Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

nejde PRIMA HD

Zdravím už asi dva měsíce mi nejde Prima HD mám i přeladěno na Astra 3B (23,5°E), freq. 11,876 GHz, pol. H, SR 27500,intenzita signálu 90,kvalita75 a nic jen že zakodováno.Karta CS link.Prima na 12525/V/27500 jde.

calgera
Registrace: 3/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: nejde PRIMA HD

zaplat 200kc a pojde

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

taky mi nejde a poplatek mám uhrazený v minulosti

Dobrý den,

zasíláme odpověď na vaší e-mailovou zprávu ze dne 30.4.2011.

Od 1.3.2011 byla zařazen do nabídky třetí neplacený kanál ve vysokém rozlišení - Prima HD. Dle smlouvy s poskytovatelem má CS Link zajištěnou exkluzivitu. Prima HD je zařazena do neplacené nabídky a je dostupná všem zákazníkům CS Link. Automaticky ji získají všichni noví zákazníci a všichni ti, kteří si v minulosti objednali tarif "HD" (jednorázový poplatek 200,- Kč). Stávající zákazníci, kteří ještě nemají neplacené HD, si nyní mohou objednat nový tarif "Neplacené 2 HD" za 200 Kč (jednorázová platba) a získají tak oba neplacené HD programy - Prima HD a Nova HD. Třetí neplacený program ČT HD je automaticky aktivován všem zákazníkům. Objednávku provedete v zákaznické zóně CS Link.

Kanál Prima HD byl v měsíci březen 2011 šířen volně - nekódovaně v rámci zařazení do naší nabídky. Pro vás je aktivace tarifu Neplacené 2 HD za 200,- Kč.

Cucerak
Registrace: 3/2008

ani zadara ju nechci je to hnus ze HD to uz mozu dat na vsetky SD kanali priponu HD :bomb:

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

nejde prima HD

Mám zakoupenou kartu CS link Nova HD šla vždy a ČT HD jde také,Na PRIMU HD potřebuji 200.-Kč?

calgera
Registrace: 3/2011

ano calgera musíš zaplatit

miku
Registrace: 10/2007

nejde prima HD

Ano,chtějí další prachy,potřebujou nějaký (nevhodné slovo)y co by jim platili za každej program zvlášt co přidají i když stojí za nic.... mám zaplaceno 200 kč na HD programy a tohle mi poslali.I když jsem jim psal ,že to mám uhrazený.Dělaj z lidí blbce,tak já ho budu dělat taky ,denně jim pošlu pár meilů at se maj čím zabývat.
Nic jim neplat ,nestojí to za to...zkontroluj si zápisy na kartě.

Cucerak
Registrace: 3/2008

no zajímavý, podsle toho co píšou v té odpovědi, tak by měla jít PRIMA(jako)HD všem co v minulosti už platili za novu hd. Realita je ale taková, že ten kdo připlácel v minulosti za novu hd musí znova připlatit i za primu hd. Je ase zajímavé, že já mám 2 starší karty gital, na obouch byla dodatečně připlácena nova hd a na 1 ji pustili a na druhej chtějí zaplatit znova. :lookaround: :O :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

wwwe

Podla mna to s nou nieje až také zle, lebo za 1,nemaju v logu HD a za 2,musí každý uznať že kvalita obrazu oproti SD je lepšia...Ak by každý SD program mal takuto kvalitu bol by som spokojný a je mi uplne jedno či sa vola HD alebo UHD alebo MHD..Inak ta zdravím a prajem pekný večer R^

Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.

johndoug
Registrace: 12/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra