![]() |
|
Naskočení obrazu se spožděním-nová frekvenceAhoj páni sateliťáci-zdravím.. Mám Skyling kartu,Topfield TF 7700HSCI,decodovací modul Technisat.. Na tomto zařízení jsem si bezproblémů naladil novou frekvneci a poté nově NOVU,BARRANDOV,RETRO MUSIC... A ted když dám předvolbu některého z těchto kanálů...Je tam asi 5 sec. prodleva...Někdy musím znova zmáčknouk tlačítko OK aby to naskočilo...Nevíte někdo čím to je? Ostatní kanály naskakují téměř ihned :( Děkuji a vaše názory a rady R^ |
esik33
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 183 |
![]() |
|
RE: Naskočení obrazu se spožděním-nová frekven...A co takhle vše vymazat a znovu naladit.....jak jednoduché. R^Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Naskočení obrazu se spožděním-nová frekven...A je to jen při přepnutí z jiné frekvence na program na téhle frekvenci nebo i při přepínání mezi programy z této frekvence navzájem?Co zkusit naladit nově a zadat frekvenci 11894 nebo 11896? Nepomohlo by to? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Naskočení obrazu se spožděním-nová frekven...Dělá to jen při přepínání z jiné frekvence na tuto novou... Při přepnutí třebas z Retra na Novu či Barrandov to naskočí ihned :(( |
esik33
![]() |
|
RE: Naskočení obrazu se spožděním-nová frekven...Mel jsem ten samy problem s top 2411. Stacilo to "natvrdo" za provozu elektricky vypnout, po chvilce zase zapnout a bylo to ok. |
parnicek
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 121 |
![]() |
|
RE:Naskočení obrazu se spožděním-nová frekvence..Taky mi to dělávalo... :))O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Naskočení obrazu se spožděním-nová frekven...Kamil_k4: Tím ro není, zkoušel jsem to už sám třikrát. Podle skyliknu je to problém LNB načtení, což je nesmysl, protože čtu tady nejméně šestého co to píše. Je to u Topfield 7700hsci. |
Jardysek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
RE: Naskočení obrazu se spožděním-nová frekven...joscer: Když přepínám mezi programy na té frekvenci 11894 tak to jde, až když přepnu na jinou a pak zpět na 11894 tak to hledá 7 vteřin signál a až pak naskočí. To s vymazáním a znovu uložením třeba na 11896 mě napadlo taky hned jako druhé, bohužel je to stejné. Ono když zadávám nové skenování, tak to i tam hledá tu stejnou dobu signál než se najde. |
Jardysek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
RE: Naskočení obrazu se spožděním-nová frekven.....kucíí co s tím tedy mám dělat???? docela mě to ..... víííte co |
esik33
![]() |
|
RE: Naskočení obrazu se spožděním-nová frekven...nikdo neumí poradit prosím? díky |
esik33
![]() |
|
RE: Naskočení obrazu se spožděním-nová frekven...Prodej nebo odevzdej do sběrného dvora(případně reklamace pokud je ještě záruka...) a zkus zakoupit jiný přístroj a snad si polepšíš.... :laughing:Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Naskočení obrazu se spožděním-nová frekven...jj to já bych to vyměnil hned....ale teď je takový to mrtvý období dvou systemů decodování...odcházející Cryptoworks a rodící se Irdeto... Chtěl bych Technisata digit HD8... ale ten taky potřebuje decodovací modul na Irdeto... No a hledej si teď ten správný,aby si padly spolu do očka... ;) -Jsem běžný satelitní divák...žádný zapálený lovec sat.signálu... No a myslím si,že by mi mohl teď možná už trochu zastaralý Technisat ještě stačit.... :lookaround: :)) |
esik33
![]() |
|
![]() |