![]() |
|
Skylink zveřejnil první nové programySport 2 ... sport ... SD ... MPEG-4Paprika ... vaření ... SD ... MPEG-4 Spektrum HD ... dokumenty ... HD ... MPEG-4 National Geographic Wild HD ... příroda ... HD ... MPEG-4 MTVN HD ... hudba ... HD ... MPEG-4 HBO Comedy ... filmy, komedie ... SD ... MPEG-4 Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
RE: Skylink zveřejnil první nové programyTakže to nikde nebudeme už vytrubovat, protože nabídka není nekonečná. Akorát přemýšlím, jestli k tomu vzít ten Sky resívr za kilčo a nebo počkat jestli to nebude fungovat ve Vantage. Něco jsem hledal a každej nabízí a píše něco jinýho.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Skylink zveřejnil první nové programymyslim ze uz nic nebrani cslinku aby vyrukoval so svojou ponukou...nech sa abonent rozhodne... :)))skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Skylink zveřejnil první nové programyNo brani, este totiz Skylink neodkyl celu ponuku! I ked osobne sa bojim ci Spectrum HD vobec bude dabovane, NGC Wild to same! Paprika je OK, i ked nic svetoborneho, Sport 2 bol skor nutnostou. MTV HD tiez OK, ale len ak to nebude taka traposina ako MTV CZ! HBO Comedy je kanal o nicom, ved tam neni co pozerat. Dokonca aj podla nazvu by malo ist o komedia, ale zasmiat sa tam fakt neda! Spectrum HOME by bol urcite prinosom ak by bol, ale mne osobne najviac chyba NGC HD v cestine, lebo to je naozaj skvely program a odkedy tam davaju Znalca psi duse, tak je to u nas skoro najsledovanejsi kanal! Este by to chcelo Animal Planet HD a Skylinku by som odpustil aj tie jeho pokusy na ludoch :)! Samozrejme ale len ak uz tie pokusy prestanu a nebudu sa mi zakazdu cenu nanutit iny pristroj aky mam! Mne staci k spokojnosti aby mi siel aj druhy tuner a PIP, cize to znamena surflock aspon na 3 pristupy ako to je vo svete! |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: Skylink zveřejnil první nové programytak dvojtunerak obavam sa u SL uz velmi nevyuzijes..pri novych kartach si uz neskrtnes..ved preto ich aj menia.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Skylink zveřejnil první nové programyLen taká otázočka,ak regnem kartu 1.5.2011 tak mi dúfam pôjde všetko aj z novinkami či nie.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 723 |
![]() |
|
RE: Skylink zveřejnil první nové programyMali by ist. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
![]() |