Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Předplatné balíčky ve službě skylink

Ahoj pánové, tak sem se právě dočetl, že nejspíše balíček multi podraží. Nechci kritizovat nebo rejpat jestli je to špatně, nebo dobře, jen by mě zajímalo, jak by jste si představovali ideálně složený balíček?

Já bych bral nějaký balíček který bych si sám mohl poskládat a klidně mít limit třeba 5 programů z HD a 5 programů Multi, nebo tak nějak podobně.

Jardysek
Registrace: 3/2010
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 93
Odpověď v diskusním vlákně

kostik123

To je u vás

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

RE: Předplatné balíčky ve službě skylink

Tak a ted vsichni honem rychle lette na postu si zaplatit jeste balik multi ze 2750, at mate usetrene korunky. :))) Jsem zvedav na CSlink jake prida programy a za jakou cenu.Abychom se jeste nedivili. ;)

HYPER
Registrace: 11/2010

Ved preto sa pytam.V clanku o multi sa pise o zdrazovani a v clanku o MTV HD sa nepise nic o zdrazovani,preto sa pytam. :bigeyes:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

HYPER: nevim, ale nefunguje to u skylinku tak, ze se soucasne penize prepocitavaji dle novych cen? nebo jsou ceny dle doby co sis to predplatil? To je IMHO nesmysl a pokud jo, tak by spravne nemeli fungovat nove stanice v danem balicku ... ale nevim jako to ma skylink nastavene

davebj1
Registrace: 3/2008

tak ja osobne sa budem divit ak sa CSlink este z tej komy preberie :))) :laughing:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Ale, ale kde sú ty čo chceli nové, nové a nové programy a stále tu vypisovali čo, ako, kde a kedy? Budú ich mať. Keď sa už hovorí o zmene cenníka a platení je zlé a nepáči sa im to? Choďte si kde chcete, hlavne tam kde dávajú zadarmo. Potom dajte vedieť kde to je....

90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59

DDR
Registrace: 1/2006

liquere: clanek o MTV HD je zarazeni teto stanice, nikde tam neni psano, ze se cena HD balicku nebude zvysovat. Mam pocit, ze tam neni ani psano, zda ta stanice bude soucasti HD balicku nebo zvlast.

A jak jsem psal, musime si pockat na cenik, zatim z ceniku zverejnili jednu polozku a to cenu multi

davebj1

petr33

Síce ja bývam v čR,ale že vraj v SR to má byť 2 EURÁ a 90 centov takže uvidíme zajtra keďže to nieje pre SR oficiálne.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

BIDLO

Máš pravdu-z 27 programů v multi mě zajímá 18.A z HD balíku/8/ mě zajímájí 4 ale? co mi zbývá jiného když se chci dívat, takže zaplatím a pokračuji dál a nebrečím jak se zdražuje- benzín a nafta taky zdražuje a nikdo neremcá a jezdí se stějně a bude jezdit i kdyby ti stálo 50+50Kč. R^

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

ja ocenujem ze skylink tie "novinky" nam davkuje po kvapkach.myslim ze keby to vybalil na nas naraz tak mu vela abonentov skolabuje..a to SL predsa nechce ...
:laughing:

tulen

kostik123

ok-tak si kartu nechte na občana ČR když je to pro někoho takový "strašný" výdaj.Ve finále si ti většina ponechá a tady jenom kafrá. :laughing:

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

este pridaju Barrandov HD a iCOncert HD a je po prekvapeniach..pricom zda sa ze navysenie ceny balika multi j skrytou ddotaciou pre balik HD (kedze nie je dovod zvysovat cenu multi - v SD pridavaju len papriku a sport2/ a hbo comedy sa bude platit zvlast..ako premiovy kanal

tulen

kostik123: neumis pocitat:

SK 9€ + 2,9€ = 11,9€ * 24,5 Kc/€ = 291,55Kc
CZ 250Kc + 40Kc = 290Kc

Teprve ted se ceny budou rovnat, tak nevim o co nekomu jde. Slovaci to meli doted za hubicku :-)

davebj1

tulen: kecas, nikde neni psano, ze se zvysuje jen multi a to dotuje HD balik. HD balik bude zdrazovat logicky taky.

davebj1

Davejb1 u CSlinku to funguje tak,ze kdyz mas zaplaceno na rok traba od 15.ledna 2011 a dnes si zaplatis znovu cenu na pul roku ci 1 rok,tak si si zaplatil balik na obdobi 6/2012 nebo 1/2013.U Skylinku by to melo byt stejne.

HYPER

HYPER: pokud tak tomu je, ze se ceny lidem co maji uz predplaceno nic nemeni, tak je to fakt vyhoda predplatit pred zdrazenim. Pokud budou mit narok na nove stanice.

davebj1

CSlink asi určitě nepřidá žádný HD programy od Skylinku. Už jenom to znamená, že ta jejich nabídka bude prozatím dost slabší.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Kdo ma masinu HDTV,tak se to urcite vyplati.Samozrejme kdo ma pouze SD pristroj,tak tam to musi zakaznik zvazit,jestli si ten balicek predplati a vyplati se mu to i za cenu ze nebude prijimat nove SD stanice.Muj nazor je ten,ze jeste tyto nove stanice v SD kvalite meli zustat v norme MPEG-2 SD.

HYPER

tulen

Po překvapení mají jen ti, co tady věčně zaplevelují diskuzi spamem ohledně toho, co bude přidáno. Marně přemýšlím, zda jsem někdy vůbec do takové diskuze přispěl. Pro mě je rozšíření vždy jen příjemným překvapením a věř tomu, že jsem asi z posledních, kteří ty nové programy ladí na svém STB.
A že se zdraží o 40 korun Multi? Čert to vem.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

záleží co dalšího přidají. ale být jimi, tak dám HD balík za méně peněz, než Multi. Jinak HD větší počet předplatitelů nepřitáhne. Češi chtějí obecně co nejvíc za co nejméně peněz a co si budeme povídat - většina lidí vůbec netuší co je HD asi jako kolega se tady včera chlubil, že kouká na CS Linku na Primu HD.
prostě 10 nebo 15 kanálů v HD za 350,- je pro většinu lidí stále MÉNĚ, než 30 SD kanálů za 250,-

pejvl2
Registrace: 7/2009

petr33

V tom problém nemám,ak si čítal tak som už x krát písal,že mám 4 karty Skylink-jednu modrú starú na SK,dve čisté Irdeto - jednu na SK,druhú na ČR,jednu ICE na ČR a jednu CSLink na ČR,takže UNO PROBLEMA R^

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123

kostik123: hrajes s nimi prsi? :-D

davebj1

joscer

R^To zaplevelují takticky aby měli o čem psát a ve finále si vše stejně ponechají-na co by se dívali?

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

davebj1

Dve Skylinkácke mám v Arguse MINI IP - jednu na ČR,jednu na SR od rodičov.V Arive v spálni mám jednu na SR - starú modrú a jednu na ČR - ICE.CSLink zatiaľ v šuplíku,ale neviem dokedy... :laughing:

kostik123

davebj1

Istota je istota kvôli regiónom,lebo ako sme sa už iste dočítali tak Nova a Nova Cinema bude asi OUT na SK.

kostik123
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 93

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra