![]() |
|
Sport 2 + Paprika = tmaMám skromný dotaz. Všechny nové programy OK, jen tyto dva mají zvuk, ale obraz nenaskočí a asi po pár vteřinách to napíše kódovano a zvuk jde dál. Platím Multi HD a i po 1.5. vše při starém. Nemá někdo podobný problém? |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
Sport 2 + Paprika = tmaTreba mať aj novšiu kartu. |
lubecc
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
lubeccPíši, že ostatní nové programy OK. Mám ICE kartu. |
rodra
![]() |
|
RE: Sport 2 + Paprika = tmamám to stejné , u sport 2 nemám ani zvukkarta výměna |
bobl
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: Sport 2 + Paprika = tmaskylink :bomb: :bomb: :bomb: R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
rodra,boblA co kdyby jste napsali typy Vaších satelitních přístrojů :fuming: |
petrpupa
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: Sport 2 + Paprika = tmaTV Panasonic 50V10 , modul Mascom Irdeto Cryptoworks 1.23 , Alphacrypt 3.23 z 15.4.2011 , přepínám na Irdeto nebo Cryptoworks , pořád stejně nejde |
bobl
![]() |
|
RE: Sport 2 + Paprika = tmaMám Panasonic TX-P42GT14 a také mě nejde obraz Sport2 a Paprika (zvuk jde). Modul a kartu jsem nechal odzkoušet na prodejně satelitní techniky v novějším Panasonicu (plasma 3D, označení nevím) a tam to šlo v pořádku. Takže asi opět problém s firmware starších TV :(( |
radalk
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Sport 2 + Paprika = tmajj mám tu samou TV. Tak jaště přehodím karty a moduly a když to nepomůže, tak brknu na Panasonic. Ale nevšimnul jsem si, že by měly být tyto kanály něčím vyjímečné na příjem. |
rodra
![]() |
|
RE: Sport 2 + Paprika = tmarozdíl tam je , jsou SD a v Mpeg4 |
bobl
![]() |
|
RE: Sport 2 + Paprika = tmaTo jo, ale golf, doku cs a kino cs taky. A ty jdou. |
rodra
![]() |
|
RE: Sport 2 + Paprika = tmaVšak ale tieto 2 Kanále sú predsa v KOMBI ,treba zmeniť Balík a Doplatiť nie. :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Sport 2 + Paprika = tmapro boblTo máš tenhle a nejde to v panasonicu s vestav. satelitem ? - Tvůj Upgrade - modul Mascom Irdeto Cryptoworks 1.23 , Alphacrypt 3.23 myslíš tenhle modul ? http://www.mascom.cz/sat/_CI_moduly/_CryptoWorkMascom.htm mě MASCOM napsal , kdo si stáhnul dříve než měl SW 1.23 tak vznikali problémy Ted prý je podle MASCOMU - upgrade na FW 1.23B (ten je nejnovější) Nemám vyzkoušeno jen co mi napsali . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Sport 2 + Paprika = tmajá jsem měl 1.22 , to sport 2 a paprika nešli , tak jsem včera hledal na ORF a instaloval 1.23 a nejde to dálteď když jsem si přečetl Tvoji odpověď , tak jsem zkusil upgrade znovu , ale když si to stáhne , napíše že firmware není novější a konec |
bobl
![]() |
|
RE: Sport 2 + Paprika = tmaVolal jsem do Panasonicu. O problému vědí, technici to řeší. |
radalk
![]() |
|
RE: Sport 2 + Paprika = tmaDík za info.Podle informací ze Skylinku (že to jsou moduly) a nejde to i na Sony (v jiném vláknu)jsem Panasonic nekontaktoval (chyba) ;) |
rodra
![]() |
|
RE: Sport 2 + Paprika = tmaInfo z Panasonicu:V souvislosti s rozšířením obsahu poskytovatele satelitního signálu firmy Skylink došlo k problémům s příjmem dvou programů v této nové nabídce. Jedná se o program Paprika a Sport2. U těchto dvou služeb není zobrazován obraz. U obou služeb se poskytovatel signálu intenzivně zabývá hledáním řešení. V případě programu Sport 2, již provedl technickou změnu přenosové cesty, která odstranila zmíněnou vadu, u programu Paprika bude stejná technická úprava provedena v nejbližší době a mělo by dojít k jejímu zprovoznění i na v současnosti nefunkčních přijímačích. Děkujeme a přejeme Vám hezký zbytek dne Zákaznická podpora Panasonic |
radalk
![]() |
|
![]() |