![]() |
|
ovladacprosim vas potrebuji pomoct mam arivu 100 e jd a potreuji zablokovat vsechny talcitka krom nahoru dolu a hlasitost. mam nemocnou babi a ta porad macka a ja tam jenom litam a porad spravuji. muzete mi poradit nebo neco vymyslet? diky moc |
anubis213
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 218 |
![]() |
|
RE: ovladacPoslat babi k doktoroj. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: ovladacale fakt bych potreboval nakou radu |
anubis213
![]() |
|
RE: ovladacMožná zkusit koupit nějakej nejlevnější univerzální, který by s Arivou fungoval. Ten pak rozebrat a všechnu tlačítka odstranit kromě nahoru dolu. Možná blbej nápad, ale nic lepšího nemám... |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: ovladaca ten od arivi se neda rozebrat?aby fungovali treba jen cisla? |
anubis213
![]() |
|
RE: ovladaca co kdybych to rozebrat a dal bych pod to co nechci aby mackala papir? co rikate? |
anubis213
![]() |
|
RE: ovladacmno ja kdybycch takovej problem mel-tak bych 1. koupil dalsi ovladac rozebralbych ho a podlozilil necim tlacitka ktery chci ,aby byly nefunkcni -anebo ,bych je vypreparoval --softverve to asi pujde taky ,ale neumim :-)) |
*beda*
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 404 |
![]() |
|
RE: ovladacZkus to u Přemka Podlahy. Tam se ten tvůj příspěvek hodí. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: ovladacJo to by mělo jít taky. Otázka jestli najednou nebudeš ten ovladač potřebovat k něčemu dalšímu (přeladění programů apod.). Proto jsem si říkal, že by bylo lepší pořídit ten univerzální a originál si nechat funkční. |
ZdenekMi
![]() |
|
RE: ovladacAk by si sa s tým pohral, tak by si mohol vyrobiť jeden veľký papierik medzi gumené tlačítka a obvody tlačítok do ktorého by si vyrezal (či vystrihol) okienka na funkčné tlačítka. Takto by sa ti nemalo stať že sa nejaký uvoľní, prekryje fungujúce tlačítko a ak je to uchytené cez nejaké kolíčky v ovládači tak ti tam ten papierik nembude putovať hore-dole. |
majoSk
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 381 |
![]() |
|
RE: ovladacok diky tak kdyz budu prelazovat tak vemu druhy s druhe arivi 100 a naladim. diky moc |
anubis213
![]() |
|
RE: ovladacJestli máš ještě druhý ovladač, tak to je jiná :-) |
ZdenekMi
![]() |
|
RE: ovladacjj mam dalsi |
anubis213
![]() |
|
RE: ovladacTo nemusí být nemocná Bábi, ale stačí když jsem instaloval SAT do X hospod, skoro pokaždé to ožralci rozdrbali. Nakonec se to opravdu řešilo tím, že jsem ovladač rozdělal a po domluvě z vedoucím jsem ty tlačítka vyškubal a nechal tam jen volume, programy a vypnutí. S tím, že se případně koupil druhý, ale ten se nikomu nepůjčoval. |
Rocco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
ovladac (# 226)kup si "uciaci" ovladac (lidl za 6€) a nauc ho len to co potrebujes a je to... |
johnysk
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 369 |
![]() |
|
@johnysktakowej, by se me taky hodil -skoda,ze nic takovyho neexistuje :-))) |
*beda*
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 404 |
![]() |
|
RE: ovladachttp://www.dalkove-ovladace.cz/univerzalni-ovladace-c-11/seki-slim-cerveny-univerzalni-dalkovy-ovladac-p-1482 |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
![]() |