Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Technisat digit HD8-S + modul CW Technisat

Zdravím a dělím se o první zkušenost s uvedeným příjmačem a modulem CW Technisat po vložení nové karty Skylink-výměna IRDETO.V obchodě mi bylo sděleno, že musím zakoupit také nový modul Irdeto(doporučen CA Cryptoworks-Irdeto Mascom). Po vložení nové karty do starého CA CW všechno okamžitě plně funkční. R^ Nový CA není tedy potřeba kupovat. Mnoho zdaru.

jan65
Registrace: 12/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Technisat digit HD8-S + modul CW Technisat

A není náhodou karta Výměna typu ICE?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Ano,mám taky takovou zkušenost z kartou ICE v modulu CW Technisat.Vše šlapalo v pohodě.

Miroslav B
Registrace: 6/2006

tu: https://www.parabola.cz/forum/topic-61157/
som popisoval podobny pripad s kartou IRDETO
je to pri najmensom zaujimave a pre mna divne

VU+ UNO 4K SE

gama07
Registrace: 2/2007

Karta

ICE chápu funkčnost naprosto bez problému.Karta čisté Irdeto je tedy i pro mne nepochopitelný zázrak.Vzhledem k tomu že Výměna je ICE tak se žádný zázrak nekoná ;)

hobo
Registrace: 1/2007

jan65 - choď a

očú.raj obchod tomu predajcovi.
Len d.e.b.i.l môže povedať že je potrebné vymeniť CRW modul za iný CRW modul aby karta ICE fungovala.
Odhliadnuc od toho, že Mascom moduly v TechniSatoch väčšinou robili vždy problémy Rv Rv

Dagy2
Registrace: 11/2010

Mám stejný SAT, k němu dekodér Technisat CRW a kartu Výměna (je ICE), vše funguje bez problému.

mispi
Registrace: 1/2009

RE: všem

Děkuji za všechny reakce a jsem rád, že jsem nemusel k šesti stovkám vypláznout ještě dalších jedenáct za nový modul.Karta je skutečně označena výměna (ICE),ale přesto mi vnucoval prodejce nový modul. No nic snad zkušenost bude nikomu k duhu zdar R^

jan65

vyzkoušej prosím i přepínání mezi hd programy a sd programy, jestli náhodou nedojde k nerozkódování hd programů např. při přepnutí na filmbox hd z eurosport sd ... pokud to funguje, pak je to dobrá zpráva i pro mě :) díky

lastopia
Registrace: 7/2009

lastopia

Mám Technisat digit HD8-S a s modulem CW Technisat +karta ice výměna.Vše jde a funguje bez jakýchkoliv problémů-za ten měsíc co jsem jí vyměnil jsem nic nepozoroval. R^ :) Přepínání SD-HD či obráceně v naprosté pohodě.Neměj strach.Technisaty nejsou laciné "šroty" to jsou přijímače určité kvality ne jako "přijímače"za 2000-3500KČ. :laughing:

fitipaldi
Registrace: 4/2011

po mesiaci

podla mna BY to mal slapat len v ICE, resp. ICE ide v CW mode, dalej mam obavy ze po mesiaci global free vam nepojde tie (nove) stanice ktore su uz len IR resp. ICE v IR mode; tolko moj nazor...
K

krikri
Registrace: 3/2010

fitipaldi

díky za pozitivní zprávy ... strach nemám :) to je zkušenost s hd8 a modulem eurocam a kartou cw -- hd programy se nerozkódovaly, po změně na technisat cw je všechno okay. někdo tu ovšem psal, že mu přesně tohle dělá v kombinaci hd8, technisat cw a karta ice ...

lastopia
Registrace: 7/2009

krikri

Všechno staré i nové je převedeno na novou /ice výměna./Tak nevidím důvod proč by něco nemělo jít.A právě proto jsem ice kupoval protože na staré kartě by my ty programy /nové/ nešly.Hej? :)

fitipaldi
Registrace: 4/2011

krikri

ICE "prijíma" Irdeto a "prekladá" ho do CRW tak aby tomu TechniCrypt modul "rozumel".
Takže aj po úplnom vypnutí CRW to pôjde. Ukáže sa to 1.5. keď príde napr. Sport2 v čistom Irdete.

Chápal by som keby sa snažil predajca nanútiť niekomu Irdeto modul ale vymeniť CRW za CRW to je d.e.b.i.l

Dagy2
Registrace: 11/2010

Technisat digit HD 8 S

Dnes odzkoušen tento přístroj s novou kartou CS Link Irdeto a modulem Irdeto Smit secure plus HD a šlape jako hodinky R^

jan65

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra