Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink zápis na kartě

Ahoj, prosím o radu. Již jsem zde psal, že mi nejdou programy z nabídky multi. Mám vše zapalacené, provedl jsem nahrání jiného SW na přijímač Ferguson AF-7318. Co mi nejde do hlavy je to, že stanice co mám na kartě grátis + slováci jdou v pohodě, ale co se týče novasport,sport 1 atd, zhruba od poloviny zaplaceného měsíce nejdou. Poradě prosím co s tím, bombardovat skylink, nebo výměnit kartu, protože je mrtvá. Díky T.

11tom
Registrace: 10/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink zápis na kartě

A co teda ti zbývá?Tak zavolej operátorům do Skylinku a řeš to.

koax
Registrace: 2/2008

Minulý týden jsem se takhle trápil s jedním zákazníkem, co měl legálně zaplacený Multibalíček od ledna na 12 měsíců.
Od předminulého týdne mu přestal chodit Multibalíček.
Posílal jsem mu reflasch asi desetkrát, nic nepomohlo. Tak jsem zajel k němu osobně i několika přijímači/Technisat MF4SCC, Vantage/ NIC nepomohlo! Tak jsem se už nasral a zavolal na tel číslo, které máme k dispozici my partneři.
Po rozhovoru s arogantním operátorem jsem dosáhl toho, aby mi poslal zápisy přímo z jejich systému.

Pět minut po položení sluchátka všechny MULTI programy naskočily. A bylo jedno, jestli to byl přijímač s UNI, nebo nějakej krám od nich.

Jestli chceš, tak ti to tel. číslo na email pošlu.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Na jejich zákaznickou linku nevolej, to nemá cenu - stráta času s plechovou hubou... Rv

On Air!

Saxon

to:Saxon

Díky za námět jak to vyřešit, ale co mám dělat já, jakož ten co si sat a kartu koupil přes net a žádného televizáka nemá? Mám si nechat zaslat výpis zápisu z karty co je na kartě za zápis?

11tom

11tom

To je tvoje riziko podnikání. Když jedeš na vlastní triko, musíš počít i s těmito situacemi.

On Air!

Saxon

11tom

A co se podívat na web skylinku do sekce prodejci,vybrat si nejbližšího ve vašem regionu,který má ikonu i placené tv.Vzít přístroj,kartu ,ovladač a poprosit ho ,aby vám to zkontroloval a rozchodil?Možná si vyslechnete,že Váš přístroj nic moc,ale kartu rozjede na svém přístroji,a pak se ukáže jak je na tom ten váš!
No a příště víte,kam se máte obrátit,když se o Vás z internetu nestarají!Ono prodat je jedna věc a obsluhovat zákazníka druhá ;)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

11tom:žadný SW u7318 neumí 100% zapisy naCW karty v čtečce.Chce to modulCW R^

miku
Registrace: 10/2007

Tak jste se konečně přesvědčili na vlastní kůži !!! Potom, že se nic neděje. Jak u koho a co !!! Tak je to Sky-linkem, nebo čím - že Saxone ???? R^ :)

CES
Registrace: 4/2007

rad bych tuhle nemocnou kartu videl v necem co ukazuje vic nez opravneni. a co takovej PIN ? to uz se dneska nepouziva ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Skylink zápis na kartě

Tento příjmač jsem měl kdysi.Dal jsem ho známím a dělá jim to taky..Tak vezmu kartu,dám ji na chvíli do svého a za chvíli to načte a nějaký čas to jede...Druhá možnost je jak piše miku je modul CW...

Yezu

Sice je soft kde oprávnění chodí a po zaškrtání CAIDu u jednotlivých programů i rychle přepíná, ale protože to mám vyzkoušeno jen s CSlinkem a nový modul se do něho nevyplatí kupovat, poradím ti něco jiného:
Zahoď už ten střep!

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Jak říkám, vše jelo v pohodě dobře 1/2 roku až před cca 5 dny se neprovedl zápis.
to:bublajs PIN? můžeš mi to trošku dovysvětlit, protože po přihlášení na svůj účet na skylink PIN je, ale nevím na co je?
Jinak všem moc děkuji za postřehy, rady a názory. Řešení je pro mě jednoduché, pokud operátor stím nic neudělá nedostane další platbu, protože mám možnost ještě používat DIGI, které taky platím :))

11tom

jo to bych taky rad vedel jak to je s tim PIN. proto se na to ptam mistru , ktery maj kouzelny cislo, ktery umi poslat uplne jiny EMM nez ty ktery tam chodej po stovkach v hodine :))))))
ale myslim , ze seznam kramu se nam znacne a celkem rychle rozsiruje. mezi kramy uz patri i vantage a tehnisrot. jen tak dal. hlavne ze to stalo takovejch penez a nefacha to :)

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Tedy buď rád, že ti to takto šlapalo a pokud nenajdeš někoho, kdo ho za dvě piva vezme k TnK kartě, tak můžeš zkusit ještě poslední možnost a to inzerát "koupím modul za 100 korun". No a pokud ani tohle nevyjde, rozluč se s ním, naposledy ho pohlaď a ...

Mi to někdy připadá, jako bych se neloučil s prašivým starým železem, ale se svým pejskem, kterého si při stěhování nemohu vzít do paneláku, tak stále hledám hodného člověka, který ho bude mít rád..

Tomik535

Skylink zápisy na karte

Na fergusone 7318 mám soft 6819,menu nemá čestinu.Modru kartu Skylink načíta do 1 min.na každom programe zvlášť.Potom už ide v pohode.Pri nejakom probléme pomôže vytiahnutie zo siete a povitiahnutie karty.Zápisy tam nejako blbnú, lebo mi balík multi zaplatený na 1 mes.ide zhruba o 1 až 1 a pol mes.zadarmo naviac,takže max. spokojnosť!Skúšal som aj ice a načítal v pohode.

ferguson arriva,203,karta skylink,motor illusion

miromik6
Registrace: 8/2008

Skylink zápisy na karte

Co toto?http://gsmobil.net/forum/viewtopic.php?t=7768

epec
Registrace: 7/2008

miromik6 ja mam ten soft i s cestinou a ide mi tak isto pri vypadku prudu trva dlksie asi tak 10 sek pokial to nabehne pri kazdom programe ,potom uz vsetko OK takze nehovorte ze to uz na tomto nechdi ked mne ide uz asi7 rokov teraz ako 2. v spalni

Duzu
Registrace: 7/2005

Přesně tak, pokud máte emu softy, zafajfkujte si u každého programu zvlášť CAIDy a bude přepínat hned. Je potřeba to někdy zkontrolovat, jejich pořadí se občas mění/přibudou nové.

Tomik535

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra