![]() |
|
UPC-D Direct HDAko chapete ponukuhttp://sk.upcdirect.com/satelitna-televizia/hd/# Direct HD od UPC-Directu?! Len tie HD stanice za len 5 juro mesacne? Bez HBO_HD?? ja uz to viem, som im napisal a dozvedel sa to co som tusil, ale tak schvalne... K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
encoding.confDobry den...jakym zpusobem musim zapsat ty dva nove transpondery skylinku...aby mi sla cestina v epg na dreamu500s?dekuji za rady |
gigi1982
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 333 |
![]() |
|
UPC-D Direct HD (# 247)Nóó objavil si Ameriku , až nato že tá ponuka je tam od začiatku , 5 Eur platiš za balik HD programov samozrejme bez HBO HD a pokial máš predplatený HBO balik tak HBO HD máš zadar. |
korok
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 215 |
![]() |
|
no neobjavilja by som len rad jednoznacne a presne a dopredu vedel ze co ma stoji nejaky balik ked si ho idem objednat.Taketo informacie ze 5 juro nieco a Potrebujete k tomu toto a k tomu potrebujete Zaklad a a a, to je na pi.. Cena tovaru by mala byt jednoznacna a jasna a konecna! Akoze ponuka restauracie a v menu: polievka 5 juro, pride casnik - zelate si ju do taniera? (no nie nalej mi ju do vacku), prinesie nech sa paci 19,90 lebo ze tanier 9,90 a naliat stoji 4... |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: UPC-D Direct HDsk upcdirect.com :laughing: |
FAK13
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 501 |
![]() |
|
![]() |