Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

nove programy

tak a je to tady nove programy pouze na novych kartach irdeto. ;P

image
Registrace: 10/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40
Odpověď v diskusním vlákně

RE: nove programy

Žádný čistý Irdeto, ale Irdeto/ICE. Máš to tam jasně napsáno. Navíc bych se vsadil (ohledně toho sdílení) že Skylink už ze strachu povolil na těch kartách nejmíň 5 klientů :laughing:

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

image

A proč nediskutuješ pod článkem a zakládáš tady vlákno?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Nové programy typu Barandov HD nebo HBO comedy Mpeg 4..nemužou nikoho zvednou ze sedadel nebo rozproudit v těle krev nebo aby si utíkal měnit kartu
Jsou to progrmamy o ničem.
Bez pořádné sportovní HD nabídky typu PL HD a jiné (ale vždyt nemají ani SD)nemají šanci...
Ale to jim ukáže čas...
Moderní pay TV evropští poskytovatelé staví nabídku na HD sportu tam je největší potenciál..
U nás se to staví na Barandov HD a HBO comedy...
100 let ua opicema

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

To si můžeš stěžovat na Nově Sport (na tu anglickou ligu). Skylink provádí retransmisi. A Digisport nechce asi DIGI TV nikomu prodat (sama to tak oznámila)

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Já si stěžovat nepotřebuju já jen nechápu tady ten humbuk a tajnosti typu "novinka HD" a pak z toho vyleze Barandov HD a HB comedy..
Směšný

pat

No kvůli Primě HD tady bylo doslova stěhování národů. Takže asi tak, taková je realita.

vortimond

No ten humbuk tu dělají nedočkavci typu "kdy už" a "co to bude" samá spekulace apod. To je pak celá diskuse na posrání. Nevím, kde k tomu přišli, že by Skylink MUSEL cokoliv rozšiřovat v pravidelných termínech a ještě o tom dopředu informovat. Pokud se tak rozhodne, ohlásí to sám ve vhodnou dobu - zbytek jsou jen žvásty nadržených userů.

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

nove programy

Ten kdo chce sledovat atraktivní sportovní programy v HD příjmu,ten si vždy dovede poradit :8)
neznám způsob příjmu,že něco nejde/ať ofic.cestou,tak i neofic.cestou/.
Jiná věc je,za kolik a jak to sežene a zařídí si to.
Zde však jsou lidé,kteří by koukali rádi na vše a nejraději ještě zadarmo :)))

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

skoro vsichni evropsti poskytovatele pay TV se snazi sve potecionalni zajemce hyckat a poskytnout jim co nejlepsi komfort a zabavu na vysoke profesionalni urovni tady jim vsichni lezem do riti a celi se treseme co nam pridaji. ;P :fuming:

image

to co skylink robi je nefer pre majitelov starych cw kariet. vsade inde vo svete vymeni kartu bezplatne ak je to potrebne a skylink predvadza to co predvadza. mozu sa hambit. urcite ma to neprinuti kupovat druhu kartu a myslim ze nas bude viacej. a to ze planuju aj oni bezplatnu vymanu ale az buduci rok tak to som sa pekne zasmial. skylink momentalne Rv

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

Hery ale 98% normálního koukacího národa mimo nás nadšenců si bude těžko obstarávat nějaké karty a programátory nebo emulovat či sharovat.
98% ani neví co to je a že to jde.
Jako ty nevíš jak se pěstují kaktusy nebo nakládají bylinky.

pat

v pohode..prechadza sa plynule na cslink..pokoj.cw a rozsirena ponuka + hd a mpeg4 cize o nic neprideme

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Ano a tady si ještě SKY link nepřimo vynucuje výměnu a jako rukojmí si bere Barandov HD a HBO comedy :))) :))) k smíchu.
Kdyby aspon to byla nějaká bomba že by si opravdu někdo řekl tak to jem paráda Do toho jdu...ale tohle

pat

image

Předplatil jsem si to, co jsem si VYBRAL, nikdo mě k tomu nenutil a ani donutit nemůže. A pokud něco přidají, fajn. Pokud něco přidají a dají si podmínku, tak je jen na mně, jestli ji akceptuji - opět mě nikdo nenutí. Nechápu, kde jste přišli na to, že něco MUSÍ být automaticky. A taky postrádám smysl toho, předplatit si cokoliv jen proto, abych někomu koukal ze zadku, nejsi trošku mimo?

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal

pat

s těmi kaktusy máš asi pravdu,ale bylinky to je můj koníček,
dlouhé roky jsem je pěstoval,prodával do výkupu a samozřejmě využíval a stále využívám /včetně čajů,mastiček a obkladů/ :8) R^

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

jackal

nic si nepochopil tak do toho nekecej fesaku :zombie:

image

image

Jackal je jeden z mála, který na tohle má tak nějak střízlivý pohled.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

pate,pate....zas jedna babka povidala :bigeyes:

tons
Registrace: 4/2008

image

Máš pravdu, nechápu Tě, ale vím něco, co ty ne, ošklivko: máme svobodu podnikání, volný trh a jsme svobodní lidé a vo tom to je :)))

Jackal

Jackal

taky s námi vořete, ty svobodo podnikání...

knawi
Registrace: 3/2007

Aj kvoli HBO COMEDY a BARRANDOV HD my to zato stoji,aby som si kartu vymenil.Ci zadarmo,alebo za poplatot,to jedno ;) R^

Power150
Registrace: 3/2009

no mne sa to nepáči to HBOcomedy v MPEG4 :-/

🇸🇰

Jupi

@knawi

1. nepodnikám, jsem zaměstnanec
2. když sebou necháš(te) a jen fňukáš(te)

Jackal

nějak mně utekl ten konec:
2. když sebou necháš(te) a jen fňukáš(te), tak proč by s Tebou "neorali" - až se změníš(te) a pochopíš(te), tak pak už jim to tak snadno nepůjde, ale to je ještě daleká cesta.

Jackal

tak sranda..na cyfra+ ide HBO HD.HBO2HD,HBO comedy HD,a obydva cinemaxi v HD..tu sa pokakame z barandovu,kde pojdu chlapci a chlapy HD..premna stale nula..:)

freee
Registrace: 2/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra