, sekce: Zkušenosti |
|
Freesat from SKYma niekto chut kto ma kartu od sky mi napisat na ktorych konkretnych frekvenciach a ktore konkretne programy na freesat from sky idu ? diky |
forak
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 292 |
|
|
RE: Freesat from SKYhttp://en.kingofsat.net/pack-freesat.phpnech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
alfija som myslel len frekvencie a kodovane programy ktore su odkodovane s touto kartou nie celu astru 28 :-) |
forak
|
|
RE: Freesat from SKYMore 4, E4, Five, Five US, Fiver, ITV 1, Sky 3ak som na nieco zabudol, vorti ma urcite doplni nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
RE: Freesat from SKYE4 bohužel ne, stejně tak More4 chybí. E4 je docela dobrá stanice, ale bohužel.mělo by se jednat o programy: ITV 1 Channel 5 HD 5 USA 5 USA +1 5* (Five Star) 5* +1 LFC TV Motors TV Sony Entertainment Television Sony Entertainment Television +1 Viva Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: Freesat from SKYa ešte HD Retail,ale pýtal aj frekvecie mna by tiež zaujímali |
patrikcoac
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 492 |
|
|
RE: Freesat from SKYtak trochu hledejte. ty přehledy na kingofsat jsou docela dobrý a dobře se v nich orientuje. akorát to chce vynechat Astru 2D a začít od frekvence 11222 (Eurobird 1)http://en.kingofsat.net/pos-28.2E.php Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Freesat from SKYverze E4 a more4 na "normalni" Astre jsou urceny pro Irsko, mozna (ale to nevim urcite) by mohly jit na ROI kartu, teda freesat from Sky pro Irsko. Taky by mely jit programy RTE1,2.Jinak k Astre 2D, zmenilo se nejak pokryti? Protoze jsem jen tak nahodou pozoroval, ze tak od zhruba 20:00 do 22:00 muzu celkem nerusene (az na obcasne zakosteckovani, jen nekdy) koukat na cely vertikal. Nabehy signalu i lock mam skoro cely den, zhruba od 16:30 do 19:00 je ticho a pak to postupne vzrusta. Horizontal slaby, jen obcas nabeh signalu. Gilbertini 125cm, OVA. Prisel jsem na to nahodou, testoval jsem novy Skybox a pichl jsem ho na parabolu s motorem, nechtelo se mi odpojovat parabolu 100cm, ciste na Sky. Celkem prekvapeni, kdyz nabehlo BBC One HD... Uvazuji o 150 Gilbartini, jen nevim nakolik by signal stoupl. |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
|
|
RE: Freesat from SKYjá jsem udělal stejnou výměnu. ta moje parabola byla asi necelých 120 průměr. jestli to máš 100% nasměrovaný podle toho příjmu na hraně a víc už s tím nejde dělat, tak je otázka jestli by si s tím byl úplně spokojenej, i když to zlepšení je enormní. jsou taky enormní ty rozdíly, který se můžou lišit i podle místa příjmu. kdyby se ti s tím podařilo ještě něco udělat, tak určitě asi ta 150-tka by mohla stačit. rozhodně doporučuju ten IBU twin LNB (beze srandy) je vynikajícíVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Freesat from SKYDik za info.Mam IBU singl, to uz bych otestoval i Twin. Nemam to ani nejak zvlast ted nastavene, protoze mam stred malinko pod horizontem. Ta sestava byla optimalizovana pro prijem krajnich pozic. Jeste ke konvertorum. Je videt, ze vlnovod je delan na vyssi pasmo (asi nejaky stred, kolem 11700), prijem Astry 2D je linearni (teda ten Vertikal). Nejslabsi mam programy E4, more4..., nejsilnejsi ITV HD na 10936. Ale tu GI150 koupim. Vnitrni prumer vlnovodu by pro ten spodek mel byt tak o 1-2mm vetsi, urcite by to pomohlo. Nebo se mrknout po nejakych kvalitnich konvertorech, ciste pro spodni pasmo. Asi pred 3/4 rokem jsem zkousel priem se stredovou 140 a prirubovym Invacom - ani tuk. |
wenk
|
|
RE: Freesat from SKYta irská Freesat from Sky karta myslím taky neumožňuje příjem E4 mimo Astru 2D, podle toho co se dá přečíst na fórech. v Irsku jsou tyhle programy součástí placený nabídky Sky.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Freesat from SKYchlapi v jakym kraji bydlite, ze by vam ta stopadesatka stacila, ja uz leta uvazuju o koupi neceho pro 2D,ale mam obavy z kratkodobosti trvani ty investice, kdysi jsem BBC mival, ale to byly jeste doby kdy BBC vysilala normalne pro celou Evropu ... jeziiss to je let :-)T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 797 |
|
|
RE: Freesat from SKYjá Kladensko. jako to poznáš snadno podle tý 120-tky, který jsou k dostání za nízký ceny. jak to popisuje wenk, tak to je velice slušný. ten je na tom dobřeVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Freesat from SKYno tak ja sem na tom vzdalenostne podobne, v tomhle pripade ale na vychod od "maticky" a tady uz bych asi se stopadesatkou zacinal pohorivat :-( cokoliv vetsiho zacina pak astronomicky narustat v cene :-) desne mi chybi BBC3 a 4 obzvlast na zacatku leta kdy tam jedou Glastonbury live .. :-)T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 797 |
|
|
RE: Freesat from SKYdo konce léta začne fungovat na 28E ta nová Astra 1N a podle toho zase poznáme, jak to bude s příjmem FTA programů do budoucna. Astra 2D má životnost asi tak dva roky, takže ta investice v tuhle chvíli je skutečně pochybnáVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Freesat from SKYOVA, moc to taky nechapu, ale pocitam s tim, ze i na 150cm to bude casove nejak omezene. Jak pisu, ve Vertikalu mam nabeh signalu od rana, no v pohode koukam asi tak 2 hodiny. Pak se to rozpada.Uplne v noci je dle mereni prijem nejslabsi. Zitra to vyladim na max (jen zkusebne), pres vikend udelam kratke videa z kazde pulhodiny, spojim a hodim na web. Prijimac Coolstream Neo, posledni revize. |
wenk
|
|
RE: Freesat from SKYOhledne te Astry 1N, nekde pisou nahrada na 19,2E, nekde 28,2E. Je nekde oficialni info, kde bude kotvit?Jinak by to nejspis bylo fakt predcasne, neco kupovat. |
wenk
|
|
RE: Freesat from SKYTakže ten Coolstream na tom bude relativně dobře asi? No, mezi těma přijímačema jsou relativně malý rozdíly (rozhodně se dá říct menší, než mezi LNB) ale taky dobrá informace. Rozhodně u tebe by to chodilo, otázka na kolik se to dneska vyplatí. Budou tam v následujících dvou letech velký změny.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Freesat from SKYAstra 1Nhttps://www.parabola.cz/forum/topic-60935/ Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
for allmno jak kukam tak ani film four tam nikto nespomina :-(( |
forak
|
|
RE: Freesat from SKYmyslíš jako na kartě FSFS? to ne, ale nějaký kvalitní filmy rozhodně uvidíš na programech jako Five HD, Sony TV, ITV 1Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Freesat from SKY@vortimondCoolstream Neo je celkem ok. Ma svoje mouchy (software), ale jinak se da. Vysoke SR v poho, nizke (pod 2000) uz problem. Packet BBC na 27,5W naladi. Co se tyce citlivosti, rekl bych z prijimacu typu Enigma/Neutrino asi nejlepsi, co jsem mel. Tuner Availink avl2108. Jak jsem koukal na ten footprint 1N, tak tady bude stejne asi 150-ka nutnost. A kdyby neco zmenili, soupnu to na Nilesat, nebo nekde... |
wenk
|
|
vorticely cas mi ide o to ake programy a na akych frekvenciacha su spristupnene na kartach fsfs astru 2 d a vsetky volne programy z astry ma teraz nezaujimaju riesim len freesat od sky na karte:-) |
forak
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|