![]() |
|
STV 1 HD-hokejno tak čekal jsem teda něco horší.Jsem mile překvapen. Snad to "bratia" vyhrají... R^_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 958 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: STV 1 HD-hokejtak sme si to pretrpeli..obraz ok..zvuk slabucky a nasa hra bieda..snad to bol len uvodny krc..tie nepremenene sance...tie okna vzadu...ten chaos v obrane...ach jaj..nasu vlajku drzal vysoko iba Surovy a Satan...a snazili sa bartecko, zednik , stumpel...inac to bol podpriemer..esteze to dobre dopadlo..zacinam sa nemcov bat ..ak predvedieme takyto vykon ako vcera vecer tak nemame ani na bod narok s nimiskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
@ tulenObraz lepší ako na ČT HD, ale zvuk ako z kabíny. Pri takejto platonickej hre nemáme šancu postúpiť do štvrťfinále no dúfam, že nebudeme hrať o záchranu ;P . |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: STV 1 HD-hokej3túdio a rozhovory s hráčmi upscaling,zvyšok HD(info na zive.sk) |
tras
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 425 |
![]() |
|
RE: STV 1 HD-hokejAj mne v TN na terestriále na STV-1 HD ide iba zvuk, obraz nie. Alebo túto výsadu majú kartoví a kabeloví klienti ?Mám Digi TV
|
Jojo45
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: STV 1 HD-hokejpro Martin79koukají na všchno co se hejbá , ale musí to být hlavně v HD . :laughing: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |