![]() |
|
Královská svatbabude někde v HD fta na ČTHD čtu v EPG na ČT4 určitě bych se raděj kouknul na požeňovačku jak na FC Porto-Villarreal |
drtikol
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 106 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
Re :Par z vas by sa malo liecit.Ten,kto dokaze pozerat na taku sprostost patri do blazinca. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: Královská svatbaProti takovým kravinám je ještě hokej zlatej. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Královská svatbaJá se na tu svatbu mrknu - teda hned jak ji přetočí Hustler. Hvězdný války a Avatar už taky zmáknuli, tak proč né toto... :))) |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: Královská svatbaja dneska od rana do vecera makam, ale svatbu si natacim celou a vubec se za to nestidim. Na Anglanech se mi libi, ze uznavaji kralovskou rodinu a maji k ni uctu, chci alespon na dalku videt jejich tradice a symboly. Mi Cesi uznavame akorat prachy a pivo. Nekdy a posledni dobou se dost casto stydim, ze jsem Cech. Nevim, proc by takovy prenos mel byt kravovina, co je potom pres z nasi vlady, nebo poslanecke snemovny?On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Královská svatbasorry za ty dve mekke I, jsem venku na slunci a hur se mi cte i pise.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Královská svatbaDobře jsi to napsal Saxone. A taky se stydím, když čtu výlevy spodiny. Ale je fajn, že se najdou i lidi moudrý a to povzbudí. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |