, sekce: Skylink |
|
Skylink sa zbavuje tych ktori ho postavili na nohyGlisnik mal by si sa zamysliet nad sebou kde si a vdaka komu si tam kde teraz sedis. Zadarmo a navzdy?A vy co mate iba cryptoworks dekoder podakujte sa tomuto pajacovy ze musite kupovat novy licencovany pristroj za 100 euri. ;P |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 494 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
|
|
Skylink sa zbavuje tych ktori ho postavili na nohySúhlasim... mám modrú kartu skylink, HD prijímač a balík Multi si predplácam tak na cca 4 mesiace v roku a teraz mám kupovať novú?To radšej prejdem k UPC. |
konjo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 115 |
|
|
RE: Skylink sa zbavuje tych ktori ho postavili...licencovany kupovat nemusis, staci ICE karta. V inych statoch menili karty zadarmo, ked sa prechadzalo na novy system, len u nas nic nie je zadarmo...Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 846 |
|
|
Marian21je voda z oblohy :)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: Skylink sa zbavuje tych ktori ho postavili...Pro analfabety:Nové programy budou jen pro ty, co je chtějí. Vláda zatím nevydala zákon, že je musíte mít. Omlouvám se za ten výraz, samozřejmě, že mi to neprošlo. Pokusil jsem se pouze o remake tohoto příspěvku: Datum přidání: 04.04.2011, 23:15.50 včera pre analfabetov poriadne si precitajte clanok a potom nariekajte ze musite platit za vymenu. Programové novinky budou přístupné na kartách ICE a Irdeto nikoli na starých kartách CryptoWorks. Jejich uživatelé budou však moci využít naší nabídky bezplatné výměny. Autor: uživatel bobsk Datum přidání: 04.04.2011, 23:17.57 včera :laughing: Proč to neumím jednoduše napsat takhle? Autor: admin Tomik535 Znova osmnáctku v osmiválci
Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 05.04.2011, 11:55.16
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: Skylink sa zbavuje tych ktori ho postavili...možnost číslo 1. platíš si pay-tv - v tom případě výměna zdarmamožnost číslo 2. neplatíš pay-tv - v tom případě výměnu nepotřebuješ Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: Skylink sa zbavuje tych ktori ho postavili...ano grátis pôjde jako do teraz🇸🇰
|
Jupi
|
|
RE: Skylink sa zbavuje tych ktori ho postavili...@Jupi ani ta voda nie je zadarmo,ale za nu platis....Pozri si vyuctovanie.. |
Bruty
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 640 |
|
|
RE: Skylink sa zbavuje tych ktori ho postavili...@Jupi, ty máš i na okapech vodoměry?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
RE: Skylink sa zbavuje tych ktori ho postavili...ale já som mal na mysli vodu ked prší tá je zadarmo :laughing:🇸🇰
|
Jupi
|
|
RE: Skylink sa zbavuje tych ktori ho postavili...u nás by chtěli všichni všechno zadarmo. jó, to takhle nejde. zadarmo ti nikdo ani neflusne do kapsyVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Skylink sa zbavuje tych ktori ho postavili...Myslim,ze nazov vlakna by mal byt upraveny - lebo je zavadzajuci a zbytocne vyvolava emocie. |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
|
|
RE: Skylink sa zbavuje tych ktori ho postavili...@grantec, úplně s tebou souhlasím, původně jsem ho chtěl ihned poslat celý k šípku. Ale zas by někdo brečel jaká není demokracie, tak ať si všichni prohlédnou jak má přisednuté vedení. Jen boj s větrnými mlýny ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
negramot Tomik535Na spanilym slovensku sa plati aj za vodu zo strechy zato, ze ti tecie do kanala podla m2 strechy.Ked jarda vypne cw mozeme ist tak do lesa si zrobit ohnik a pozerat ako pekne hori. Po vymene je cisto cw prijmac naprd - ICE je hybrid po vypnuti to je ciste Irdeto. |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 494 |
|
|
RE: Skylink sa zbavuje tych ktori ho postavili...máš dvě možnosti1. CS LINK - ten bude provozovat cryptoworks ještě v roce 2020 (na to se můžeš spolehnout) 2. SKYLINK - výměna bude zdarma pro pay-tv abonenty (ostatní zatím výměnu nepotřebujou) Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Skylink sa zbavuje tych ktori ho postavili..."V inych statoch menili karty zadarmo"no co si ja pamatam, tak i UPC menilo karty zadarmo, lenze u UPC je clovek viazany :8) nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
RE: Skylink sa zbavuje tych ktori ho postavili...Myslim, ze nema prisadnute vedenie , len to nespravne formuloval. Nieje mi zname ,ze by Towercom (lebo skylink je len znacka sluzby a aj to neregistrovana) posielal svojim zakaznikom bomby,aby ich odstranil. |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
|
|
RE: Skylink sa zbavuje tych ktori ho postavili...se jim furt nelíbí ten základní fakt, že vůbec systém cryptoworks končí. ale s tím nic neuděláte! nemáte šanci. skylink má rozhodně v plánu vyměnit výhledově všem PAY-TV abonentům karty. na starých kartách pojede akorát FTV nabídkaVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Skylink sa zbavuje tych ktori ho postavili...@tophunter, nebydlím na Slovensku a neplatím za dešťovou vodu, která mi teče do kanálu. Sorry, že to teda nevím, stačilo mi na mou otázku zda má na okapu vodoměry odpovědět, že platíte za m2 střechy. Kdybys to nasal v legraci, ani nemrknu a ještě si vynadám, jak jsem omezený. Neumím tedy číst, podepisuji se třemi křížky, ale stačí mi, že mě naučili aspoň klikat, abych tě mohl poslat na odpočinek.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
RE: Skylink sa zbavuje tych ktori ho postavili...@grantec, nesprávně formuloval.. :)))Taky už o ženě neřeknu, že je tlustá jak bečka, ale jen lechce korpulentní.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
RE: Skylink sa zbavuje tych ktori ho postavili...Teď je v modě výraz, že je "prostorově výraznější".Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 725 |
|
|
RE: Skylink sa zbavuje tych ktori ho postavili...Počítám : 2x CRW karta výměnou za Irdeto 1.200,- kč, 2x modul IRDETO 1.700,- celkem 2.900,- kč. Udrží cenu Sky-link do roku / 2015/???. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
|
|
RE: vortimondKde si to pre boha nabral, že CS Link bude používať CW až do roku 2020? Aby si len nebol prekvapený. Tí čo tak vehementne akože prechádzajú zo SkyLink-u do CS Link-u tak nech si prečítajú: https://www.parabola.cz/zpravicky/14004/cs-link-provadi-upgrade-systemu/ :laughing:90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59
|
DDR
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 421 |
|
|
DDRrozhodně CSLINK přejde s cryptoworksem úspěšně do roku 2020 ;) :laughing: je to logickýVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Skylink sa zbavuje tych ktori ho postavili...Kde mi vymění gratis černobílou televizi za barevnou, když chci vidět barevně, přitom mi stará stále slouží??? |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
|
|
ceny dešťové vody není vždy nulováChlapi, je to sice mimo mísu, ale i za dešťovou vodu platíte - česky se to jmenuje "stočné" !!! Pokud byste nebyli připojeni na vodovod abyste platiti "vodné", ale jen na kanalizaci, to které byste odváděli pouze a jenom dešťovou vodu, tak za to budete platit. Dneska se prostě už platí za všechno - a pokud se za něco ještě nepaltí, nepodléhejte panice - časem se určitě BUDE!!!Tak se ku... pořád nedivte, že za něco platíte !!! |
šibal
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 572 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|