Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

TV Panasonic a Skylink výměna

Když vyměním Skylink kartu (výměna) v TV Panasonic , budu muset znovna naladit všechny programy DVB-S nebo zůstanou uložené ty původní? Díky

Martincca
Registrace: 9/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TV Panasonic a Skylink výměna

zůstanou původní

Strojek
Registrace: 12/2007

Programi podle mne zůstane stejný , ale co budeš dělat s modulem , do čeho tu novou kartu dáš a jaký máš modul ? Některý moduly se vyhodí a koupi nový , některý se nechají přehrát SW .

standa111
Registrace: 11/2009

Tak to je dobře, nerad by jsem ladil vše znova. Modul mám CAM Cryptoworks SCM (http://www.videotech.cz/satelitni-technika-dvb-s/cam-cryptoworks-scm-dekodovaci-modul). Bude to s tím vůbec fungovat?

Martincca

a ktory modul pre Irdeto kartu slape v panakoch ok?

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Vyzkoušeno. Programy zůstaly uloženy původní, karta funguje v modulu bez problémů. Vše dekóduje bez hlášek...

Martincca

Martincca

tak že programy zůstanou uloženy ty původní je jasný :))) Jde pouze o to, aby si modul, ICE karta a příjímač ve kterém je modul zasunut vzájemně rozuměli. No a pokud si to v tvojem případě vše vzájemně rozumí, tak je vše v nejlepším pořádku. R^

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

@alfasex: V TV Panasonic nefunguje dobre pre Irdeto kartu žiadny modul. Mal som aj Neotion a teraz používam Mascom s SW 1.23/3.23, avšak pri obidvoch mi dáva hlášku,teda pri prepínaní kanálov, že "Kanál kódovaný". S SW 1.20/3.20 to šlapalo O.K. Banujem, že som si aktualizoval software.

@Marticca: Tiež som mal vo svojom TV Panasonic s ICE kartou modul http://www.videotech.cz/satelitni-technika-dvb-s/cam-cryptoworks-scm-dekodovaci-modul, ale musel som ho vymeniť, pretože sa nedali vypnúť hlášky, ktoré mi vypisovalo pri prepínaní niektorých kanálov. Neviem, ako Ti to môže šlapať bez problémov. Mne to vypisovalo uvedené hlášky.

MartinTO
Registrace: 10/2010

MartinTO

asi taky záleží na modelu televize :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

eemil

No ja mám 6 mesiacov starý Panasonic TX-P42V20E.

MartinTO

TV Panasonic TX-37G15E + karta Skylink Výměna

Bude fungovat ICE karta od Skylinku s modulem Cryptoworks EUROCAM SMARDTV rev.2.3 v TV Panasonic TX-37G15E (model 2009)? Pokud ne, jaký jiný modul použít?
Díky za každou odpověď.

ragazzo

Prosím ted řeším problém taky s modulem v televizi PANASONIK TX-32V10E MODEL 2009
Mám modul http://www.mascom.cz/sat/_CI_moduly/_CryptoWorkMascom.htm
se FW 1.20 dávali mi ho při koupi s televizí - hlášky to nehlásí a prý je mám vypnutý .
¨
Ptal jsem odborníků MASCOM , tak mě stačí jen vyměnit kartu CryptoWorks za ICE a vše mi má chodit bez problémů protože už mám FW 1.20 .Kdo chce kartu Irdeto tak si jen změní FW na FW 1.23 . Kdo má starší FW než 1.20 musí si to přehrát . Tohle vše platí jen u mého modulu !!!!

POKUD MÁ NĚKDO JINÝ MODUL ZDE JE NÁVOD nebo na stránkách MASCOM , ted momentálně nejdou .
http://www.mascom.cz/sat/_CMASCOMI_moduly/_moduly.htm

Na některých modulech to nepůjde vůbec - zahodit .
Něco je i zde o tom http://forum.(nevhodné slovo).cz/index.php?topic=445.30
R^

standa111

zase nevhodné slovo jako za komunistů cenzůra . slovo je - digi atd. zone . Snad to vyjde :fuming:

standa111

Tak já mám Panasonic TX-P46G15E (2009). Kombinace CAM Cryptoworks SCM a mé karty výměna, jak jsem psal výše, bez problémů ;). Hlášky žádné (u dřívější karty ...03436 byla hláška k odkliknutí pouze u kanálu History).

Martincca

Ještě chci doplnit, že mám zaplacený programy Skylink MULTI HD

Martincca

Tv Panasonic TX-P42GT14 (2009)+ modul Irdeto Secure Plus + karta ICE, vše již od prosince šlape.

rodra

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra