![]() |
|
karta Satellite BGRegistroval jsem se na ten bulharský web:http://dtv-bg.com/forumdisplay.php?f=142 a poslal jsem soukromou zprávu jako dotaz na ten inzerát. Tohle je odpověď: Karta CONAX 13 EUR. Předplatné jeden měsíc 19.50 EUR. Cena za aktivní kartu + 12 měsíců abonence - 247 EUR Takže lepší, ale pořád to není úplně ideální. Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: karta Satellite BGjo a platí se převodem na účet. poslal mi číslo účtu a kód banky.ta registrace na fórum dtv.bg je taková trochu atypická (bylo tam jako kontolní otázka datum vzniku prvního státu na území Bulharska tj. 681 myslím, že jsem tam napsal něco takovýho podle wiki) Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
20 EUR/měs. je oficiální cena ??trochu jsem hledal a ačkoliv moje znalosti bulharštiny jsou velice slabé. vypadá to asi takhle (bez záruky):Satellite BG připravuje výrazný rozšíření HD nabídky (to bude asi ten nový TP o kterém se psalo). takže tam došlo k nějaký změně. tohle co nabízí ten bulhar vypadá na novou oficiální cenu za plnou nabídku. bude tam prý i nějaký HBO HD nebo co. takže asi tak. celkem i s poštovným za to chce 255 EUR. ale ještě bych si počkal na ten nový TP Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
20 EUR/měs. je oficiální cena ??Tak se připrav na to, že naše banky si za převod do cizí banky účtují kolem 300,-Kč za transakci. :( |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
RE: karta Satellite BGto nevadí. to se neplatí měsíčně. je to zprostředkovaná nabídka, on to pro nás musí registrovat, takže peníze se posílají na jeho firemní účet. není to účet Satellite BGVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: karta Satellite BGvortimond: a stade to nieje lacnejšie?http://www.sattvshop.com/index.php?main_page=product_info&cPath=8_234&products_id=611 :8) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
RE: karta Satellite BGrozhodně ne, protože tam ti to prodají s velkou přirážkou. to je cena pro bulhary (a navíc to vychází stejně 20 EUR)38 BGN = 20 EUR Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: karta Satellite BGtakže pro přehled:1. už máme jednoho bulhara, který je ochotný nám to prodat za bulharský ceny 2. satellite BG podražila. nový balíček "Orbital 38" stojí v přepočtu 20 EUR 3. ta cena je vyšší proto, že Satellite BG brzy výrazně rozšíří nabídku Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: karta Satellite BGzdarec, jak to vypada kolem karty satellite bg? je jeste moznost ji sehnat? |
davidas
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: karta Satellite BGUž jsem se zaradoval,že tu máme vortimonda zpět a on davidas oživil jen staré téma. :(Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: karta Satellite BGkuci a je tak těžký vašemu idolu napsat ???nebo se chcete jen zviditelnit ??? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
davidasZalož nové téma a v tomto z roku 1698 už nepokračuj, prosim. Zbytočne tu vyťahuješ vášne.... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
![]() |