Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink od 1.května posílí o devět nových programu

https://www.parabola.cz/clanky/4302/skylink-9-novych-sd-a-hd-programu-od-kvetna/

„"Nový balíček KOMBI reflektuje na rozšíření programové nabídky",“ uvádí Jaromír Glisník, výkonný ředitel společnosti TradeTec, která je provozovatelem platformy Skylink v České republice. ""Jsou v něm programy MULTI + Paprika + Sport 2 + 7 HD programů, konkrétně Eurosport HD, Nova Sport HD, Travel Channel HD, Penthouse HD, National Geographic Wild HD, Spektrum HD a MTVN HD. Celkem získá zákazník 36 programů za měsíční cenu 360 Kč, resp. 14,80 eur na Slovensku"," dodává.

"Vzhledem k probíhajícímu útlumu systému podmíněného přístupu CryptoWorks nebudou nové programy přístupné na původních CryptoWorks kartách. "

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
Text zeditoval moderátor alfasex. Datum editace: 21.04.2011, 14:51.54

habr
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 [ 9 ] 10
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 239
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink od 1.května posílí o devět nových...

bolo pisane do konca mesiaca prvé čislo vide 29.4

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

@ Jupi

Díky za odpoveď. Ahoj a nech sa darí :)

PeMa
Registrace: 2/2011

tak potom až v maji by sa mal objavit v schránkach a ked vám nepride tak treba si oto požiadať alebo cez online pozrieť ;)

🇸🇰

Jupi

Trošku nechápu, jak já využiji při výměně karty, kterou koupím za 600 Kč "bonus", když mám zavedeny na účtu pravidelné měsíční platby Multi na konto Skylinku. Dosud mám přijímač pouze na MPEG-2.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

Tuz synci,ty fyzikalni vlastnosti SKY LINKU dle vkusu kazdeho soudruha.Zejmena mne dojima novy fantasticky magazin:),jehoz vyznam bude unikatni,totiz mozna prispeje k ekologicke katastrofe:).

hdpe
Registrace: 11/2007

A ako to bude z tými čo majú promo 2 mes.PROMO,tí dostanú magazím Skylink?

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Smaryja Pepin,Smaryja Francin,nic proti zajmu o magazin SKY LINK,je ve skutku udivujici:).Proti gustu zadny disputat...avsak neni toho trochu prilis?Mozna si ho predplatim,ale pouze ve 3D:)

hdpe
Registrace: 11/2007

Skylink prakticky pohřbil balíček multi a je to dobře v dnešní době podporovát formát SD a mpeg-2 je krok zpět.Lidi si kupují led tv a stejně ji se svým satelitem který podporuje formát mpeg2 nevyužijí,to je jako bych si koupil nové auto a chodil se na něj jen dívat.Skylink má ode mě palec nahoru jen bych uvítal výběr 6 programů do 250 Kč měsíčně ,protože s takovouhle se dostaneme brzy na 500 za balíček

bojda
Registrace: 5/2009

"a je to dobře v dnešní době podporovát formát SD"

chceme byt papeskejsi ako papez? ... v dnesnej dobe format SD je standardnou sucastou satelitneho vysielania, a este neaky ten piatok sa tato situacia nezmeni, ak by nebolo nadnarodnych verzii, tak o kvalitnom HD vysielani si v nasich koncinach mozeme nechat iba "zdat"

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Neřekl bych, že Skylink pohřbil balíček multi. Jen se prostě snaží přilákat lidi k HD a na tom nic tak závažného a zvláštního nevidím. Cenově je multi i bez nových stanic a za tu cenu co bude od 1.5.20011 platná absolutně v pořádku. Komu se to nelíbí nechť jde jinam. Osobně vidím pro ty co mají SD přístroje cestu spíše v tom, koupit si HD stroj...momentálně jsou ty ceny opravdu směšné. Chtě nechtě se stejně bude muset časem SD vyměnit za HD a nebo přejít k UPC či DIGI. ;P

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Toľko radostí z nových HD, to je OK, ale len vďaka bulharom.
Potom je tu zatracovanie SD programov. Všimli ste si, že kvalita SD je lepšia v MPEG4?
Prečo je potom nový tr. v MPEG2?

miki16
Registrace: 1/2010

wladys
je zo subjektivne, kedze kazdemu vyhovuje nieco ine. napr na superone sd z digi sa penthouse hd zo skylinku zdaleka nechyta. Nehovoriac trebars o discovery science, spectrum home, ktore si zo skylinku vobec nepozries
No a v neposlednom rade, ak uz si mam nieco predplacat tak jedine tak, ze nebude hrozit obmedzovanie typu surflock a pod. Zo skylinku teda u mna jedine zaklad a zvysok radsej niekde inde :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

mě to připadá,že si budete platit skylink,jen pro ten trapný magazín,je to tak? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

"superone sd z digi sa penthouse hd zo skylinku zdaleka nechyta"
... to jako porovnáváš co? Doufám, že né kvalitu obrazu. Pokud porovnáváš kvalitu děvčat tak to souhlasím, že to je velice subjektívní názor.
Co se těch dvou vyjmenovaných stanic týká, tak mi ve Skylinku nechybí. Digi jsem měl a nesledoval sem je.
Mluvíš o omezování a oháníš se tady DIGI? To jsi mě tedy rozesmál. :laughing:

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys

pierrepetr.... to ses dočetl prosím kde? z většiny příspěvků jsem já vyčetl, že to berou jako velice příjemný bonus navíc.
Rv :))) Rv

wladys

wladys
ne pisem o obsahu, pre niektorych by tu zrejme v pohode stacilo vysielat aj monoskop v hd a boli by z toho happy :)))

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

pierrepetr to vystihol R^ :)))

nic nemam

loon
Registrace: 7/2007

wladys

stačilo přečíst poslední dvě strany tohoto již zbytečného tématu R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

Přelouskal sem celé vlákno, ne jen poslední dvě strany a fakt jsem se tam nikde nedočet, že by chtěl někdo objednávat balíčky jen kvůli Tv programu. Máš hodně bujnou fantazii. ;)

wladys

wladys

Ty nemáš bujnou fantazii,Ty jsi bujný celý :laughing: :laughing:
O tyto pitomosti,které už někde jedou na jiných platformách
např.já už nemám dvakrát zájem,zájem mají pouze takoví asi jako jsi TY,že???
je těch kravin všude na CANÁL NORDIC,C+NL,i UPC,Sky Deutch
POLSAT,CYFRA+,NOVA %RECKO,Bulharech na ASTRA23,E nebo HELLAS 39E,dnes tolik,že stějně koukáš pouze na ČT 24 :laughing: :laughing: a hlavně tady stále kecáš blbosti,že???

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

hery

to chce klid,máme velikonoce,sluníčko svítí,co více si přát R^ :laughing: R^

pierrepetr

Skylinku ,podla mna ide iba o to ,ako pomeniť Karty za ICE ,aby mohli Konečne na plno Spustiť ten Surflock ,a iný dôvod tu nevidím ,lebo inač by to Mohlo isť aj na CRW a dúfam ,že sa Pan Glisník na mňa neurazí,ale je to môj názor.

A prečo by Predplatitelia MULTI mali byť uškodení ,to nechápem ,ja si ho Platím každý ROK poctivo a isto Sme tu viacerý ,ale zas Je to len podmienene Výmenou Karty a Priplatiť SI.

Rv

PISTOK153
Registrace: 11/2010

PISTOK153

už se těším na to irdeto :laughing: :laughing:Teď je už vše děravé :8) :8)
A POTOM?????????? :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

skylink si ukousl velké sousto a teď si do sežere sám,na naše malinké zemičky je to móc veliká nabídka,to skylink neutáhne,no uvidíme R^ :laughing: R^

pierrepetr

Za tých zvýšených z 9 na 11,80 éčiek čo si predplácame MULTI bude financovaný magazín, takže nič nie je zadarmo, všetko platia abonenti !!! :bomb:

PeMa
Registrace: 2/2011
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 [ 9 ] 10
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 239

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra