Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

jak použít NAGRA UPC kartu v jiném přístroji?

dotaz pánové-jak docílit,aby mě ta jejich Nagra karta chodila v nějakém normálním přístroji?Je párovaná?Ten jejich HDD je šílený,potřebuji u zákazníka rozchodit více družic...díky

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44
Odpověď v diskusním vlákně

@pierrepetr

to si řekl pěkně,ale hlavně se i Ty tak chovej R^ :laughing: R^

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

jamess96

ano,mé chování jen odráží chování druhých,někdy se chovám špatně,jako každý,ale jak píšu,jsem jen zrcadlo pro ostatní R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

Dík za Tvé příspěvky,byly OK .Nevím odkud jsi ale jezdí ke mě kluci z Plzně,Prahy kteří tady občas také něco utrousí v příspěvcích,včera ze Vsetína/okukují to co tady dělám,každý kdo se staví, tak něco dostane aby mohl koukat,třeba co mu nejde.Když tak dej email,a pak uvidíme možná i budeš spokojen. :8)
Mám jenom určité možnosti,ale v rámci těchto regionů CZ ,je možnost značná!!!

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

hery

někdy se ozvu,díky za nabídku,mám to k tobě asi 100km,možná budu mít cestu okolo,rád se stavím na pokec R^ :laughing: R^

pierrepetr

@hery

víš,ty tady pořád mluvíš o nějakém "satfandění" a že si do satu blázen,ale myslíš si,že tím že si pořídíš nějakou "háčklou" kartu tomu pomůžeš? Kdyby byli všeci jak ty,tak tu brzo bude jen "black screen".Vím,že nejsi soc-ka,když se tak chováš a mne si tak nazval,tak nekupuj kraviny a klidně si ty pakety,které si nepředplácíš a jejich signál kradeš zaplatˇ.Určitě to pro tebe - důchodce nic neznamená a navíc přispěkeš ku prospěchu společnosti a rozvíjení sat paketů a balíků... :-D .Já pár důchodců znám,ale ti jsou rádi,že mají na chleba a bydlení,hmmm.Je mi jich líto,že se nemají jako ty... :bigeyes:

jamess96

re:

Díky za reakce,asi budeme muset předělat smlouvu a jít cestou toho modulu.Kdyby nechtěli DEKO a NICK,tak jdou okamžitě ke Skylinku,takto platí na tři karty skoro dva tisíce měsíce,no jo,ale když si vybrali jako zásadní programy,které jinde nejsou,musím laborovat....
Děkuji za reakce

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

RE: jak použít NAGRA UPC kartu v jiném přístro...

lubbik ked tak sa este ozvi tomuto na email lycans@orangemail.sk mne tiez nieco doporucil ohladom 1west.

deceive
Registrace: 9/2008

Pokud jde opravdu jen o nabídku UPC, pak není nutné předělání smlouvy. Stačí vyměnit HD za SD, je to jen papír o výměně bez dalšíh formalit, práce na 3 min a na počkání.

Bloud
Registrace: 2/2006

@ jamess96

Ufoni,to jsou největší zloději,nefunkční internet a ještě si nechaji za to platit

Prosat
Registrace: 8/2005

@Prosat

nevím kde jsi nato došel,ale přít se s tebou nebudu a brát ti tvůj názar téš ne.Já osobně ho používám téměř od jeho začátku,coš už je nějaký ten rok.To běžel především ve městech,ale mimo už nebyl k mání.Tedˇ je však situace jiná.Běží téměř všude,spustil pevné připojení ADSL (ve spolupráci O2)a pro zákazníkys dobrou platební morálkou zrušil FUP.Takže pohoda a já osobně si nemůžu stěžovat... :razz:

jamess96

@jamess96

Osobní zkušenost,ufon nikdy více,nechali si platit za něco,co nebyli schopni dodat!!!Okrádali zákazníky!!!Bylo to i v televizi.

Prosat

@Prosat

nevím nevím.Ale něco jsem viděl na ČT.Jednu strašně chytrou ženskou-jakási ing.co si koupila modem na net s tím,že jí to poběží.Ale nějak opomněla,že je to "rádiové zařízení".Prostě neměla ve svém místě pokrytí a pak chtěla přístroj vrátit a bla,bla,bla.Pak tam ukazovali prostě klasické tahanice.Je to cca 2 roky. víceméně je to blbost především té ing.-když si něco kupuju,tak si nejprve zjistím,zda-li to může v mém místě fungovat. :8) A to že "okrádali zákazníky" docela přeháníš-to už by asi měli "zavřeno" :laughing: :laughing:

jamess96

@jamess96

Trochu si to otočil,paní,která podvedla důchodce s modemem,určitě nepřeháním,těch okradených ufonem bylo dost!!!

Prosat

jamess96

jsi zaujatý,proti určitým lidem,zamysli se nad sebou R^ :laughing: R^

pierrepetr

@pierrepetr

pokud sis nevšiml,normálně jsme debatovali...Jinak že to říkáš zrovna ty. přehodnotˇ co,si napsal za nesmysl.Pokud nemáš nic k danému tématu,nereaguj.Já proti nikomu nic nemám,tak nepiš nesmysly R^ :laughing: R^

jamess96

jamess96

jistě stejně jako já to čtou i další,jestli budu reagovat,nebo ne je pouze moje věc,nepotřebuji tvá doporučení a to ,že reaguji k tobě a ne k tématu,jsi vyvolal sám,hezký večer přátelé R^ :laughing: R^

pierrepetr

lubbik,
proč tu jejich kartu nevrazíš do Edision Argus? Vždyť máš doma, UPC kata v nich hraje bez problémů.

jamess96 - ještě mi nedá na Tebe nereagovat jak se zbytečně navážíš do Heryho a pierrepetr.
Možná by ses taky mohl někam uklidit a neprudit.

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

@ojo1

a proč ti to nedá? Lépe bysd udělal,kdyby ses stáhnul sám a nesazí*al to tady zbytečnýma kecama ohledně mé osoby-budˇtak hodný...

jamess96

@Prosat

"paní,která podvedla důchodce" :laughing: :laughing: :laughing: ty si fantasíííra,chlape.

jamess96
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra