, sekce: Skylink |
|
Jak nové programy Skylink na ICE?Dle včerejší zprávy vyplývá, že nové programy v nabídce Skylink pojedou pouze na Irdeto a ICE kartách.Pokud správně chápu ICE kartu, tak ta funguje tak, že dekóduje jak Irdeto tak Cryptoworks. Ze zprávy mi však nepřímo vyplývá, že nové programy půjde dekódovat pouze "Irdetem". Pokud bych tedy hypoteticky používal ICE kartu v přístroji nebo modulu, který dekóduje pouze CW, pak se k novým programům nedostanu - chápu to správně? Dále jsem z článku pochopil, že pokud budu mít "pouze" CW kartu a předplácím si balíčky (Multi, HD, ...) dojde k situaci, že za stejnou cenu budu mít méně programů než abonent s ICE/Irdeto kartou. Tak to je mi podivná rovnost - přijdou dva chlápci do obchodu s tím, že chtějí stejný salám za 20,- Kč - ten co přijde v džínách dostane 10 dkg a ten v obleku dostane 15 dkg. ;P Jaká je vlastně budoucnost ICE karet? Pokud se Skylink rozhodne a vypne kódování CW bude se ICE karta chovat úplně stejně jako "čistá" Irdeto karta nebo tam budou nějaké rozdíly? Má smysl teď pořizovat ICE - nebo je to jen "přechodná" záležitost, která by mně časem stejně přinutila koupit "čisté" Irdeto? Nejsem žádný pirát, nic nesdílím (a to ani v jedné domácnosti), mám koupené a zaregistrované 2 CW karty - jenže teď moc nevím co dál - jít cestou karet "Výměna" ("Podotýkám, že se nejedná o nucenou výměnu. Je pouze na rozhodnutí zákazníka, zda si kartu Výměna pořídí nebo bude čekat na plošnou výměnu.") nebo touto cestou koupit (vyměnit) jednu kartu a k ní pořídit "NEXT" kartu nebo se na Skylink vykašlat - přejít k jinému providerovi a za pár měsíců či let řešit ten samý problém u jiného providera??? Takový přechod tedy znamená bez vlastního zavinění další náklady (karty, moduly, přijímače atd.). Pokud jsou moje dotazy příliš stupidní, tak se omlouvám, ale dekódovacím systémům fakt nerozumím. |
vahač
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 148 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
|
|
@vahačS tím salámem toje trochu jinak: ten v tom obleku si napřed zaplatil cca 600,- za ICE výměna. Máš stejnou možnost ;) |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
|
|
to rodra:ten argument je slabý, nebo mu nerozumím:1) jak tomu mám rozumět v kontextu toho salámu? Ten v tom obleku ... si koupil domů nové nádobí (resp. zaplatil za výměnu nádobí, kterým bude ten salám jíst)??? 2) BTW: a co když ten v tom obleku nezaplatil za kartu výměna - ale pouze si koupil kartu Skylink až letos (když už se CW neprodávalo) a já jsem si ji koupil před 2 lety (když se ještě Irdeto/ICE neprodávalo). Cena nové karty CW a ICE/Ir je srovnatelná... |
vahač
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 148 |
|
|
@vahačTak jo, jeden si koupí nové auto,které splňuje určité normy ECO. Za dva roky si jiný človíček koupí totéž auto, ale nový model za stejný peníz, které však splňuje přísnější normy na ECO. A teď přijde nařízení, že ten s tím novým autem může všude a ten druhý nemůže do centra měst, protože nesplňuje tu novou normu. Taky dal stejné peníze za auto, tak proč on ne a druhý ano?Taky když jsem kupoval TT kartu, tak s gratis programy na "furt" A k tomu salámu, za stejné peníze může člověk dostat salám, který pěkně smrdí :) |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|