, sekce: Příjem DVB-T |
|
Zkoušel už někdo příjem MUXu2 z Czestochowe?Tak předpokládám, že první vlna nadšení (a lamentování) po ostravském přelaďování už opadla, a tak se ptám, zda-li už někdo na Ostravsku - případně v Podbeskydí - zkoušel na vyčištěném K39 naladit druhý PL multiplex z Czestochowe?Já to včera za špatného počasí ve Frenu při potlačování echa z Lysé u CZ muxu2 při jednom vyzkoušel, ale bezvýsledně. Pouze slabé náznaky signálu (i to je pro mě úspěch), podobně jako na klimkovickém K59, které podle mě ani za prasa nemůže v současné době vysílat se slibovanými 2kW ERP. Na pokrytí ostravkých rovin a přilehlých kolonií stačí cca 250W ERP, tak asi nemají zapotřebí cpát signál přes kopce až k nám....to jen tak na okraj. :-/ Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 971 |
|
|
RE: Zkoušel už někdo příjem MUXu2 z Czestochow...Zkoušel a nic,směr mi kryje další panelák,ale radost už mi to nezkazí,oba pols.muxy valí ze skrzyczného,ostrava taky bez problémů,59 má malou sílu signálu/40/,ale kvalitu 100,nemám jak jinak to změřit-jen grafama,28-jen náznak,bez zesáku !Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 925 |
|
|
muškařenívčera jsem se sousedem "muškařil"- z polských mi jede pouze K62,slovensko K59 no a K37 budu muset zatlumit protože mi předchozí dva po sloučení likviduje a K63 Telecom bez problémů,venku je hnusně tak jdu do dílny... ;)JN99DR,49,4N 18.17E |
Ivo SS2
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 324 |
|
|
AlesAhoj, u mě na K39 pouze slabý náznak takže je vidět že poláci už vysílají, ale nic přijímatelného z Czestochow... nepředpokládám, a to ani po vypnutí analogové Javoriny která mi K39 teď ještě ruší... čekám na Katowice :8)Podařilo se Ti potlačit nějak to echo na K37? |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 396 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|