![]() |
|
Skylink: O vyřazení TV Nova na Slovensku není rozha co obracene u nas se slovenskymi progr.?No nevim jak na Slovensku ale u nas se doplacelo za tyto programy u starych karet a ted kdyby to zrušily... Ja jen že multi mi konči v srpnu tak to budu muset řešit a nerad bych to zaplatil a pak to zrušily. Spíš přemyšlím jak to obejit kdyz to na novych kartach jede zadarmiko |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
RE: Skylink: O vyřazení TV Nova na Slovensku n...nova nie je v multi |
mbfin
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 325 |
![]() |
|
RE: Skylink: O vyřazení TV Nova na Slovensku n...ja vim že neni v multi je to druhy dotaz.a kdyz vypnu multi nepujde mi nova ani cinema ani svk... |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
RE: Skylink: O vyřazení TV Nova na Slovensku n...nova je grátis bez multi :)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Skylink: O vyřazení TV Nova na Slovensku n...Skylink karty id 0d70 modrá pred rokom 2008 neboli pridane české programy grátis museli sa priplatiť aby boli aktívne !No a teraz nás chcú o ne pripraviť aj ked je to len nova a nova cinema !!! Nejdú ústrety zakazníkom ale naopak |
salamander
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
Skylink zeby odchadzka?myslim ze ked bude nejaky blok tak sa len opat rozbehne preregistracia medzi cz-sk uzivatelmi alebo??? co by mohlo nastat ako sa to bude inak obchadzat inac to fakt bude svinstvo hlavne voci tym co doplacali 13 euri ale neva takych svinstiev sa deje viac :-/ |
forak
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 292 |
![]() |
|
RE: Skylink: O vyřazení TV Nova na Slovensku n...PeniazeMám Zaregistrovaný na českeho občana a naopak |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
RE: Skylink: O vyřazení TV Nova na Slovensku n...No a čo opačne v česku budú pozerať Markízu a Doma, či to len slovákom vezmú Novu |
freon
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
RE: Skylink: O vyřazení TV Nova na Slovensku n...Pánové a nebylo to doplácení jen za veřejnoprávní televize?V Česku za STV 1,2 a na Slovensku za ČT 1,2.Pokud si dobře pamatuji, tak na komerční televize se to nevztahovalo a ani na ČT4. |
abc
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 74 |
![]() |
|
RE: Skylink: O vyřazení TV Nova na Slovensku n...Presne tak, ked uz vypnut, tak aj opacne. Lebo inak je to absolutne nefer. Z mojho pohladu je mi to vsak jedno, lebo aj tak tam nic poriadneho nedavaju.Vu+ Ultimo, Open ATV 5.3, 2x DVB-S2, 1x DVB-T; multifeed 23,5E+19,2E+16,0E+13,0E + motor SG-2100: 75E - 30W, parabola Fuba 100Al, 2x LNB Inverto, 1x LNB Alps; 1x LNB GT-SAT.
|
DJYEMI
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 902 |
![]() |
|
RE: Skylink: O vyřazení TV Nova na Slovensku n...A mame asi po ptakach :))) Uvidime behem par tydnu,jak to vsechno dopadne. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
Nazor a mozne riesenieNaopak si myslim ze ceske programy su okrem CT1/2 hlavnym dovodom pre ktory si Slovaci davali satelit a nie DVB-T, zaplatili aj za niekolko prijimacom+kariet Skylink a teraz im zostane to co je aj v DVB-T na 20 Eurovych prijimacoch DVB-T.To ze je mozne zaregistrovat cesku ponuku na ceskeho obyvatela nic neriesi, v domacnosti je zvycajne max. 1 prijimac s viac ako jednym slotom pre kartu, na ostatnych ludia setria, takze maju len jeden - tymto sa stanu z z prijimacov a Skylink kariet len drahe DVB-T set top boxy! Dalsiu skupinu tvoria ti co zdielaju - len zaklad, alebo aj multi, len doma, maju drahe linuxove prijimace a po zasahoch Skylink to bude nefunkcne, takze ani takymto sposobom sa neda vyriesit pouzitie dvoch kariet registrovanych na ceskeho a slovenskeho obcana. Jedine riesenie vidim na preregistrovani slovenskych kariet na ceskeho obcana, ak je to mozne, ale to bude fungovat len kym zablokuju SK programy v CR. |
Dreamer
Registrace: 7/2004 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
abcno hlavne kazdy o tom cusal ze sa jedna len o ct-cka lebo kazdy chcel prilepit ludi na lepidlo tipu nova nova cinema prima prima cool a pod .. a meraz to mozn ostane jak pise dreamer drahy stb:-// |
forak
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 292 |
![]() |
|
@ forakveľmi ťažko sa mýliš... napr. práve pozerám do jedného z niekoľkých dokumentov skylinku, ktoré sa mi povaľujú na HDD. V tomto konkrétnom s platnosťou od 1.10.2009, je tam jasne napísané, že doplatok je za "české programy (ČT1, ČT2)". Možno sa ešte dá dohľadať aj na webe skylinku... |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 792 |
![]() |
|
No tak to by bola dobra podpasovkaLen teraz v pondelok som nechal doma namontovat supravu s kartou Skylink, ktory mam popri s Digi. Bolo to prave kvoli programom ako Nova Cinema ci Prima Cool. Rozhodoval som sa medzi Skylinkom a CSlinkom, ale prave preto, ze vlastnik Skylinku moze viac menej oficialne vysielat Novu aj Primu na uzemi SR som sa rozhodol pre Skylink. Keby som nieco tusil, tak dam Cslink a registrujem na rodinu v CR. Markizu a Jojku mozem prijimat aj cez Digi, prinajhorsom cez DVB-T, ak by ich c CR vyradili z rastra CSLinku. Nemusel som do Skylinku vrazit cca 200 E. Dufam, ze sa nejako dohodne. Najlepsie by bolo, ak by sa Nova vratila do UPC. Napokon, mam pocit, ze napriek tomu, ze SR aj CR su v EU, niekomu velmi vyhovuju v urcitych oblastiach podnikania hranice. Ved da rozum, ked na Markize alebo Dome davaju vecer velku figu, tak ich aj tak pozerat a podporovat nebudem a uprednostnim nieco ine. Ved vyber je velky a nemusi ist iba o TV. Btw. je zaujmave, ze Slovaci nadavaju na nekvalitu programov na Markize a JOJ, Cesi naopak na Nove a Prime. Radsej su zvedavi na program opacnej strany :O) |
adman
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 140 |
![]() |
|
@ admanneviem ako si prišiel na to, že práve Skylink "môže viac menej oficiálne vysielať...". Ak by sme išli čisto chronologicky - "prelomové" rozhodnutie mali prví v paprčiach chlapci z Media Vision (CS Link).Mimochodom, určite si si veľmi ale naozaj že veľmi pozorne prečítal informácie o dostupných programoch tvojho víťaza - tak tam sa pri programoch Nova Cinema a Prima Cool píše asi toto: ** Programy z ponuky Skylink určené výhradne pre územie ČR (Českej republiky). Viac určite nie je potrebné písať. Jediné české programy, ktoré ti Skylink garantuje sú Jednička a Dvojka Českej televízie. |
anonym2
![]() |
|
RE: Skylink: O vyřazení TV Nova na Slovensku n...Samozrejme ze to maju osetrene, ale na baneri hore nie su ziadne hviezdicky a su tam aj CZ aj SK programy a je tam napisane "GRATIS", nie je to klamanie, ale zavadzanie. A o tom ze mozu v SR vysielat CZ programy sa pisalo aj na parabole tusim. |
Dreamer
Registrace: 7/2004 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
to anonym 2Ono je to vlastne dost zahmlene, pretoze ako po Tvojom prispevku napisal Dreamer, tak Skylink ako jeden z providerov ma povolene od RRTV na SK ponukat v rastri Novu a N.C.. Ak ma pamat neklame, tak v tej sprave tu na parabole.cz dokonca bolo nieco take, ze nepotrebuje suhlas prevadzkovatela dotknutej TV. Opravte alebo doplnte ma, ak sa mylim. Tiez sa akosi prestalo hovorit o tzv. testovacom vysielani. Pravda, NOVA sa uz cele roky brani tomu, aby bolo jej vysielanie sirene akoukolvek cestou mimo uzemia CR. Svet sa vsak vyvija, tak snad aj NOVA by mohla :O) |
adman
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 140 |
![]() |
|
@ adamannebudem to určite písať úplne korektne z pohľadu zákonov, ale článok (a vlastne aj rozhodnutie RVR (RRTV na SK už roky nie)), na ktorý sa odvolávaš bol v princípe o tomto: Skylink sa v záujme vyhnutia sa správnemu konaniu, kde mohla RVR dávať pokuty a možno zakročiť ešte tvrdšie jej oznámil, že on (presnejšie Towercom) nie je tým subjektom, ktorý české programy vysiela. Je to len ďalšia ojebabrávačka, akých sme v podaní Tom & Jerry svedkami stále. RVR potom mohla iba konštatovať, že tento prípad už nie je možné riešiť v správnom konaní. Že si si to ty vysvetlil ako "zoficiálnenie" Novy, Novy Cinema či iných "problematických" kanálov je síce pekné, no ide len o tvoje pochopenie, ktoré je však na hony vzdialené realite... |
anonym2
![]() |
|
![]() |