Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Úroveň černé Nova HD

Vám to nikomu nevadí? To bylo pořád řečí, že jenom plazma dokáže dokonalou černou a teď Nova HD na nové frekvenci vysílá místo černé šedou a všichni jste potichu. Samozřejmě to jde opravit stažením jasu, ale přece to nebudu kvůli jedné stanici pořád štelovat. Co to tam je za techniky? To nemají osciloskop, nebo s ním neumí pracovat?

visper
Registrace: 5/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Úroveň černé Nova HD

eemil: as you wish :8) ... mne osobne je jedno kdo co preferuje, to co mam, mam a som s tym spokojny ...

nech sa dari, ahoj ;)

ps: inak G rada nie je V :razz: a druha vec subjetivne mam pocit ze aj ked Kuro je vyvojovo starsi, obraz sa mi zda hlavne na HD jemnejsi (i ked to moze sposobovat okolie kde sa dana tv nachadza)

Vzdát se je horší než být poslední.
Text zeditoval moderátor alfasex. Datum editace: 14.04.2011, 16:17.34

alfasex
Registrace: 8/2006

uroven NOVY bez ohladu na ciernu

sposobuje,ze mi je uplne jedno aj keby tam bola namiesto ciernej fialova.

Inak vcerajsi Princ of Persia na HBO HD bol na tom tiez akosi kvalitativne nic moc........

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan
Registrace: 5/2007

Ach jo :) Ta NovaHD na novem TP je už takhle " VYBLITÁ " odbavena!!!!! Rozpoznáno i u souseda na CRT 72cm ! Nezáleží co máte doma (lcd,kuro,pdp,led) je to poznat všude !!!! Nechápu že krom vispera to nikdo nepozná. viz. můj příspěvek: https://www.parabola.cz/forum/topic-60667/

rybanapet
Registrace: 3/2009

Ono to bude asi tím, že hodně lidí mají nastavený přejasený obraz, potom to asi nepoznají. Černá musí být nastavena těsně na hranici prosvítání, jinak přece není černá. Už jsem poslal mail Skylinku včetně oscilogramu. Normy se musí dodržovat všude na světě.

visper
Registrace: 5/2008

Jsem zvědavej na jejich vyjadření, jestli vůbec bude. Až zhasne NovaHD na starém TP tak to bude :(

rybanapet
Registrace: 3/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra