, sekce: Skylink |
|
Vyjádření Irdeto k prodeji necertifikovaných STBVyjadrenie na: http://www.(nevhodné slovo).sk/clanky/4467/vyjadreni-irdeto-k-prodeji-necertifikovanych-receiveru/Žeby konečne odzvonilo neserióznym predajcom čo ešte stále predávajú a vždy predávali takéto nekompatibilné prijímače nič netušiacim ľuďom, čo si prišli nakúpiť ako k odborníkom a teraz musia riešiť často krát až neriešiteľné problémy? Veľmi dobrý krok zo strany IRDETO! R^ Len škoda, že to neprišlo o trochu skôr ... :-/ No čo vy na to "odborníci"??? Uvidíme, ako bstojíte u SOI a ČOI ;) |
lakocur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 18 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
|
|
RE: Vyjádření Irdeto k prodeji necertifikovaný...Jasne, to uvadzanie kompatibility s kodovacimy systemami bez patricneho hw je neseriozne . Ale zacali s tym registrovany predajcovia skylink sluzby- hypermarkety sa neskor len pridali . Este v lete minuleho roku som si urobil taky maly prieskum partnerov skylinku . Ak mal predajca(-ovia) vyklad, vylohu ,alebo moznost propagacie, ponukal(i) ako v topke prave necertifikovane zariadenie s originalnou kartou . Pomlcim o tom, co sa dalo inou cestou doobjednat ako "bonus" sluzby, prave v suvislosti s kartou ..Tento fakt nedavno komentoval aj sam vyvoleny slovami, citujem: " s minulostou uz nespravime nic" - koniec citatu. To sice ano, ale nijak to nezmensuje podiel viny na rozsireni nimi nezelanych znaciek, rozsireni programov na modifikaciu kariet a to nielen systemu pre skylink, ale aj ich konkurencnych spolocnosti. To jedine ich moze tesit. A zopakujem este raz - SK a CZ nieje len Irdeto , nieje len skylink. Vdaka panu bohu . |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
|
|
RE: Vyjádření Irdeto k prodeji necertifikovaný...Jo to tedy pomlc co se dalo jinou cestou doobjednat ako bonus,protoze Ty jsam si takovou sluzbu mnel.Ze jo chytraku. |
coral
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 344 |
|
|
To ZIPČím víc pruhů tím víc ADIDAS ..črepy nečrepy ve většíně případů fungují líp než ty ORIGINÁLY , ale to neznamená ,že se mohou používat ochrannou známku Irdeta apod . Pokud tam bude nikdo nebude prodávat jako original CRW s origo conax softem tak Irdeto se může ... Pochybuji že cílová skupina zákazníků Hypermarketů a Eshopů si bude sama přehrávat soft :laughing: |
showboy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 286 |
|
|
coralja som zasiel este dalej - fixkou som si sam dopisal na kartu "full na furt" . |
grantec
|
|
RE: Vyjádření Irdeto k prodeji necervšetko čo je zamknuté sa dá odomknúť len treba ten správny klúč, tak to bolo aj s Cryptoworks |
strefko
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 32 |
|
|
showboyJe vás tu docela dost, kteří plkají něco o tom, že certifikované přijímače nejedou, ale nikdo z vás tady nedal vůbec žádný důkaz, většinou jen JPP. Já nemám s certifikovanými přijímači žádné problémy, tak kde ty problémy jsou, nebo že bych dostával ze skladů nějaké extra zboží?Opačně, je málo necertifikovaných přijímačů, které jedou bez problémů. Smutné je, že zdejší čitatelé si pamatují takovéto věty - črepy nečrepy ve většíně případů fungují líp než ty ORIGINÁLY - a pak se podle toho chovají, protože ty črepy jsou za pár babek. Jinak s hypersupermarkety máš pravdu, lidi by si měli uvědomit, že takové věci nejsou rohlíky. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
|
|
To ZIP a spolvýcuc28.03.2011 Zpráva k výpadku některých satelitních přijímačů Stejný problém se může vyskytnout na přijímači Topfield TF 6000CR se starším firmwarem. Kdyby ten črep Topfiel měl alespoň USB pro aktualizaci ... Aktualizovat aktualizovat aktualizovat |
showboy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 286 |
|
|
showboyJistě, ale jasně je psáno, se starým FW. Já FW do mnou prodaných přijímačů aktualizuji zdarma, při jakékoli příležitosti (seting, servis ...). Mám své zákazníky naučené tak, že v případě problémů mám rozžhavené sluchátko u telefóna a problém se řeší. Ono to není taková hrůza, protože se mi nikdy nestalo, že by najednou všichni přišli na onen problém, vždy je to postupně. |
Zip
|
|
RE: Vyjádření Irdeto k prodeji necertifikovaný...prijimace doporucovane skylinkom, pre sluzbu skylink, funguju dobre. v ramci moznosti, ale nenarocnemu musia vyhovovat.to,ze sa mzoe stata chyba a moze niekto mat doporuceny prijimac, ale so starym fw je tiez celkom bezne- starsiemu cloveku tie rozne upgrade nic nehovoria . A rovnake je to aj so zmenou parametov pri niektorich programoch - bolo by dobre, aby si towercom zabezpecil aspon pre doporucene prijimace, automaticke preladenie a prepisanie starych programov - aby sa uzivatelia nemuseli stresovat . Vacsina obycajnych smrtelnikov si kupili sat a kartu aby pozerali TV a nie hladali na webe parametre pre zmenu a sustavne cosi ladili. Nic to nemeni na skutocnosti,ze doporucene prijimace maju minimum problemov (alebo ziadne)- aspon pri zmene v kod. systeme. Ja osobne som zanamenal len jeden problem ,ale tam pomohol restart. Zaujimave na tom je,ze majitel nehladal pomoc u predajcu... ten bol v case, ked sa vyskytol problem, nedostupny. :))) |
grantec
|
|
RE: Vyjádření Irdeto k prodeji necertifikovaný...Osobne si myslim ze nejde o to ci su prijimace licencovane alebo nie. Licencovane mali tiez problemy, ktore sa vyriesili a uz problemy nemaju. Neznamena to ale automaticky ze nelicencovane problemy mali a maju ich stale. Tak ako licencovane stroje s novym fw uz uproblemy odstanili, mnohe nelicencovane tiez s novym fw uz problemy nemaju! Takze licenciu to neni. Nebavim sa o pravnych veciach ale funkcnosti. Nevim ziadny problem v tom aby napr. arive nevysiel fw, v ktorom uz bude Irdeto fungovat korektne (mozno uz taky aj je, ja neviem). Ved ovladanie karty UNI citackou je zalezitost softwaru, ktory uz to dokaze pouzivat. Ak teda bezi Irdeto v jednom prijimaci v UNI, tak moze v kazdom ak sa vyrobca k danemu softwaru dostane! Suhlasim ze by tieto prijimace nemali mat ziadnu zaruku zo strany Skylinku, ale neznamena to hned, ze to tam nefunguje. Ak vsak Irdeto bude robit karty schvalne tak aby v UNI citackach nefungovali, tak pochovaju sami seba, lebo stratia urcite percento zakaznikov, ktory si kvoli tomu nekupia novy prijimac, ale napr. zoberu radsej zadarmo od DIGI TV, alebo Magia! Cize aj v ich zaujme je aby ich karty fungovali v co najvacsom pocte prijimacov, v pripade ze to tie prijimace nezneuzivaju na zdielanie! |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
|
|
RE: Vyjádření Irdeto k prodeji necertifikovaný...1. nemaju z toho zisky...ani irdeto ani SL ale len predajcovia..preco by im teda nahravali?2. vojna uz je....ak si si nevsimol-...inucitacky su odpisane..secure silicon...share a pod..ti v unicitackach nepojdu..SL sa uz rozhodol...uvidime ako rozhodne CSLINK ale obavam sa ze to bude podobne...kedze si to mozu dovolit..zakaznik je uz oprety zviazany v kute..uz ho len dorazit.. skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
|
|
RE: Vyjádření Irdeto k prodeji necertifikovaný...Tak potom sa vratime do body kamemnej, a nove vydobitky techniky ako timeshift, nahravanie a sledovanie ineho programu v rovnaky cas a PIP mozeme zase poslat do dejin? Ani skylink by nemal obchadzat nove technologie! Tak isto ak ludia co maju doma 3TV nebudu moct sharovat, pochybujem ze kupia 3 SKylink karty a budu ich vsetky platit (next to riesi len ciastocne!), skor pojdu po takych, ktory to umoznuju (napr. UPC digital alebo Magio). Ale chapem ich kroky, len cas ukaze ci sa neprepocitali :). Tak nech vyrobia karty, ktore dokazu fungovat len ak su neni od seba vzdialene viac ako 20m a je po problemoch! Skylink a ostatny by sa mali snazit to vyriesit tak ako sa ma a nie ze kvoli tomu aby sa nekradli auta nam vyrobcovia prestanu zacnu vyrabat auta, ktore budu len pre jedneho (cize 1 sedacka) a nik okrem majitela to nenastartuje (a aby zarobili tak si bude musiet moja zena kupit vlastne a deti tiez vlastne? Vsak druhe mi daju za polovicu ceny?)! |
Billysk
|
|
RE: Vyjádření Irdeto k prodeji necertifikovaný...Som fakt hrozny pirat: kupim si jednu dialnicnu znamku a ako nejaky chrapun, veziem zenu a deti po dialnici nacierno!!! Mali by s tym nieco robit :) |
Billysk
|
|
RE: Vyjádření Irdeto k prodeji necertifikovaný...no taky je zialbohu trend.....skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
|
|
RE: Vyjádření Irdeto k prodeji necertifikovaný...Nachapu proc je zrovna zn. Golden Interstar na seznamu od spolecnosti IRDETO,kdyz tyto pristroje maji CI sloty.Tudiz se daji dokoupit orginal cam moduly a pouzivat je v pristroji.Tato znacka se prodava i na nemeckem trhu.Urcite to neni spatna znacka a mohu potvrdit funkcnost karet ICE v techto pristrojich bez problemu l kdyz uz je u modelu 770,780 a 870 sw podpora minimalni.Jinak je tomu samozrejme u Golden Madia,kde sw podpora je.To se zase nekomu neco nehodi do kramu.Divim se,ze na seznamu neni treba zn. Vantage,ktere maji take universalni ctecky a CI sloty. :) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 779 |
|
|
HyperMáš pravdu. Nevím proč nás nutí prodávat s.r.a.č.k.y. , který nic neumí. Zákazník ví co kupuje, může mít modul a přijímat více systémů. UPC,ORF a pod. Je spousta variant. Zatím co jsem měl v ruce celtifikovaný přijímač, tak byly jenom problémy. Jestli chtějí mít jistotu, tak ať párují kartu s přijímačem jako to má DIGI. Taky jsem dostal uvedený email a chce se mi z toho blejt. |
Rudolf
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 528 |
|
|
HYPER, RudolfVantage to dělá chytře, oficiální FW nemá podporu čteček, jedou jen CI sloty. Neofi FW není práce výrobce. :lookaround:Rudo, co ty s.r.a ... neumí, obraz, zvuk, zápisy do karty, vše OK, většina i nahrává. V rukách si neměl žádný, že? Opět JPP. Tvé žaludeční potíže jsou vyvolány spíš obavou, co bude, až tebou doporučené výkvěty techniky přestanou fungovat s danou službou. |
Zip
|
|
ZipJá nic nezatracuji. Jsem jen proti tomu, když mi kdokoli vnucuje, že jenom ta jedna věc nebo řešení je správné. Jsem proto, aby se každý mohl svobodně rozhodnout,co si má koupit. Věřím, že můj postup je správný. Kdyby nebyl, tak by jsme neoslavovali 20 let působení na trhu a dávno bychom zmizeli v propadlišti dějin. jinak mimochodem žaludeční potíže jsou z toho, že jsou lidé jako ty, kteří si myslí, že jenom a jenom jejich názor je ten správný.Uznánal jsem dokonce i jiné názory těch, kteří už tady mezi námi nejsou a jsou na jiných fórech. Také díky tobě !! |
Rudolf
|
|
RudolfJá také nic nezatracuji, jen jasně říkám, že EMU se tak masově rozšířilo, že je to již neúnosné. UNI a EMU přístroje patří do ruk odborníkům a znalým lidem, né laické veřejnosti, která nemá páru o co jde, jak to funguje, protože a až jim zdechnou jejich dočasně funkční stanice, nadávají a kopou kolem sebe atd., znalý člověk si jen řekne no, bylo to fajn, jedeme dál - legálně. Mé výhrady jsou vůči prodejcům, kteří se na oko tváří jako super odborníci a diky práci někoho jiného prodávají jen to, co není doporučeno, drátují byty mezi sebou a podporují zlodějny. Nevysvětlí těm, co jim nutí EMU, že ten přijímač třeba za rok zahodí, protože jeho dočasná výhoda skončí a legální karta nemusí fungovat korektně.Svoboda není o kradení! Svoboda je o dodržování zákonů, o neomezování druhých atd. Já jen vyjadřuji svůj názor, kde vidíš, že jej někomu vnucuji? Laikům dávám druhý pohled, protože zde se převážně vyjadřují lidé, kteří znají jen jednu stránku věci, ti co znají i tu druhou, tak ti právě odešli a neodešli kvůli mě. |
Zip
|
|
ZipOK Vážím si tvých názorů a stím tvoje odborné znalosti. Jsi jedním z mála co zvyšují úroneň tohoto fóra. Emu ale nebyly jemon české programy, ale i jiné specifické programy o které mají zákazníci zájem, kde už se kody nemení už několik let. Já také emu nezatracuji i když mám na sebe 4 karty UPC 3 CS link a 2 Skylnk a 2 TT. Nejsem propagátor nelegálního příjmu. Ahoj |
Rudolf
|
|
RE: Vyjádření Irdeto k prodeji necertifikovaný...Laická veřejnost ovšem má dost často hlavní kriterium cenu a nejlepe jak to celé "obejít" aby nam TV hrála zadarmo. A je jen na prodejci , jestli se do podobných aktivit nechá natlačit. To, že přístroje prodávají občas lidi, kteří je v realu ani neviděli ani raděj nekomentuji. Osobně mám maximálně problemy s Topfield 6000 a tam to mám přehrato za pár minut. |
Dolfinoso
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 3 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|