![]() |
|
Vymena web Skylinknikde neviem najst link na objednavku tejto karty a od 27.4. to mali mat spristupnenezle hladam? |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
@petr33 funtomas ma pravdupozri si napr. casopis "5at n DV8-T" - kolko predajcov v cechach a kolko na slovensku. Uz len tu v Bratislave z 2+1 velkych spec. sat. predajcov ostal len 1, ostatny no ak neskrachovali funguju v minimalistickom rezime (dopredavaju co maju). Ja som sa na Vymenu pytal uz 2 velkych ne-sat predajniach a mali len plne karty alebo CS-Link ;-)K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
krikriJak je velká BB a Kolín?Teď jsem koukal do Datartu v Kolíně a kartu mají za 590Kč.To je o zájmu prodejců a poptávky.A dobrý prodejce má karty alespoň dvě- na těch neskrachuje.Pak se nediv že někdo skrachuje, nemá- jdu k jinému,ve městě kde žije 40 tis.lidí není potřeba 8-10ti sat. prodejen, je to potřeba to pročistit a zůstanou třeba tři prodejny ale kvalitní.Některým prodejcům je to jedno že je o něco zájem, znova opakuji to se zde v Kolíně neděje. A náhodou kdyby to teď neměl tak věř tomu že to sežene do dvou hodin max. do zítra ráno.Ono mu jde o kšeft.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: Vymena web Skylinkhttp://www.skylink.sk/web/structure/2.html |
Igor
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 794 |
![]() |
|
RE: Vymena web SkylinkAsi je to věc každého, jak si kartu výměna zaopatří - dnes jsem se díval na web - mám tady prodejce sat. techniky tak 5 minut chůze - a má ji v nabídce - za pouhých 500,-Kč - takže až ji budu chtít - zajdu tam, dám 500 ká ... zaregistruju u Skylink a dostanu bonus 600 ká na objednávku programů ... to mi přijde jako slušná nabídka R^ |
vahač
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 148 |
![]() |
|
RE: Vymena web SkylinkA jak to bude když si např. kartu nevyměním a nevyužiji ten jejich bonus. Po skončení podpory CW, budou jako kdysi, karty opět bezplatně vyměňovat? Kamarád mně tvrdí, že ano, prý to má ve smlouvě - v jaké to ale nevím... ;) |
Ajap
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
petr33 vid!http://www.datart.sk/znacky/skylink.htmlMyslis ze ked nie je v ponuke cez web, je k mani? :sly: K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
krikriA já snad můžu za to že tam u vás nejsou k mání karty?Jaký pán takový krám. :laughing: Je alespoň vidět jak a kde se kdo stará, znova říkám zde bez problémů.Apropo-když bych jo nutně něco potřeboval a chtěl to za každou cenu tak si to seženu.Do hl.města to mám vlakem 40min a autem 30.A tam to mají.Zvednu telefon -zavolám -dojedu- vyzvednu a za 2 hod sem z5 doma, takže je problém? :laughing: A že někde jsou"schopní" zásobovači to je váš problém.Nehledě že brečíte na nesprávném hrobě. ;PO2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: Vymena web Skylinktakze zo skylinku odpisali ze v cechach sa da objednat vymena cez ich e-shop a zaujemcovia zo SR si mozu o kartu zavolat na infolinku alebo zamejlovat na skylink |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |