, sekce: Programy na orbitu |
|
TV Nova se brání ... ?Tak jak je to s tím rozhodnutím evropského soudu. Může si člověk ze Slovenska kopit rohlíky v ČR a na Slovensku je sníst?Pokud by se Nova obrátila na soud - celkem by mne zajímal závěrečný verdikt ... :O Lze považovat verdikt evropského soudu v kauze hospoda z Portsmuthu versus Sky za precedens platný pro celou EU ? T90, Octagon 8008
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 295 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
|
|
CES ale kto bude makat na koho?!vies co myslim hahah ale neboj ja som "brat" aj ked som asi madar :laughing:zial cele je to o peniazoch - len v prvom rade ako sa hovori, ja si myslim ze problem ani nie reklama ale samotne CME a tito giganti co nakupuju prava atd. Akoze Makriza nakupi za 100 milionov Seredzadu v turecku, Nona napodobne a taky krikri ked v ten isty den v tu istu hodinu na Makrize zacne Seredzada ale na None daju najprv Superstar, prepne! A tym padom jeho oci nespatria Sered a je nieco z tych 100 melonov vyhodenych. Mas volbu prepnes! Ale ked volbu nebudes mat... K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
|
|
RE: TV Nova se brání ... ?To nie je rozhodnutie televízie Nova ale trochu Markízi no najviac CME čiže vlastníka oboch TV a ak by to obmedzili pre registrujem kartu na Česko. A pôjdu aj Slovenské TV a ak nie tak si kúpim ešte combo prijímač a je po starostiach + vyriešené HD. :) :) :) |
domi357
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 331 |
|
|
krikriKed nebude kam tak neprepnes ale vypnes a otvoris ale demizon..... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
liquere odkial sirobim v blave a uz roky nemam s kym ist na pivo, len 20 hodin sedim za pocitacom, takze staci povedat...inac oni vedia ze neprepnes a casom pozries aj seredzadu, vidis dnes moznosti kolko a aj tak poznas kazdu reklamu naspamat! (kontrolna otazka 3 mali chlapci sa hraju v detskej izbe, vojde kto a nahodi sa mu aka uniforma s prilbou a je to reklama na aku kartu? [90% z prispievatelov bude vediet]) este aj text piesne (high so high) mi teraz zvuci v usiach.. jaja K |
krikri
|
|
RE: TV Nova se brání ... ?Prečo nepozeráteManchester United - schalke04 UEFA semi final alebo Finsko - Česko hokej :))) |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
|
|
RE: TV Nova se brání ... ?Tak to vyriešme ako SAT1 DE, SAT 1 AU. U nás napr. MARKIZA CZ, MARKIZA SK, NOVA CZ, NOVA SK, PRIMA CZ, PRIMA SK, JOJ CZ, JOJ SK, atď. |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 800 |
|
|
RE: TV Nova se brání ... ?Preco co je ti podozrive? ;) 20 hodin do pocitaca,to poznam volakedy som aj ja.Co robis - programator,systemak,sietar,technik?Vsetko poznam pochval sa.....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
@liquerenebudem tu zachadzat do osobnejsich veci ale sietar co zacal ako technik ale bol aj asi je aj systemak, programator malo; sat je len moj konicek tak na 1h tyzdenne teda praca s tym nie pozeranie hehe |
krikri
|
|
krikriAko keby som to pisal ja.Programovanie islo mimo mna to ostatne som si preskakal.Aj ma to bavilo ale okolnosti to zmenili a dnes sa vratit.... ,urcite to poznas..... :8) aspon tusis na co myslim...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
liquere sak ked das emailja som programoval v Turbo-Pascale vlastne som sa naucil este ne-turbo len Pascal a moj prvy program na sutazi na SS co som pisal do GUI Turbo-pascalu co som videl asi vtedy prvy krat v zivote, som pisal taky kod aby som setril pamatou ako na samotny textovy kod tak take ze packed array (hodnotiaci co tam boli sa smiali a ze to kde som videl a ja vytiahol knizku od Wirtha ze no tu)Potom som kodil v Delphi malo Kylix; C nemam rad, skusil Javu a tym to skoncilo! Po Win cez unixy sa dostal k sietam, Ciscu a teraz vidim ze degradovana otrocina, matrix ako tomu ja hovorim... Dnes kodit by som uz nedokazal - zrobit "Hello World" na 200MB runtime v nejakom frameworku s appletmi a co ja viem uz cim sa stracam... mozeme pokecat, popisat uz ked nepojeme na pivo... maj sa! K |
krikri
|
|
RE: TV Nova se brání ... ?Kua vsak pascal je zaciatok 90-tych rokov.Vtedy v tom santili a motal sa tam aj turbo pascal.Ale ako som pisal programovanie islo mimo mna.illu@volny.cz - skus toto Preco si sa pytal odkial som?Cau. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|