![]() |
|
Výpadky zvukuZdravím odborníky, od dnešního odpoledne mám problém, cca po 20 minutách mi vždy na 1 až 2 vteřiny vypadne zvuk na sledovaném programu, toto se děje na všech programech, obraz jde normálně. Mám TV Philips 52PFL8605 (starý 5 dnů)a Technisat HD-8SX, dekodér Technisat Cryptoworks(stáří asi 14 dnů), karta T-T 0285..., Skylink. Zkoušel jsem reautorizaci karty, vypnul jsem SAT ze zadu vypínačem, nepomohlo to. Kdyby vypadával i obraz, závadu bych asi lépe našel. Nahradil jsem letitý Humax 5500 a CRT Philips z důvodu sledování HD, jsem naštvaný, radost z nové elektroniky je pryč... Děkuji za rady. |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
Re:Těžko posoudit z těchto informací.Vyzkoušej připojit DVD přes HDMI kabel k telce, a když výpadky nebudou,televize bude ok. Pak jedině vyzkoušet jiný saťák a nakonec by mohl být vadný i kabel. |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: Výpadky zvukuDíky za radu. Kabel HDMI je také nový, syn koupil nějaký značkový za cca 350 Kč. S tím DVD to vyzkouším. Teď jsem si ještě vzpomněl, že LNB Inverto je loni měněný. |
mispi
![]() |
|
RE: Výpadky zvukuTak DVD nevyzkouším, nemá HDMI. Zkusím vzít od syna jeho Vantage 1100. |
mispi
![]() |
|
Zkusnahrát nejnovější FW do TV z jejich stránek-tam bude ten problém.Jinak více je také na TV freak diskuse philips 2100 ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
Oprava2010 R^ |
hobo
![]() |
|
pro hoboV TV je od soboty nahrán poslední firmware (z 8.3.2011) ze stránek Philps.Je možné, že to bude tím novým firmwarem, do soboty bylo vše OK. TV s novým firm. jsem pustil až dnes. |
mispi
![]() |
|
Takpokud máš ten puvodní tak ho vrátit.Nebo zkusit sat do jiného HDMI vstupu na TV.A přímo programy z DVB-T to nedělají? |
hobo
![]() |
|
Výpadky zvukuneurobis s tym nic, ja mam ten isty TV a rovnako vypadky (cez HDMI), na forach to strasne kritizuju a je to chyba FW. Niekto odporuca vypnut TV (vypinacom) a potom zapnut. Niekedy to ide super, niekedy to vypadava casto. Robi to vo vsetkych FW a len pri HDMI. |
johnysk
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 369 |
![]() |
|
RE: Výpadky zvukuKde to kritizuju,mozes dat link,ja som si nic nevsimol...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Výpadky zvukuhttp://www.supportforum.philips.com/showthread.php?1160-Your-experiences-with-FW-v0.140.32.0-for-8000-and-9000-series-%282010-models%29citaj cele vlakno |
johnysk
![]() |
|
RE: Výpadky zvukuDik prebehnem to ,kde sa to prejavuje a ako casto?Nejak sa mi to nezda,ja sa nemozem stazovat.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Výpadky zvukuSyn včera do TV nahrával firmware připojením TV na internet, zjistil jsem až teď, že se nenahrála poslední verze, ale starší verze 140.025. Na stránkách Philips je 140.032 (vydaná 8.3.2011), teď jsme ji tam nahráli, tak uvidím, zda výpadky budou dál. |
mispi
![]() |
|
Možnáje to kus od kusu co přístroj to originál ;)Ale johnysk nebude daleko od pravdy.9704-9705 třeba měsíc nic a pak dvakrát za film.Možná pomáhá to vypnutí hl.vypínačem.Ale chyba FW je to 100% |
hobo
![]() |
|
uživatel hobo...presne tak, nic, nic a potom v priebehu 10 min. aj 4 krat...zda sa, ze najviac na HD programoch. Uz pri prvom fw som sa cudoval co na forach nadavaju na vypadky zvuku a mne to islo dobre a potom zrazu bac... postupne davam vsetky FW a vsade to robi. Philips slubil, ze verzia 032 to opravi - ale nestalo sa, takze uvidime. |
johnysk
![]() |
|
@johnysk:Ještě jedna zajímavost na těch mojich dvou výše zmíněných TV.Od posledního FW z 8.3 to dělá pouze DVD rec.BR a satelitní přijímač nemá výpadek nikdy.Přehození do jiného HDMI vstupu nepomohlo no uvidíme ;) |
hobo
![]() |
|
RE: Výpadky zvukuNo mam mensiu uhlopriecku ako vy,posledny soft a sat pripojeny na hdmi2 lebo hdmi1 je odporucany pre domace kino a naozaj nemam problem.Je mozne ze nepozeram moc casto dlho jeden kanal alebo neviem ale neregistrujem vypadky este k tomu za sebou.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
Mámvyzkoušeno,že pokud je problém s tím velmi nepravidelným vypadáváním zvuku tak je uplně jedno do jakého vstupu HDMI je konkrétní přístroj zapojen. |
hobo
![]() |
|
ja......mam obsadene vsetky styri vstupy (HDMI) a tiez som s nimi laboroval asi dva dni - pouzil skoro vsetky kombinacie (aj solo zapojenie), ale nic nepomohlo, jedina pomoc je pri sledovani jedneho HDMI na tvrdo vypnut TV a znova zapnut a potom to ide. |
johnysk
![]() |
|
RE: Výpadky zvukuVčera večer jsme nahráli firm. 140.032, TV šla ten večer OK. Dnes jsem ji zapnul, zvuk nešel hned od zapnutí, nepomohlo ani TV vypnout. HDMI od SAT jsem dal z USB 1 do USB 3, od 15h mám TV puštěnou, nebyl ani jeden výpadek. Budu se modlit, ať už je klid. Philips vždy byla moje značka č.1, TV stála kupu peněz, jsem naštvaný... |
mispi
![]() |
|
RE: Výpadky zvukuUpsal jsem se, myslel jsem HDMI, ne USB, určitě jste to poznali i bez opravy :) |
mispi
![]() |
|
Dobre infoMy Philips Francie zákaznickou podporu kontaktováni Philips podporu výzkumu a vývoje pro tento zvuk řez problém a odpověděl mi, že nový firmware, kterým tato otázka by měla být k dispozici do 15 dubna 2011 ... (volny preklad ujo Google) |
johnysk
![]() |
|
pro johnyskDíky za info, snad pak už bude vše OK. |
mispi
![]() |
|
taky výpadkyTaky máme posledních pár dní výpadky. Aktualizace firmwaru proběhla naposledy před mnoha týdny a mezitím vše v pohodě. Nejvíce to dělá asi na HD kanálech, ale těžko vypozorovat :-) Každopádně palec dolů pro Philips :( |
brudr
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Výpadky zvukuPokud bdoucí nový firmware výpadky zvuku odtraní, pro kvalitní obraz a zvuk to naštvání Philipsu zapomenu :) |
mispi
![]() |
|
RE: Výpadky zvukuSkuste tam dat fw 140.27 DE.....ak ho splasite niekde,neviem preco to nenechaju na svojej stranke ale len posledny.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |