![]() |
|
Technisat HD8-SX + modul pro Skylink kartuV návaznosti na včerejší rozhovor s p. Glisníkem hodlám (po zveřejnění nabídky) přejít ze stávající Cryptoworks karty na novou. Mám Technisat HD8-SX s novějším firmware (1565) a v něm Technisat Cryptoworks modul.Chtěl bych se zeptat (zda už někdo má zkušenosti), jak v tomto modulu funguje nová ICE karta? Anebo je lepší do HD8-SX pořídit nový Irdeto Neotion (Skylink ready) modul a čistou Irdeto kartu? Popř. co byste doporučili do HD8-SX jako nejvhodnější sestavu (který modul - která nová Skylink karta)? Děkuji |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SX + modul pro Skylink kartuNo taky by mně to zajmalo |
Miroslav B
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SX + modul pro Skylink kartuMěl jsem od listopadu v HD8-SX modul SMIT s CRW a v něm kartu ICE a bylo to bez problémů. Protože jsem přikoupil Technistar S1, tak jsem objednal i modul Neotion a teď ho mám v HD8-SX se stejnou kartou ICE. Párkrát byl problém s tr.12109 s HD programy ohledně rozkódování, ale po třech mailech na Skylink, je od soboty klid (teda snad už bude). Ale zřejmě to nebyl problém modulu, protože když jsem kartu dal zpět do modulu SMIT, tak to stejně blblo. A to i v novém přijímači S1.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SX + modul pro Skylink kartuTak kolegyně má stejnou sestavu asi půl roku - HD8-SX, modul SMIT CRW a ICE kartu a také vše OK.Samozřejmě pro mě by bylo nejlepší kdybych nemusel kupovat nový modul, tj. pokud by ICE karta bez problémů chodila v Technisat CRW modulu. Má s tím někdo zkušenosti? |
jirka67
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SX + modul pro Skylink kartuMám HD8-SX a modul Technisat CRW s kartou ICE asi půl roku a zatím žádný problém. |
rako
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SX + modul pro Skylink kartuMám Technisat HD8-SX, dekoder Technisat Cryptoworks, zkoušel jsem v něm starou T-T kartu a kartu ICE, vše bylo OK, bezproblémové. |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SX + modul pro Skylink kartuDnes jsem vyměnil starou kartu za novou ICE a vše funguje, mám Technisat HD8-SX a dekodér Technisat Cryptoworks.TechniSat DIGIT HD8-SX, Skylink
|
mjan
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 71 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SX + modul pro Skylink kartuTak díky za informace. Vypadá to, že bych se ICE karty v dekodéru Technisat CRW bát nemusel. |
jirka67
![]() |
|
![]() |