![]() |
|
SWAN IPTV a zasekavanie obrazu/zvukuMa niekto na SK tento istý problém?Na kanaloch Universal a podobne sa mi zasekava obraz/zvuk... Mam ten nový ich HD box... |
furioso
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
RE: SWAN IPTV a zasekavanie obrazu/zvukuKtory mas set top boxHD ten švedsky Sweden Telecom? ak ten tak ho reštartuj a malo by to isť normalne |
Radko3003
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RE:Radko3003Skušal som to 300krat,volal som,dosli technici,vymenili STB.Podla nich su tie sekačky OK. že čo by som chcel. Dnes som zrušil zmluvu,objednal som T-Com... Môžem sa na celý SWAN......nikomu ho neodporúčam(SWAN). Lacná konkurencia.... |
furioso
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
z blata do kalužepotreboval som len zmeniť typ internetu Turbo u T-COMu a bola to katastrofa. Bol a som bohužiaľ s týmto monopolom 10 rokov a správajú sa k tebe strašným spôsobom. Reklamácia u nich nefunguje vôbec, pretože všetko musíš vybavovať len cez formulár a pošlú ti za 14 dní odpoveď že ich podmienky sú také-a-také a hotovo. Zrušiť nemôžeš, lebo máš viazanosť, bez nej sú totiž všetky ceny také nezmyselné že až.T-COM sa dá len pokiaľ nepotrebuješ u nich niečo zmeniť, vybaviť a pod. Keď kúpiš a len platíš tak to ide. Sú to blázni, telecom-unistická firma, priprav sa na to. Priprav sa na to, že všetky ich sľuby sú vždy niečim podmienené čo sa nikdy nedočítaš a všetky funkcie fungujú tak, že to čo ušetríš na poplatku zaplatíš vždy niekde inde. Je to strach, trh tu nevyriešil nič. Za (nevhodné slovo)ov človek mohol napísať aspoň na ÚV. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: SWAN IPTV a zasekavanie obrazu/zvuku...veď aj teraz je ÚV, adresa je: Súmračná 27, 821 02 Bratislava R^ Rv |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
![]() |