, sekce: Skylink |
|
nove programytak a je to tady nove programy pouze na novych kartach irdeto. ;P |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 558 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
|
|
RE: nove programyŽádný čistý Irdeto, ale Irdeto/ICE. Máš to tam jasně napsáno. Navíc bych se vsadil (ohledně toho sdílení) že Skylink už ze strachu povolil na těch kartách nejmíň 5 klientů :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
imageA proč nediskutuješ pod článkem a zakládáš tady vlákno?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 725 |
|
|
RE: nove programyNové programy typu Barandov HD nebo HBO comedy Mpeg 4..nemužou nikoho zvednou ze sedadel nebo rozproudit v těle krev nebo aby si utíkal měnit kartuJsou to progrmamy o ničem. Bez pořádné sportovní HD nabídky typu PL HD a jiné (ale vždyt nemají ani SD)nemají šanci... Ale to jim ukáže čas... Moderní pay TV evropští poskytovatelé staví nabídku na HD sportu tam je největší potenciál.. U nás se to staví na Barandov HD a HBO comedy... 100 let ua opicema |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
|
|
RE: nove programyTo si můžeš stěžovat na Nově Sport (na tu anglickou ligu). Skylink provádí retransmisi. A Digisport nechce asi DIGI TV nikomu prodat (sama to tak oznámila)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: nove programyJá si stěžovat nepotřebuju já jen nechápu tady ten humbuk a tajnosti typu "novinka HD" a pak z toho vyleze Barandov HD a HB comedy..Směšný |
pat
|
|
RE: nove programyNo kvůli Primě HD tady bylo doslova stěhování národů. Takže asi tak, taková je realita.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: nove programyNo ten humbuk tu dělají nedočkavci typu "kdy už" a "co to bude" samá spekulace apod. To je pak celá diskuse na posrání. Nevím, kde k tomu přišli, že by Skylink MUSEL cokoliv rozšiřovat v pravidelných termínech a ještě o tom dopředu informovat. Pokud se tak rozhodne, ohlásí to sám ve vhodnou dobu - zbytek jsou jen žvásty nadržených userů.Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
|
|
nove programyTen kdo chce sledovat atraktivní sportovní programy v HD příjmu,ten si vždy dovede poradit :8)neznám způsob příjmu,že něco nejde/ať ofic.cestou,tak i neofic.cestou/. Jiná věc je,za kolik a jak to sežene a zařídí si to. Zde však jsou lidé,kteří by koukali rádi na vše a nejraději ještě zadarmo :))) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
|
|
RE: nove programyskoro vsichni evropsti poskytovatele pay TV se snazi sve potecionalni zajemce hyckat a poskytnout jim co nejlepsi komfort a zabavu na vysoke profesionalni urovni tady jim vsichni lezem do riti a celi se treseme co nam pridaji. ;P :fuming: |
image
|
|
RE: nove programyto co skylink robi je nefer pre majitelov starych cw kariet. vsade inde vo svete vymeni kartu bezplatne ak je to potrebne a skylink predvadza to co predvadza. mozu sa hambit. urcite ma to neprinuti kupovat druhu kartu a myslim ze nas bude viacej. a to ze planuju aj oni bezplatnu vymanu ale az buduci rok tak to som sa pekne zasmial. skylink momentalne Rvmotor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
|
|
RE: nove programyHery ale 98% normálního koukacího národa mimo nás nadšenců si bude těžko obstarávat nějaké karty a programátory nebo emulovat či sharovat.98% ani neví co to je a že to jde. Jako ty nevíš jak se pěstují kaktusy nebo nakládají bylinky. |
pat
|
|
RE: nove programyv pohode..prechadza sa plynule na cslink..pokoj.cw a rozsirena ponuka + hd a mpeg4 cize o nic nepridemeskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
|
|
RE: nove programyAno a tady si ještě SKY link nepřimo vynucuje výměnu a jako rukojmí si bere Barandov HD a HBO comedy :))) :))) k smíchu.Kdyby aspon to byla nějaká bomba že by si opravdu někdo řekl tak to jem paráda Do toho jdu...ale tohle |
pat
|
|
imagePředplatil jsem si to, co jsem si VYBRAL, nikdo mě k tomu nenutil a ani donutit nemůže. A pokud něco přidají, fajn. Pokud něco přidají a dají si podmínku, tak je jen na mně, jestli ji akceptuji - opět mě nikdo nenutí. Nechápu, kde jste přišli na to, že něco MUSÍ být automaticky. A taky postrádám smysl toho, předplatit si cokoliv jen proto, abych někomu koukal ze zadku, nejsi trošku mimo?Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
|
|
pats těmi kaktusy máš asi pravdu,ale bylinky to je můj koníček,dlouhé roky jsem je pěstoval,prodával do výkupu a samozřejmě využíval a stále využívám /včetně čajů,mastiček a obkladů/ :8) R^ Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
|
|
jackalnic si nepochopil tak do toho nekecej fesaku :zombie: |
image
|
|
imageJackal je jeden z mála, který na tohle má tak nějak střízlivý pohled.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 725 |
|
|
RE: nove programypate,pate....zas jedna babka povidala :bigeyes: |
tons
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 133 |
|
|
imageMáš pravdu, nechápu Tě, ale vím něco, co ty ne, ošklivko: máme svobodu podnikání, volný trh a jsme svobodní lidé a vo tom to je :)))Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
|
|
Jackaltaky s námi vořete, ty svobodo podnikání... |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
|
|
RE: nove programyAj kvoli HBO COMEDY a BARRANDOV HD my to zato stoji,aby som si kartu vymenil.Ci zadarmo,alebo za poplatot,to jedno ;) R^ |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 068 |
|
|
RE: nove programyno mne sa to nepáči to HBOcomedy v MPEG4 :-/🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
@knawi1. nepodnikám, jsem zaměstnanec2. když sebou necháš(te) a jen fňukáš(te) Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
|
|
RE: nove programynějak mně utekl ten konec:2. když sebou necháš(te) a jen fňukáš(te), tak proč by s Tebou "neorali" - až se změníš(te) a pochopíš(te), tak pak už jim to tak snadno nepůjde, ale to je ještě daleká cesta. Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
|
|
RE: nove programytak sranda..na cyfra+ ide HBO HD.HBO2HD,HBO comedy HD,a obydva cinemaxi v HD..tu sa pokakame z barandovu,kde pojdu chlapci a chlapy HD..premna stale nula..:) |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|