Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink od 1.května posílí o devět nových programu

https://www.parabola.cz/clanky/4302/skylink-9-novych-sd-a-hd-programu-od-kvetna/

„"Nový balíček KOMBI reflektuje na rozšíření programové nabídky",“ uvádí Jaromír Glisník, výkonný ředitel společnosti TradeTec, která je provozovatelem platformy Skylink v České republice. ""Jsou v něm programy MULTI + Paprika + Sport 2 + 7 HD programů, konkrétně Eurosport HD, Nova Sport HD, Travel Channel HD, Penthouse HD, National Geographic Wild HD, Spektrum HD a MTVN HD. Celkem získá zákazník 36 programů za měsíční cenu 360 Kč, resp. 14,80 eur na Slovensku"," dodává.

"Vzhledem k probíhajícímu útlumu systému podmíněného přístupu CryptoWorks nebudou nové programy přístupné na původních CryptoWorks kartách. "

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
Text zeditoval moderátor alfasex. Datum editace: 21.04.2011, 14:51.54

habr
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 239
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink od 1.května posílí o devět nových...

600kc musi minut do 6 mesiacov ;)

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

Treba pozerat nemcov a ine FTA,na nasich ter. antenu skoda cechov dalej od hranic.A na vyber mas len ci chces gulku s predu alebo zo zadu.Uz rakusania su rozumnejsi,karta na orf a spol,kto chce ine moze kupit ale verejnopravne a tych par okolo nich je jedna karta a nie vselijaky pusmidraci co sa predbiehaju o par euro hore alebo dole a podstata je rovnaka,platis,platis a platis ci uz mesacne alebo inak.Este ze zakl.balik je bez poplatkov ale aj to je relativne.Je nas 5 mil. aj s komarmi a kolko je poskytovatelov?Dopadne to ako zo zdrav. poistovnami,kolko ich bolo a kolko ich zostalo?A aj tie melu z posledneho.Maly trh sa nemoze hrat na velky.......... :zombie:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

zdenoq: no a? To mas s malym doplatkem 2x KOMBI nebo 2x HD plus, pripadne 1x multi hd, ci 2x multi ... tech pul roku je rozumna doba, kdyz se to da vycerpat i za 1 mesic :)

davebj1
Registrace: 3/2008

Nemyslím že by byla taková poptávka po hudebních stanicích. SKYLINK potreboval nové programy aby nalákal lidi na výměnu a Bulhaři holt maji v nabídce tyto programy tak se to od nich vzalo. Nemyslím že tolik hudebních HD stanic zůstane déle než rok.
Jinak samozřejmě rozšíření super.Cena ok. Když dojde ještě k vyvážení hd nabídky bude to top. :))

vicini
Registrace: 10/2009

Mysliet neznamena vediet, je to len predpoklad, ale nie pravda :8)

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq

neni pravda, uz dlouho se tu brecelo po MTV HD a v posledni dobe i iConcerts HD ... takze to jsou hlavni tahaky, co chteli lide volajici po hudebnich kanalech. Ted to maji. Pak se hodne brecelo po spektru, takze spektrum HD musi tesit presne tuto skupinu. Sport 2 zas sportovni fanousky ... po parice se taky volalo casto ... takze skylink vyslysel to, co lide chteli.

Ted by to jeste z tech HD chtelo napodzim: Animal Planet HD, AXN HD a Eurosport 2 HD a i Cinemax HD ... pak bude nabidka HD celkem dokonala :)

davebj1

davebj1: a NGC HD + ESPN HD ;)

pejvl2
Registrace: 7/2009

som strašne zvedavý... všetci tu plačete, že Skylink nič nepridáva, že Skylink pridáva len somariny, potom, keď Skylink pridá veľmi kvalitné SD a HD programy, zasa všetci plačete, že je to zlé, že je to drahé. Som zvedavý, koľkí si v skutočnosti aj platíte multi alebo hd balík, pretože väčšina z Vás si nič neplatíte, alebo si platíte 1x ročne jeden mesiac a hráte sa tu len na virtuálnych krikľúňov :crying:

jarino1978
Registrace: 2/2007

jestli mluvíš ke mě, tak já jsem s novinkami Skylink spokojený a absolutně nečekám, že se HD nabídka CS Linku (tedy jestli nějaká vůbec bude) této bude jen vzdáleně přibližovat. to jsou jen naše tajná přání, ale troufám si říct, že některé z těch kanálů co jsou tu uvedené a nemá je Sky, tak naopak CS mít bude.muj tip je to ESPN a AXN.

pejvl2

Souhlasím. Po těchto programech se volalo (MTVN a iConncerts) ale já měl spíš na mysli Deluxe a Classicu. Ty jsou trochu překvapením. A kdyby je časem SKYLINK vyřadil a na místo nich dal AXN a Cinemax (snad už letos budou lokalizované) tak bych se vůbec nezlobil. Myslím že 4 hudební Hd je moc, ale proti gustu....o spektrum a ngc wild není vůbec řeč.

vicini

davebj1... zapomněl si ještě na Viasaty...nature a history, které už taky testují v CZ.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

AXN HD polsko datový tok okolo 3500 kbit/s...

Fanyn
Registrace: 11/2007

ochutnávka

Já jako majitel půl roku nové karty mám jako kupovat si kartu novou,jen abych ochutnal nové kanály?No tak to snad ne!

mirdah
Registrace: 3/2010

vicini: mas pravdu, ze i pro me je vedle brava HDTV nove i Deluxe a Classic nezajimavy. Ale verim, ze tem co se tyto stanice libi, tak reknou to same o MTV HD a iConcerts HD.

Nutne si ale uvedomit, ze distribuci si techto stanic skylink neplati a s velkou pravdepodobnosti plati jen nejakou pausalni castku za divaka. Takze treba odhadnu castku 50Kc za jednoho, tak pri tom poctu 30.000 predplatitelu to udela naklady 150.000Kc, coz je proti sireni kanalu zlomek (bylo uvadeno, ze jeden HD prijde na 1.000.000Kc) nez kdyby si to siril sam.

Takze nehrozi, ze by vyhodil tyto stanice a dal za to treba AXN HD. Proste to co by usetril by zdaleka nepokrylo co by musel dat za sireni jedne stanice na vlastni naklady.

Jinak osobne kdyby cslink pridal AXN HD, Cinemax HD a HBO HD, tak bych silne uvazoval o zakoupeni cslink karty vedle te od skylinku, co mam.

davebj1

mirdah: proc sis hloupe koupil CW kartu pred pul rokem? Pokud mas irdeto ci ICE kartu, tak ty nove stanice mas zadarmo v cene tveho predplatneho. Pokud si nic nepredplacis, tak ty stanice nejsou urceny pro tebe, tudis nema smysl, abys neco ochutnaval ;-)

davebj1

cslink musi pridat nieco poriadne a urcite nie to co uz skylink ma od holandanov..takze occakavam ESPN HD a AXN HD aspon inac nema vela sanci uspiet

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

davebj1 ..nerozumím,jsem zakoupi stb s integrovanou kartou ICE a myslel jsem si že jsem free od neustálých změn.Mám Ice kartu ale co je předplatné?Měl jsem vše dva měsíce zdarma a pak šlus.!Nerozumím tvé reakci....nic není za dara.. :lookaround:

mirdah

Astra 3B (23,5°E), freq. 12,032 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 9/10, DVB-S2/QPSK

nove stanice tu

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

ale není fér od našeho promotéra žádat desátky..?

mirdah

@mirdah

pokud máš ICE kartu, všechny nové programy ti samozřejmě pojedou, proč by jsi chtěl novou kartu?

ZDK93

Davebj: to je mi samozřejmě jasný, že je to výhodný když to berou od sat BG nicméně , já osobně věřím tomu že i Bulhaři budou chtít časem pestřejší nabídku než jen hudební kanály. Možná jsem optimista ale doufám , že když se objeví zajímavý lokalizovány kanál. Že mu nebudou zabírat místo at´ na našem nebo na BG TP duplicitní programy a dojde k nějaké dohodě. Samozřejmě pokud bude lokalizován i Bulharsky :) proto jsem psal , že jim dávám rok. Možná se pletu.

vicini

davebj1

"Pokud si nic nepredplacis, tak ty stanice nejsou urceny pro tebe, tudis nema smysl, abys neco ochutnaval ;-)"......

Nič v zlom ale toto si napísal dobrú kravinu...A pre koho teda tá PROMO-ochutnávka podla teba je ??? Ved ten čo si platí multi resp.kombi alebo HD nepotrebuje ochutnávat lebo vie o čo sa jedná..Promo slúži práve pre tých, ktorý si nič neplatia a Skylink ich chce za 10 dní na tie programy nalákat... :O

Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.

johndoug
Registrace: 12/2006

johndoug... věční ochutnávači budou stále jen čekat na ochutnávky. Je to tak strašně velký problém si na zkoušku objednat nějaký balík na měsic a pak se rozhodnout? To pro ty co už mají ICE či čistou irdeto kartu. Ti co si budou kartu měnit mají ochutnávku automaticky 20 dní než ji zaregistrují a pak jim naběhne onen bonus 600kč za který si mohou další "ochutnávku" objednat. Ti co mají CW karty a nechcou měnit, pro ty bude ochutnávka zbytečná, když nemají nové programy přiřazené kodování pro staré CW karty. :)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys

mirdah.... když chceš koukat na placené kanály je třeba si předplatit nějaký balíček. K vůli tomu rozhodně žádnou novou kartu objednávat nemusíš. A čekat na nějakou ochutnávku dvakrát do roka to je teda hrdinský čin. Z tebe skylink moc radost mít nebude. :-/

wladys

D.R.B.A.T. sa na skylink

JozoM
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 239

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra