Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

prezident sa vam tiez vydaril

tka doteraz som si myslel ze len slovaci sa musia hanbit za hlavu statu...mhm...

http://www.youtube.com/watch?v=CFoYkWulKOI&feature=player_embedded

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

fpsfps

A co ti udělal za těch 20 let ?? Já mám teda pamět dobrou a desítky věcí si teda nevybavuju.

Klokan008
Registrace: 6/2010

RE: prezident sa vam tiez vydaril

Je to ostuda prvního stupně,nejdřív si ho prohlédl,zjistil,že je značkové a pak.....šup do kapsy!!!Ale co by chtěl člověk od narcisa!

PIXEL
Registrace: 1/2010

Klokan008

Ani na privatizaci si nevzpomínáš? To bylo hromadné okradení ve prospěch několika lidí! A co konto na švícarské bance, taky si nevzpomínáš? Mám pokračovat dál, nebo je to zatím zbytečné? Prezidenta za kterého se musím stydět jsem ještě nezažil!

clovek
Registrace: 2/2006

Toto se nedá omluvit ani obkecát, když to péro bylo pro něho, tak si ho měl vzít veřejně a ne tajně pod stolem. Je to zlodějna jak z učebnice. Jestli to někdo zlehčuje, tak je úplně mimo. Máme prezidenta zloděje, ale můj prezident to není, já jsem ho nevolil! Zvolila ho ODS a ta se chová stejně. Věřím tomu, že kdyby byl zvolen prezidentem pan Švejcar, tak toto by se nikdy nestalo. Myslím si, že takové politiky jako je Klaus a celá naše vláda si nezasloužíme. Většina lidí je slušných, tak by jsme měli mít i slušné politiky. Už by bylo načase, aby se to změnilo!

vlcek
Registrace: 1/2009

Kdyby to bylo pero pro neho, kazdy normali clovek ho prevezme jinak a hlavne s pouzdrem.

Ze to bylo "pro neho" se mluvilo, az dlouho pote, co ho jednoduse stipl.

wenk
Registrace: 4/2006

Vašek jako Vašek,vždy jenom šašek

namtas
Registrace: 5/2006

vazeni ruku na srdce

ruku na srdce - kto z vas si niekedy nejake pero nevzal ci uz nevedome alebo aj vedome...
mne sa casto stava ze som straka na pera, pridem domov v taske pero a uz neviem kde ako som ho zobral,
alebo ze pri podpise nejakej sprostej zmluvy, co ja viem v poistovni som na drzovku nahlas protistrane povedal jejda pekne pero a schoval ho s tym ze ani nemohli povedat ze mi ho nemozu dat! Pacilo sa mi, a bral to ako cenu za to ze ja im budem musiet do konca zivota a basta fidly! Volakedy sa taketo prezenty davali bezne len teraz je taky price cut a bad financial wtf...
K

krikri
Registrace: 3/2010

LucaBrazza napísal: "Neviem no...hokejsta si vezme puk, ktorym da prvy gol, atd. S tym Klausom sa to zbytocne nafukuje, myslim, ze skutocne problemy su v CR aj SR kdesi uplne inde."

...nie nie! Slutočný problém v ČR a SR je práve presne to, že funkcionári kradnú všade a všetko!!! V tomto bol Klaus vééééééľmi presný!!! R^ :laughing:

brga
Registrace: 9/2009

teda máte starosti R^ :laughing: R^

pierrepetr

Je to hnus! Vláda, prezident. Tohle jsme přeci nechtěli.Slušným lidem je na blití. Politici nám jen lžou a dělají z nás jen blbce. Kdyby lidé věděli co jich čeká, tak žádna sametová revoluce nebyla.A ten kdo byl včele usurpujících politiku, kteří zapříčinili devastací státu, stojí zase včele a je z něho arogantní exhibicionista a zloděj. Ti co to nevidí, tak mají krátkou pamětˇ, nebo jím to vyhovuje

vlcek

vlcek

a co by jsi doporučoval?,volit komunisty?,díky za info R^ :laughing: R^

pierrepetr

vlcek

Volit muzes koho chces, volbami nic nezmenis, stale tam budou zlodeji, kteri svou trestnou cinnost opiraji o jimi odhlasovane zakony. Tu je spatny cely system, ktery dobre nepracuje nikde na svete. Dalsi problem je v tom, ze mentalita lidi v CR dokaze jeste k tomu vse obratit naruby aniz by si uvedomili, ze si tak jenom kaleji na svoji hlavu.

clovek

omluva

pane vlcek omlouvám se, příspěvek měl být směrován panu pierrepetr.

clovek

clovek

Je to smutné, ale je to tak.

vlcek
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra