![]() |
|
skylink nové programy...Zdravím pantáta má od skylinku balíček multi hd a nechtějí mu naskočit nový kanály, který běží od 1.5. zkoušel sem už i refresh karty ale pořád nic, ostatní kanály normálně jedou. Zajímavý na tom je že na mojí kartě ty kanály normálně fungují. je možný že by v tom měl skylink takový bordel že by nechodili zápisy? už to mám puštěný 3 hodiny a z těch nových kanálů nejede vůbec a an skylink se člověk asi nemá šanci dovolat. Můžete mi poradit jak to rozchodit?Technisat DIGIT ISIO STC 4K Ultra HD, Humax Icord HD, Gibertini 135x125cm
|
Dan_zx12r
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
Pantátamá kartu ICE nebo Irdeto?Jinak mu nic nenaskočí nikdy ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: skylink nové programy...na tý kartě není napsáno jestli je to ice nebo irdeto, je tam jen modrý nápis skylink... ale tím to asi nebude protože v ložnici mám kartu next (k mý kartě na který to frčí) a tý kartě next to taky nejede a ty karty next jsou už ice ne?Technisat DIGIT ISIO STC 4K Ultra HD, Humax Icord HD, Gibertini 135x125cm
|
Dan_zx12r
![]() |
|
Nextje samozřejmě ICE.Stejně jako mateřská musí být minimálně ICE.Na next musí jet to co na mateřské kartě je zaplaceno.Takže kontaktovat Skylink.Ale pantáta má smulu bych řekl. |
hobo
![]() |
|
RE: skylink nové programy...Stačilo by tady napsat začátek čísla karty a hned nadávat to může každý.... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 659 |
![]() |
|
sky linkJestli je modrá a je na ni napsaný skylink tak si myslím že je to cwr karta a ne ice ani irdeto doma mám taky modrou registrace na slováka a je to cwr |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
Takžejakou kartu má pantáta nevíme,hlavně že máme snahu ;) |
hobo
![]() |
|
RE: skylink nové programy...omlouvám se byl jsem pracivně pryč karta začíná předčíslím 03436 je koupená v loni v červnu a má na ní zaplacený balíček multi hd a dosud mu jelo všechno až teď je problém se všema nově přidanýma kanálamaTechnisat DIGIT ISIO STC 4K Ultra HD, Humax Icord HD, Gibertini 135x125cm
|
Dan_zx12r
![]() |
|
Takžena tuto kartu nově přidané programy nepujdou.Jedině koupit ICE výměna za 600.Je to vlastně zadarmo při registraci je suma připsána na kredit a muže se využít na předplatné.Je to nějak časově asi omezené.Vše je na jejich stránkách popsané. |
hobo
![]() |
|
RE: skylink nové programy...tak to je škoda myslel že když na ní dosud jelo všechno tak by mělo fungovat i toto, každopádně děkuji za radu zítra hned objdenám tu novou kartuTechnisat DIGIT ISIO STC 4K Ultra HD, Humax Icord HD, Gibertini 135x125cm
|
Dan_zx12r
![]() |
|
RE: skylink nové programy...pantáta má taky HD a mpeg4? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: skylink nové programy...jestli ano,udělej si flash na webu |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: skylink nové programy...má humax icord takže hd normálně přijímáTechnisat DIGIT ISIO STC 4K Ultra HD, Humax Icord HD, Gibertini 135x125cm
|
Dan_zx12r
![]() |
|
Kartukterou pantáta vlastní muže flashovat z webu celej den a stejně ty nově přidané programy nepujdou ;) |
hobo
![]() |
|
![]() |