TV |
|
otvorenie EU trhu?pani iba som zasol ako sa spolocne s otvaranim hranic v ramci EU postupne zatiahla zelezna opona tam hore. Skutocne sa mi nepaci, ako si tyto novodobi sat-feudali rozparcelovali trh. Preco by som si ja, ked viem napr. perfektne nemecky alebo anglicky (a keby aj nie) nemohol kupit radsej balik od napr. SKY Deutschland kt. ma napr. od 4Eur mesacne 11HD programov spolu s aj s prvym 3D?!Viete mi to niekto rozumne vysvetlit? |
soso
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 419 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
|
|
@ skohyto ti nakukal ten znamej, ze v nemecku je minimalni mzda 13,50 na hodinu?? Asi ma mylne informace!! Znam spoustu lidi co delaji za 9,00 Euro na hodinu a dokonce duchodce co pracujou za 5,00 Euro na hodinu!!! Nesmis hochu vsemu verit, kdo ti co vypravi. Jinak si hosi budou myslet, ze v tom nemecku opravdu litaj peceni holubi do huby. Ale jak pro koho!! :laughing: |
docdoutnik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 881 |
|
|
RE: otvorenie EU trhu?mně příde i těch 9 EUR na hodinu celkem dost. to u nás nemá nikdo, nevím jak u vásVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: otvorenie EU trhu?kazdopadne nemecke platy a nenecke poplatky za net ci sat sluzby su uplne inde ..ked to tak snazis porovnat..v nemecku som casto..mam tam pribuzenstvo..a nezda sa mi ok..ze platia za satprijem plateny mesacne tolko co ja ked maju 5 x taky prijemskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
|
|
RE: otvorenie EU trhu?Stačí se podívat na ten základní balíček Sky Welt. Tam jsou v 16:9 programy, který u nás v tomhle formátu nikdy nebudou. Formát 4:3 je spíš výjimka:www.youtube.com/watch?v=ljXbcaxLpUQ Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|