![]() |
|
Satellite BG-virtuální pozice HD CZSatellite BG vytvořil nové virtuální pozice stanic MTVN HD CZ,IconcertHD CZ a Nat Geo Wild HD CZ na 12.207V 27500 5/6 DVB-S2/8PSK.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 87 | |
![]() |
|
alfasexJak víte, na trhu je již delší dobu ICE karta Výměna, která funguje jak v dekodérech CryptoWorks tak v dekodérech Irdeto. Její prodej budeme i nadále podporovat a motivovat naše zákazníky k její koupi. Podotýkám, že se nejedná o nucenou výměnu. Je pouze na rozhodnutí zákazníka, zda si kartu Výměna pořídí nebo bude čekat na plošnou výměnu.Trochu si to odporuje. |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
@rodraZákazníka nezaujíma čo s píše v správe, alebo v publikovanej debate,ale toho čo on sám z toho vyťaží...X-ludí ani nevie že sa tu niečo deje a provider by mal práve z tohoto profitovať. |
stanowat
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 229 |
![]() |
|
RE: Satellite BG-virtuální pozice HD CZ@alfaChápu to stejně, teď už můžem jen tipovat jaký balík a na jak dlouho bude stačit aby se jim výrobní cena všech karet, (která je jistě jiná než např. 590,- jednotlivě v obchodě), vrátila. A je třeba ze zisku minimálně aspoň zaplatit výměnu jiné skupině.. Nabízí se totiž úvaha, že nejvyšší procento uživatelů jsou "základáři", či "nahodilí-nepravidelní" a další, kteří se o této akci ani nedozví a ti, co prostě na "akci" nepřistoupí. A těm je potřeba vyměnit taky. Protože by toho mohla využít konkurence třeba s nějakou "roční kartou zdarma" v pevné víře, že ji jim pak nabídnou za "akční" cenu..a oni si ji pak možná koupí..a poté možná i nějaký balíček..který jim na měsíc pustíme.. Proto si myslím, že cena aspoň v té "předposlední fázi" (před prolomením kód. systému) nemůže být nijak nadsazená té skutečné výrobní+distribuční. Po nějakém případném masovém emušílenství už bude jistě v jejich zájmu co nejrychleji dovyměnit všechny. To jsou ale opravdu jen úvahy, nic víc. Hoj Znova osmnáctku v osmiválci
Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 05.04.2011, 01:14.10
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Satellite BG-virtuální pozice HD CZAj tak si provider spraví to čo chce, a nebude ho zaujímať to, čo hovorí zákazník.Dostali sme sa do doby z minulých časov, kedy nám bolo všetko nariadené.................... :fuming: |
stanowat
![]() |
|
@stanowatJá jsem zákazník a zajímá mne to. Proto mne tam zaujal ten rozpor.(tedy jenom teoreticky, jak jsem psal výše,já už kartu vyměnil) |
rodra
![]() |
|
@SKY-LINKChceli ste názory užívateľov.Tu ich máte.... |
stanowat
![]() |
|
RE: Satellite BG-virtuální pozice HD CZ@stanowat, když musíš, tak musíš, já ti tu blbost neberu.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
@rodraV pohode, ja neodporujem že si si ju vymenil, ale treba pozerať aj na klientov inej vekovej kategórie...50+ |
stanowat
![]() |
|
@Tomik535akú blbosť??? |
stanowat
![]() |
|
@stanovatSorry, je mi 58 |
rodra
![]() |
|
@rodraV pohode, ale každý nemusí mať znalosť problematiky.A poznám X-ľudí, čo nevedia o tom že sa niečo deje, a pritom využívajú túto službu. |
stanowat
![]() |
|
RE: Satellite BG-virtuální pozice HD CZJsem platící zákazním už od vzniku této služby a mám dvě karty.Samozřejmě již vyměněné s první plošnou výměnou.Teď po nás Skylink chce,abychom si výměnu zaplatily,pokud se chceme dívat na nové programy. a zdůvodńuje to ochranou proti pirátskému příjmu.Já jim sice rozumím, ale proč mám platit za něco,co si operátor nedokáže sám ohlídat?Příště budem kupovat nové karty při každé změně nabídky,protože to zdůvodní úplně stejně.Mě nejde o ty peníze za kartu,to je pakatel,ale o princip jak tuto nutnost výměny staré Cryptoworks za novou ICE Skylink zdůvodňuje.Nutí stávající platící zákazníky s Crw,aby si zaplatili výměnu sami.Skylink by si měl zamyslet nad tím,jak se chová ke svým zákazníkům. |
rarasek
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 46 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 87 | |
![]() |
|
![]() |