![]() |
|
nefunkční HD programy ve SkylinkuZdravím mám osd Skylinku placený balíček Multi HD a teď koukám že mi nejdou následující HD programy: Spektrum HD, NG Wild HD, MTVN HD, NovaSport HD, Eurosport HD... ostatní HD mi fungují je chyba někde u mě nebo nejde ani vám? |
quick
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
re:Mě jede všechno! R^ |
kasi71
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: nefunkční HD programy ve Skylinkuuž to naběhlo děkuji |
quick
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
RE: nefunkční HD programy ve SkylinkuJen pro info: Mě tyhle HD programy včera vypadly dvakrát a to odpoledne po půl jedné a pak večer po půl jedenácté. Od té doby co je tam ten SurfLock už se mi to stalo poněkolikáté, ale nevím jestli je to tím. Stává se mi to u karty v modulu Neotion. Mám ještě kartu Next v jiném přístroji, ale v modulu SMIT (tedy CRW), a tam jsem to zatím nezaregistroval. I když to bylo na první kartě vypadlé, tak na kartě Next bylo vše v pořádku.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: nefunkční HD programy ve SkylinkuMě to během posledního týdne taky vypadlo už několikrát. Většinou jsou to některé programy z HD balíčku. Včera večer před 23. hodinou to vypadlo zase (nešel např. HistoryHD). Po cca 20 minutách to zase naskočilo. Mám kartu ICE v UNI čtečce. |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: nefunkční HD programy ve SkylinkuA hlavně musíte "bombardovat" Skylink. Já to dělám pokaždé, když se to stane. Poprvé či podruhé mi napsali, že je to modulem Neotion. Včera a dnes jsem jim ale napsal, že jsem v tu chvíli "nefunkční" kartu dal do jiného přístroje do modulu SMIT a ani tam to nefungovalo a pro srovnání jsem dal (další) kartu Next ze SMITu do toho Neotionu a vše šlapalo. Takže to modulem být nemůže. Jsem zvědav, co mi odpoví.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: nefunkční HD programy ve SkylinkuJá už jim psal také několikrát, jenže to skončilo na tom, že nemám UNI čtečku, která nemá certifikaci CRW a víc se se mnou nebaví. Jenže pochybuji, že je to tím, protože obdobné problémy má i kamarád se Skylink Ready přijímačem. |
ZdenekMi
![]() |
|
RE: nefunkční HD programy ve SkylinkuNo vždyť já mám Skylink ready modul Neotion v přístroji TechniSat HD8-SX, do kterého je jednoznačně tento modul doporučován.Teď naposled jsem jim napsal, ať mi tedy k vyzkoušení pošlou jimi vyzkoušený modul Neotion a že uvidíme, kde je chyba. Jsem zvědav co odepíší, ale moc si od toho neslibuji. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: nefunkční HD programy ve SkylinkuPodle toho co popisuješ to vypadá, že na těch Next kartách mají Surflock nastavený nějak jinak nebo vůbec. A pokud si po výpadku hned udělám reautorizaci karty přes stránky Skylink, tak to naběhne do 2 minut. Takže to s tím Surflockem nejspíš opravdu souvisí a po zaslání nových zápisů, se to zase rozjede. |
ZdenekMi
![]() |
|
RE: nefunkční HD programy ve SkylinkuPřesně tak, po reautorizaci to maká skoro okamžitě.Já bych to viděl také na ten Surflock, protože tu kartu Next jsem vlastně vyndal z přístroje (TechniSat TechniStar S1 + modul SMIT) v jiném pokoji, který nebyl zapnutý. Teď to nechám tak, že Next kartu mám od včera večera v tom Neotionu a Master kartu mám ve SMITu a jsem zvědav, jestli ta Nextka také "narazí". Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: nefunkční HD programy ve SkylinkuDej pak prosím vědět, jak ten test dopadl a co ti případně odpověděli ze Skylinku. Dík. |
ZdenekMi
![]() |
|
RE: nefunkční HD programy ve SkylinkuTak celý včerejšek OK a dneska v noci zase výpadky. Nahrával jsem si na HBO HD a HistoryHD a kusy nahrávek jen tma :-( A to jsem si pro jistotu večer udělal reautorizaci karty. |
ZdenekMi
![]() |
|
RE: nefunkční HD programy ve SkylinkuNo to je blbá zpráva. Já mám teď tu kartu, o které si myslím, že blblne, v přístroji, který víceméně používám pro nahrávání, ale mám tam CRW modul SMIT. Tak uvidíme.Next karta v Neotionu byla včera OK, ale je fakt, že jsem většinou koukal na hokej a ne na HD placené kanály. Ale i pak jsem dal chvíli snooker na ESP HD a v pořádku. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
![]() |