Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

změna balíčků Skylinku

Nedávno tady nějaký kolega se dotazoval jestli lze či nelze změnit balíčky.Já mám multi+HDplus a chci přejít na kombiPsal jsem do Skylinku a dnes přišla odpověď:Dobrý den pane ........
platby programů HD Plus přes SIPO jsme u Vaší karty ukončili. Příští měsíc
již předplatné 350,- Kč Vám do SIPO zadávat nebudeme.
Dne 2.5.2011 ukončíme aktivaci programů MULTI a z nevyčerpaného předplatného
aktivujeme programy KOMBI. Po vyčerpání platby zadáme na Vaše SIPO
předplatné 360,- Kč.
Hezký den přeje.......
R^ :)

fitipaldi
Registrace: 4/2011
Odpověď v diskusním vlákně

fitipaldi

Som zvedavý ako to bude z novými neativovanými kartami.Ešte mi tu jedna leží dom(Irdeto)tak teraz neviem či na nej pôjde kombi,alebo Multi HD.Čakám na 2.5 a potom ju dám do prijímača a budem teda zvedavý čo pôjde ;P :)))

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

RE: změna balíčků Skylinku

vyčerpaj promo akciu 20 dní a potom registruj...

momiro
Registrace: 2/2009

Vivat Skylink, takovou vstřícnost jsem ani nečekal. Rozhodně je k tomu nic nenutilo. Ale tady se pozná, kdo má o zákazníka zájem. Balíček kombi nemá chybu, přibýt tam ještě ten i-concert, tak je perfektní. Spektrum by mi nechybělo, klidně ať je v HD plus.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

kostik123

Nic není než jednodušší jim tam zavolat/SKYLINK/Řekl bych že poslední dobou jsou vstřícní a vždy mi zodpověděli jakýkoliv dotaz.Naposledy dnes jsem se ptal na to proč moje karta ice výměna má číslo 420092.... a v přijímači ukazuje jiné číslo 2 6936 .... .Odpověděli v pohodě. R^ :)

fitipaldi

fitipaldi

Idem napísať email a zistím si to :)) :8)

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Tomik535

Měním kvůli "sport2" a dávat za HDplus další 350Kč když nesleduji BravaHD DiscoveryHD nemá češtinu-nekoukám a filmbxHD mě nijak nepřitáhl akorát teda přijdu o HistoryHD.Musím udělat "něco za něco"

fitipaldi

největší fór bude právě v tom, že Discovery HD bude brzo s češtinou a iConcerts bude v tom balíčku HD plus, ale né v Kombi. :laughing:

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

OT...

Inak na ESP2 je teraz zvuk pozadu v porovnaní s obrazom.. :))) Na 23.5°E.

PeterHumax
Registrace: 3/2007

ten balíček Kombi je určenej evidentně na přilákání abonentů CSlinku. nabízí jim proto Sport2 a Papriku, levnou cenu a pár HD programů se zvláštním zaměřením na ty, co CSlink neposkytuje

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

@vortimond, vypadá to tak. Kdo si koupí kvůli "třem HD zdarma" HD přijímač a k tomu za 290-330,- Total místo Kombi za 360, je podle mě taky "total"...

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

PeterHumax

To je už někdy od 11:00 Rv

fitipaldi

vortimond

Mě třeba ten Discovery HD nijak neuchvátil a iConcerts a potažmo hudební kanály mě taky moc neberou takže mi to nevadí.To je můj názor,musím teda udělat nějaký kompromis ono platit ve finále za rok 2750/3190/ multi+3850za HDplus je dost.Takže dám 3960 a je klid. A jiný si platí co chce je to pouze a pouze jeho věc,já se rozhod tak jak sem se rozhodl. R^ :)

fitipaldi

fitipaldi: gratulujeme :)))

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

nejlepší je ta bulharská karta SATELLITE BG. zatím to stojí 14 BGN což je asi 170 Kč :laughing: pochopitelně plná nabídka. další HD programy jsou na cestě

vortimond

vortimode

vortimode, za tuto cenu, nebo i o něco vyšší si ji rád kvůli i- concertu koupím. Poraďte kde.

fousek
Registrace: 11/2007

pátrám na bulh. fórech jak to bude ve finále vypadat a našel jsem i jeden eshop. všechno je to teprve v testovací fázi a cena není konečná! bude se měnit. karta je Conax a není párovaná R^ v tom eshopu jí ale neprodávají systémem prepaid. je na ní jenom abonence na jeden měsíc. prostě si koupíš kartu v přepočtu asi za 1.200,- a pak musíš vyplnit nějakou registrační smlouvu a platit předplatný

vortimond

ta cena ale nepůjde asi o moc víc nahoru než těch 14 BGN což je docela neuvěřitelný. já ti napíšu ten eshop a kdyžtak se tam někdo zeptejte na tu registraci. to bude největší problém, prostě jestli by nám to mohli registrovat.
www.sattvshop.com

vortimond

Jednu jsem pro známého sháněl, vyřešil to nakonec sám přes nějakého Bulhara. Uvidíme, s čím přijde tvcorner, popř. E-bay.

polulin

ta karta dokonce stojí jenom asi 650,- Kč. já jsem to spočítal blbě. tam je napsaný obsahuje poplatky 40 za kartu + 14 za předplatný. a cena karty je 54. a já jsem to spočítal dohromady, což je blbost.

vortimond

Pokud se SKYLINK bude rozšiřovat o další HD programy není jisté zda budou zařazeny do HD+ nebo i kombi. Záleží i na poskytovalích kam budou chtít být zařazeni. Pravděpodobně tam i tam.
To je přibližná citace z odpovědi na Facebooku.
Jen pro info.

vicini
Registrace: 10/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra