Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

o2 TV zřízení

Ahoj všem, řeším momentálně dilema, co si pořídím za službu na sledování tv. Už několik let jedu přes satelitní příjem, kombinací DIGI a Skylink. Po problémech se skylink hledám nějakou službu a zároveň sjednotil do jednoho balíčku. Napadá mě jedna možnost, přijímat tv přes O2 službu. Chci se zeptat, je tento příjem vůbec možný (sledování na 2-3 tv), prostupný (8Mb linka). Děkuji T.

11tom
Registrace: 10/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: o2 TV zřízení

Ahoj, O2 TV Multi tě umožní pouze 2 TV, víc tato technologie zatím nezvládá. Pokud máš dostupných 8Mbit, tak by s MULTI neměl být problem, pokud to chceš ověřit podrobně hoď sem číslo pevný nebo adresu.

kubbyjack
Registrace: 4/2010

Při sledování jednoho programu na všech 2-3 analogových TV určitě... R^ :laughing: Teď vážně, do toho bych opravdu nešel, satelit je satelit! ;)

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

Tak, tak, jak říká PetrT, drž se oblohy

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

11tom: Pořádně bych si to rozmyslel, můžete připojit jen dvě TV a ještě k tomu vám pojede internet jak šnek. Navíc o2 a jejich 8mb přípojka nezvládne na většině území Hd programy. o2 tv sem měl cca 2 roky a v dnešní době mě neuspokojovala.

Jardysek
Registrace: 3/2010

RE:O2TV zřízení

Přesně tak jak píše Jardysek.A navíc je docela problém s O2 TV rozejít v dobrém...

Neroslav
Registrace: 8/2007

11tom: Pokud nejsi extremne narocny, tak O2 TV tve pozadavky splni v pohode ;-) Jak rikam, nahod cislo pevny nebo adresu a ja te reknu zda to ma vubec smysl

kubbyjack
Registrace: 4/2010

Minuly tyden jsem prave s O2TV skoncil, IPTV jsem pouzival takrka od jejiho "zrodu", tudiz docela dost dlouho.Duvodu proc jsem presel na "konkurencni" satelit je vice.Od marneho cekani na nejaky technologicky pokrok a vyvoj teto sluzby po ovlivnovani internetoveho pripojeni.Z dostupne merene rychlosti cca 13Mb/s /600m od ustredny/ je vzhledem ke sluzbe TV u mne povolen tzv. profil 7.1, kdy pripojeni dosahuje neco okolo 6Mb/s a to nemluvim o spusteni jednoho ze dvou HD kanalu, kdy rychlost internetu spadne takrka k 0.Je jasne, ze onen Multi tarif je rychlostni sebevrazdou.Nema cenu rozebirat ani technickou stranku STB, kdy po pripojeni do TV pres HDMi nefunguje zadny z dalsich vystupu /a obracene/, je ale pravdou, ze pres On-line aplikaci nahravani /rizenou treba z iPhone/ je komfort obsluhy zaznamu perfektni.Co se tyka vypovedi, nemuzu tvrdit, ze by mi O2 delalo nejake problemy, vse je asi o vzajemne komunikaci a pokud se ja chovam slusne, proc by mi protistrana kladla nejaka prekazky ci byla vuci me arogantni.Vsadil jsem po letech opet na satelit a konkretne na Skylink, doufam, ze volby nebudu litovat - prvni seznameni probehlo k me spokojenosti, kvalitou vuci O2TV urcite a pritomnost HD kanalu bez ubytku na rychlosti internetu je jiste potesujici.Netvrdim, ze se i u Skylinku nenamlsam a nebudu chtit vice /jak prochazim velke mnozstvi prispevku na zdejsim foru/jeste lepsi kvality, vice kanalu, lepsiho vyberu programu v balicku a proste vice vseho, lec zatim jsem spokojen a prechodu nelituji.

RossiD
Registrace: 12/2007

RE:O2 TV Zařízení

Mé problemy s O2tv spočívaly v tom,že vrácení STB poštou,mně uháněli skoro celý rok,že jsem O2 nevrátil jejich STB!Několikrát jsem jim musel posílat kopii podacího lístku o odeslání STB.

Neroslav
Registrace: 8/2007

Ja jsem si vyminil predani STB na jejich pobocce, tak doufam, ze toto probehne bez zadrhelu ;)

RossiD
Registrace: 12/2007

kdo chce kam, pomozme mu tam

netace
Registrace: 12/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra