Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Magio Sat

magio sat

mam net a za nan si platim 32€.rozmyslam,ze t-com poskytuje v takej cene aj net aj sat spolu.co je lepsie??skylink alebo magio??ktora platforma ma kvalitnejsi obraz,zvuk??co mi odporucate zakupit??vdaka za reakcie

julo
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: magio sat

to je koľko megový net za 32EUR?
Najdrahší od T-comu je za 24EUR.

Čo sa týka porovnania MagickéhoSatu a SkyLinku:
- magiosat nikdy nezverejnil datove toky. Aj na priame otázky vždy tvrdili, že sú dostatočné. Ak by boli na úrovni tak by to bol ich prvý argument že sú najlepší.
- všetko od t-comu je tak komplikované že čo nemusím od nich tak radšej z pekla
- žiadna voľnosť, viazanosť na nekonečných 24 mesiacov
- porovnaj si ponúkané programy a výsledok uvidíš sám

Dagy2
Registrace: 11/2010

magio sat

32 eciek preto,lebo mam v tom aj pevnu linku..net mam na 15 mesiacov a teraz mi konci tak preto sa pytam.mne tu ide o kvalitu obrazu a aj o prepinanie kanalov.

julo
Registrace: 1/2006

podme na to logicky

aby som akoze nediskreditoval firmu okrem ineho lebo som jej klientom (MAgioSat rodicom platim), tak podme na to logicky:
pozries na Lyngsat a pod. kolko kanalov je na 1 transpordery, najdes datove toky a vidis nie?!
Okrem toho este jednoduchsie si zistis kolko HD stanic davaju - 5?
Cena no davaju Sat S internetom ako doteraz davali IPTV s internetom - bez toho asi ne ze, ale tak je to este lacnejsie a ponuka je sirsia.
Takze ak ides na 1. mieste po cene tak ano, ak na 1. po kvalite a potom po cene tak asig ne.
Jaj take veci ze len a len ich prijimac, nemoznost modifikovat, nahravat (mimo prijimac) atd. atp. nemusim spominat ze...
Ale pre takych 1-userov kde zapnem a idem a mam aj inet co ide a do prijimaca a jeho web-aplikacii typu pocasie, hry atp. to je "low TCO riesenie"
K

krikri
Registrace: 3/2010

magio sat

Mal som tu cest montovat toto sat zariadenie no neviem ci by taky jednoduchy amater tuto kombinaciu nastavil,cize konvertor treba pomerne hodne natocit skeew a ten ich prijmac nejak moc nereagoval tak som pouzil stary Humax 5400 ktory mi signal nasiel aj bez natocenia konvertora.Druhe velke prekvapenie ked prijmac natahoval soft a seting skoro 3 hodiny.No a vrcholne prekvapenie ma cakalo ked majitelovi dodavatel T com dodal k HD prijmacu Scart kabel,este stastie ze som mal zo sebou HDMI kabel a stastny majitel sa nemohol vynacudovat ako sa rapidne zlepsil obraz po prepojeni s HDMI kablom.Takze takto pracuju najlepsie plateni pracovnici na Slovensku.a to ja som nie nejaky mladik mam okolo 60 rokov a v sat technuike sa hrabem od roku 1989.A len na okraj mam tiez kartu na Sky-link prijmac dreambox 800 HD a som celkom spokojny.

jozvlk
Registrace: 4/2006

jozvlk

Co 3 hod soft?Ja som raz montoval a iba par minut,snad pol hodiny(bolo to davnejsie,nepamätam presne).No a skew na 4w samozrejme je dost.

Kasr
Registrace: 8/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra