![]() |
|
Problem s Ariva 200 - příjem SkylinkZdravim, mam problem s prijmem programu pro Skylink na Arive 200. Asi rok to behalo bez problemu a ted najednou nechytam transpondery od Skylinku, pritom ostatni transpondery na Astre 3 signal maji. Satelit je spolecny pro celou bytovku, kdyz jsem se ptal souseda, jestli mu funguje Skylink, tak pry bez problemu. Tak jsem si rikal, ze je problem nejspis v prijimaci a vzal jsem ho vyzkouset k mamine a ejhle, skylink fungoval naprosto bez problemu. Napada nekoho, kde by mohl byt problem? Zkousel jsem i jiny kabel, ale proste nektere transpondery na astre 3 maji signal, jine ne.Diky za jakoukoliv pomoc. |
pitrs5
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 7 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
neeeeeeealeReklamovat není co! Instalace rozvodu je pravděpodobně v pořádku. Tohle nejde reklamovat. Tohle je problém elektroinstalace v domě. Předpokládám, že máš televizor s třívodičovým připojením do elektrické sítě. To je právě místo, kde vzniká zemní smyčka. Vyřešit to samozřejmě lze. Jen se to musí umět. -------------------------------------------------------------------------------- Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání! Registrován: 11/2005, Autor: Enik jen bych rád názor UMĚLCE |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
Problem s Ariva 200 - příjem SkylinkNo tak jsem vyzkousel jeste starou televizi s vidlici, bohuzel se to chova stejne, jeste zkusim zitra prinest jiny satelitni prijimac a pak se uvidi. |
pitrs5
![]() |
|
RE: Problem s Ariva 200 - příjem Skylinkhlavně používej dvojžilový prodlužovák :laughing: na 230v,doporučuji se podívat do normy jestlipak je to povoleno,a napiš mi jestli jo. :zombie:O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
ProdluzovakPetr33: To neres, do normy se koukat nemusim, proste jsem to na chvili potreboval vyzkouset, jestli to pomuze. |
pitrs5
![]() |
|
rešení ???je v nedohlednu,a v každém jednotlivém případě se liší !!! proto ten co TO UMÍ mlčí a tazatel se snad ozve |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |