Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Výměna starých karet TaT

Pro sledování nových placených kanálů bude potřeba nová karta - to již víme. Jak nám tedy SKY LINK zajistí bezplatnou výměnu staré za novou a kterou ICE nebo IR? Mám v přijímači CW systém a volné sloty pro moduly (Vantage 8000HD). Děkuji za odpovědi a případné návrhy na řešení.

Premiumx
Registrace: 5/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Výměna starých karet TaT

to se ještě neví. ty nový programy budou oficiálně snad od 1.5.
něco se objeví už dřív, ale to bude jenom něco

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Do Vantage

bych zvolil ICE kartu.

hobo
Registrace: 1/2007

Bez modulu ICE nepojede. Rv

jindraa
Registrace: 5/2007

jindraa

proč ne, vantage ice kartu nezvládá??? :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

jindraa:

právě ICE jede ve Vantage bez modulu dobře ve čtečce ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Presne ako pise hobo, ICE v citacke Vantage ide bez problemov. Ono to zase nie je Ariva... :)))

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

lenze aj v arive ide v citacke ICE mily LucaBrazza

Duzu
Registrace: 7/2005

Pro společnost TaT každá koruna dobrá....

Po zkušenostech s touto společností mám jasno.Pokud jsem chtěl aktivovat nějaký nový FTA program,většinou si to TaT nechala extra zaplatit,zatím co majitelé nových karet to už měli standartně v obsahu.Když jsem se dotazoval na společnos-ti,proč používají podobné praktiky (mimo jiné)u letitých zákazníků,kde bych spíš očekával něco jako Bonus za věrnost), bylo mě odpovězeno něco v tom smyslu,že náklady s aktivací nového programu musí někdo zaplatit.
Vlastníme dekodovací kartu i od druhé společnosti,a s tou nejsou v tomto ani v jiném směru žádné problémy.Jenže momentálně musím kartu TaT používat kvůli příjmu HD programů,protože společnost(pokud je mi známo je zatím jediná,která toto nabízí(myslím tím příjem volných HD programů.Pokusím se uvěřit tomu,že společnost TaT v budoucnu změní svůj postoj vůči zákazníkům.Jestli je něco bezplatné,tak je podle mne nesmyslné požadovat nějaký poplatek za aktivaci takového programu na kartě.

Jarmilka
Registrace: 3/2009

Jarmilka

Jestli tou druhou společností myslíš CSlink, tak kecáš. Já musel jednorázově doplatit, aby mi šel Barrandov a teď chtějí doplatek, když bych chtěl aktivovat Novu HD. Naštěstí mám kartu od Skylinku jako hlavní (MultiHD) a CSlink v jiném STB jen pro základ a stejně ji budu měnit za kartu Next.
A jen tak na okraj. FTA programy se NEAKTIVUJÍ. Zřejmě jsi měla na mysli FTV.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Jarmilka

joscer to jasně napsal a já jen doplním, že to byl právě CS Link, který začal éru nejrůznějších doplatků, změn tarifů za poplatek atd. A abych to uvedl pořádně na pravou míru, tak hlavní příčinou, nebo spíš záminkou byla ve většině případů Nova a kvalitní smlouva, kterou CS Link sepsal s managementem Novy!
Jen pro zajímavost, Gital (CS Link) ze začátku (2006-2007 ?) nikdy neměl neomezenou kartu, všechny první karty byly vždy s nějakým doplatkem, po roce, nebo po třech atd. Až na nátlak odborné veřejnosti (karty se prodávaly sporadicky), Gital zavedl tarif neomezeně a aby se k pravidelným povinným platbám dostal, začali vymýšlet nové tarify, které byly většinou za 200Kč. Ono se řekne, 200 kaček, co to je, ale pokud to znásobíme počtem klientů, to už je pěkná výplata.
Poslední "dobrovolně povinné" platby u CS Linku, jsou za pseudo HD Primu zavedeny zhruba před měsícem. Jen pro přehled.

Zip
Registrace: 1/2006

Nezapomeň taky na Skylink a jejich doplatek 590Kč za Novu HD! :bigeyes: :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

drobeček

jasně že máš pravdu zip je skylink :)))

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

@satmam

Tak tedy: hrrrr na něj :))) :))) :)))

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

drobeček

Já psal o tom, kdo tu lavinu poplatků spustil.

Zip

Mistr ZIP

zapomněl dodat/nevěřím že schválně/ za těch 200 byl přidán 1měs Total/při každe platbě/ a že ceny cslinku byly asi 3 druhy,čím levnější tím víc doplatků,netvrdím,že některé postupy cslinku nebyly trochu podpásové ,ale to co provádí skylink se nedá srovnávat !!!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Mistr ZIP

zapomněl dodat/nevěřím že schválně/ za těch 200 byl přidán 1měs Total/při každe platbě/ a že ceny cslinku byly asi 3 druhy,čím levnější tím víc doplatků,netvrdím,že některé postupy cslinku nebyly trochu podpásové ,ale to co provádí skylink se nedá srovnávat !!!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Zip

A Skylink se k tomu rád přidal a ještě za trojnásobnou
cenu než CSlink u Novy HD :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

spyko
Balíček Total začali přidávat až po nějaké době, kdy už nadávalo mnoho abonentů. Ze začátku jeli naostro.
Zajímalo by mne, co ten Skylink vlastně provádí?

drobecek
ano Skylink se přidal, bohužel. Platí ovšem co jsem napsal, doplatky dotáhl Gital.

Zip

Zip

A Skylink to zdokonalil a to trojnásobně - takový prachy
za NOVU HD fujtajbl, kam se hrabe CSlink :)))

drobeček

drobecek

U obou to není povinné, je to na zájemci, zda ty prachy dá, nebo né. Cenu za Nohu HD Skylink přepálil, uznávám, osobně Nohu nesleduju, doplatek za její HD mutaci jsem nezaplatil a ani to nemám v plánu.

Zip

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra