![]() |
|
Předplatné balíčky ve službě skylinkAhoj pánové, tak sem se právě dočetl, že nejspíše balíček multi podraží. Nechci kritizovat nebo rejpat jestli je to špatně, nebo dobře, jen by mě zajímalo, jak by jste si představovali ideálně složený balíček?Já bych bral nějaký balíček který bych si sám mohl poskládat a klidně mít limit třeba 5 programů z HD a 5 programů Multi, nebo tak nějak podobně. |
Jardysek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 448 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 93 | |
![]() |
|
RE: Předplatné balíčky ve službě skylinkJa mam SkyLink slovensky a CSlik cesky ale uz multi si nepredlzim lebo väcsinu programov som dostal na optike zadarmo za vyuzivanie internetu,takze nemam co riesit a tie HD prog. pre mna nic |
Radko3003
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RE: Předplatné balíčky ve službě skylinkniektorym ludom tu uniklo ze slovaci kupuju euro za 3O sk a nie za 24,5O kč...takze tie ceny nie su zdaleka zrovnane..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Předplatné balíčky ve službě skylinknekomu nedoslo, ze slovaci zadna eura nekupuji, ale eura maji :-D My ted platime za stejnou vec 10,2 eura a vy jen 9 euro. Nove bude cena 11,9 euro, takze vam to zdrazi o 2,9 euro, ale nam to zdrazi jen o 1,7 euro. Ale je to vysoka matematika, takze nevim, zda to vsichni pochopi, zejmena ty, co pocitaji nejake slovenske koruny, ktere neexistuji a maji nulovou hodnotu ... |
davebj1
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
RE: Předplatné balíčky ve službě skylinkkazdopadne dotaz obecne na slovaky, kdy prestanete uvadet dvoje ceny (myslim ve stare mene - sk, ktera nema v dnesni dobe zadnou vypovidaci hodnotu)? Nebo je to jen u nekterych jedincu, ze maji stale potrebu prepocitavat na stare ceny, ktere jsou z dnesniho pohlede mimo realitu? Nebot co znam napriklad nemce, tak ty uz z prepocitavani na marky vyrostli ;-) |
davebj1
![]() |
|
RE: Předplatné balíčky ve službě skylinkneprepocitavali by sme keby sa nas pri kazdej prilezitosti nepokusali obtiahnut...mame ceny vyssie jag rakusania...a nemci..a platy su na 1/3skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Předplatné balíčky ve službě skylinktulen: jenze v te dobe co jste euro zavedli, byla jak v nemecku/rakousku a i u vas uplne jina uroven. Byla vyjadrena tim kurzem 30:1 co jsi zminoval. Ale ta mena uz neexistuje a s odstupem casu nema vypovidaci hodnotu. Je to jako rikat, ze neco stalo 1 Kcs a az do dnesni doby prepocitavat, ze by dnes multi stalo 10 Kcs.Nebere to v potaz inflaci, vyvoj zivotni urovne, zvysovani produktivity prace a spoustu dalsich parametru. Ano, v dobe zmeny meny to smysl ma, aby sis ohlidal zda nekdo nekoho nenatahuje pri prepoctu. Ale prepocitavat to jeste dnes? Vy jste se jako narod neposunuli nikam za ty dva roky nebo jak dlouho euro mate. Ja byl asi pred tremi tydny pracovne v Bratislave a v hotelu ibis jsem zaplatil za noc (respektive firma) asi 75 euro. Jaky smysl by to melo prepocitavat na slovenske koruny? Ja nevim kolik tam ten hotel stal pred dvema lety, ale da se predokladat, ze mene. Ale u nas mame stale ceske koruny a zdrazuje se rovnez. Takze vyznam prepocitavani na starou menu proste nema zadnou vypovidaci hodnotu, kdyz se zivotni uroven meni |
davebj1
![]() |
|
RE: Předplatné balíčky ve službě skylinka hlavne vas se nikdo nesnazi oblafnout. Respektive jste to sami vy slovaci co chcete jeden druheho okrast. Je to "ten" slovak co vas okrada, kdyz prodava jogurt draze nez se da koupit v rakousku ... ale hlavne diky tomu odstupu od zmeny preci uz musite umet pocitat v nove mene, ze to vyznam prepocitavat nema smysl ... |
davebj1
![]() |
|
RE: Předplatné balíčky ve službě skylinkMyslim,ze CSlink ma balicek Mych6 predrazeny.Uvital bych rozsireni programove volby aspon na 8 programu. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Předplatné balíčky ve službě skylinkhyper: to je otazka, zas je tam snad sance i do budoucna, ze by balicek mych 6 nemusel zdrazovat. Takze ted se ti to treba zda vysoke, ale pockej par mesicu a az cslink zvedne balicek total treba na 350, tak pak uz tech 220 nebo kolik to je za mych 6, ti nebude pripadat tolik. Ty nuzky mezi balikem total a balikem mych 6 by se mel logicky otvirat s rozsirovanim stanic |
davebj1
![]() |
|
RE: Předplatné balíčky ve službě skylinkNo ja si myslim že aby se nepřepočitaly u skylinku a ostatnich provozovatelu.Když vidim co stoji benzin,že se vše zdražuje zvedne se DPH apod. tak lidi OPRAVDU začnou šetřit a na čem prvni budou prave televize dle mě. I ja se obejdu bez multi ale auto potřebuji do prace. ono se řekne 500kč za rok ale to je tamhle 500 tamhle 500 a když se to nasčíta tak je to suma... Ja osobne taky uz multi platit nebudu. |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
RE: Předplatné balíčky ve službě skylinkdavebj1,vim,je mi to jasne.Prave jsem mel ne mysli.ze kdyz uz se bude pridavat,tak by se ta varianta mohla upravit na mych 8 za stavajici cenu.Rozhodne by to spatne nebylo.Myslim,ze CSlink zvedat ceny nebude,Uz tak jsou na dost vysoke urovni,pokud bych to mel srovnat se Skylinkem.Az spusti Cslink HD programy a udela najaky balicek,tak jsem zvedav za kolik. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Předplatné balíčky ve službě skylinkPokiaľ pribúdali nové programy a cenník sa nemenil respektíve minimálne, tak by tam niektorý navalili na čo si len zmysleli a vypisovali a vypisovali. A hľa teraz už niektorí nemusia mať nič. Takých ovaliť len lopatou poriadne po prašine aby sa zobudili, alebo si stále myslia, že to bude do nekonečna každý rok povinné pridávanie nových programov? Bisťu aká zrazu diskusia o cenách. Myslím, že pre tých ktorí si tak želali nové programy a nespávali ani pre ne, tak ani nejakých 100 Kč alebo 3 € vôbec nie je veľa. Či? Ozaj a kde sú teraz tý borci....?90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59
|
DDR
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: Předplatné balíčky ve službě skylinktompr: podle me nezacnou setrit. Vetsina lidi je hloupych co neumi pocitat. Takze je to ani nenapadne, ze davaji 500-600kc mesicne za TV. Radeji si vezmou pujcku na dovolenou a nebo vanocni darky :-D Nechaji vydelat exekutorum, ale TV si nechaji stale. Ver tomu, ze tomu tak je. Clovek to cte denne v novinach ci to vidi v TV. |
davebj1
![]() |
|
RE: Předplatné balíčky ve službě skylinkPodle mě půjde nahoru jen cena multi. HD balík a multi HD bude na stejné úrovni. Přijde mi to jako logický krok k tomu, aby dotáhli více lidí k HD a pak mohli s mnohem menšími problémy přejít na mpeg4. ;)Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Předplatné balíčky ve službě skylinkNehledě na to, že pokud bude chtít někdo přejít od multi k HD už bude mít výdaje za STB....tak proč jim to komplikovat ještě zvýšením ceny balíčku. Takto bych uvažoval já, pokud bych chtěl zvýšit abonenci HD programů.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Předplatné balíčky ve službě skylinkwladys: tato cesta je taky mozna, pak se totiz muzem dockat i toho, ze casem dojde ke slouceni obou balicku a bude zas jen jeden, kde bude komplet vse. I kdyz to by asi majitele SD srotu nevydejchali, kdyby meli ve svem balicku 8-10 HD stanic a dalsich 5-6 SD stanic v mpeg4 a museli to vse platit a pritom by to sledovat nemohli :-D |
davebj1
![]() |
|
ale frflat budetestále,40 korun za měsíc,korunu třicet za den vocogo R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
DDRprečo by som mal platiť na modrej balíčky ked mi polovica nepojde ani hdčka hmm tak nedrískaj tu :fuming:🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 93 | |
![]() |
|
![]() |