, sekce: Skylink |
|
=Novinka= SkylinkNa (nevhodné slovo) sa písalo, že by sa tam malo už objaviť niečo 1.5. a stále nič, má niekto nejaké bližšie info, bude to v MPEG-2 ? :lookaround:11895V |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
|
|
Nic nepřidávat.........http://www.linowsat.com/cgi-bin/lsat.cgi?0235-11895-V-3210-0-0Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
|
|
RE: =Novinka= Skylinkchystá sa treba vyčkať ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
bude tam Barrandov HDVím, že se chystá ke startu Barrandov HD. V jakém režimu bude tento program dostupný pro diváky ? Bude v nabídce Grátis, vč. CW karet jako Nova HD, nebo jinak ? Díky za odpověď.Chystá, chystá... Podmínky zveřejníme, až to bude aktuální. Pracujeme na tom. Prosím o trpělivost.;) odpověd od Skylinku |
robokop
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 430 |
|
|
RE: =Novinka= SkylinkGrátis nabídka at už za doplatek nebo i bez něj bude v mpeg2.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
|
|
RE: =Novinka= Skylinks Barrandov HD su nejake problemy, bude az niekedy v priebehu roka...inak mne by nechybal vobec...ked uz, tak to skor Markiza HD by potesila...Barrandov nepozeram vobec a ked bude v HD tak sa na tom nic nezmeni.. |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 189 |
|
|
RE: =Novinka= SkylinkPři sledování TV Barrandov mi vadí jediné...přerušování programu reklamou každých 10 - 15 minut. Program si nahrávám a reklamu přeskakuji. |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
|
|
Docela zajímavé infoSkylink postupně zařadil do svých balíčků i další programy - z těch nejatraktivnějších pravděpodobně HBO HD. Přesto se vždy našli nějací ""remcalové"", kteří měli potřebu porovnávat neporovnatelné, tedy například náš trh s Británií, v lepším případě pak s Německem nebo Polskem. Většině (ne-li všem) kritikům pak muselo sklapnout po posledním rozšíření nabídky tohoto operátora, kdy se u něho objevily programy sice nelokalizované, ovšem takové, které z povahy svého programu něco takového nepotřebují - MTVN HD, iConcerts HD, Deluxe Lounge HD a další. Programy jako Nat Geo Wild HD nebo již zmiňované Discovery pak slibují brzkou lokalizaci, ke které už došlo nebo brzy dojde. Výkonný ředitel Glisník navíc v posledním rozhovoru pro (nevhodné slovo).cz uvedl, že rozhodně nejde o rozšíření poslední. V nabídce by se měly objevit i programy National Gegraphic a s největší pravděpodobností i Animal Planet HD. Z výše uvedeného je tedy patrné, že za dobu přibližně dvou až dvou a půl let se ze Skylinku stal skutečný leader v oblasti HDTV. R^ |
robokop
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 430 |
|
|
RE: =Novinka= SkylinkNo já už těch dokumentů mám plný zuby. |
kimi
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 243 |
|
|
robokop - nebude tam Barrandov HDotázka Jupiho na konk.webe - Dobrý deň ešte raz. Môžete nám prezradiť čo bude po STVHD ked sa skončia MS v hokeji? že by ten Eurosport 2 HD alebo iný programOdpoveď J.Glisníka na konk.webe - Prozradit nemůžu. Prosím o trpělivost. Bude to Eurosport 2 HD alebo iný program VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 734 |
|
|
robokopBarrabdov HD bude,ale niekedy neskôr.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
|
|
@kostik123ano bude tam Eurosport2HD nebo nejaky uplne jiny program, takze vime co ? nic :-) |
lala
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 163 |
|
|
lalaChlape skús pozorne čítať :bigeyes: :bigeyes: :bigeyes: Je jasné,že nevieme čo tam po MS v hokeji(STV1 HD)bude.Ja som len odpovedal ropokopovi,že tam teraz ešte nebude Barrandov HD,YES chlape.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
|
|
RE: =Novinka= SkylinkRobokop... Tebe p.Glisník za hlasnou troubu Skylinku asi platí,jinak si to nedovedu vysvětlit.. Já peníze žádnému z našich operátorů nedám, stačí mi Gratis. Za cca 2300 CZK si každý rok koupím ruskou Platformu HD a nechybí mi nic.... Rusky mluvím stejně jako česky a technické i obsahové kvalitě Platformy HD nesahají naše stanice ani po kotníky, zejména Sport1 HD, HD Sport, Kinopokaz 1 HD, Kinopokaz 2 HD, HD Life a High Life HD :-) |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
|
|
RE: =Novinka= SkylinkSpíš bych předtím čekal tiskovku Novy ;) |
petr86
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 355 |
|
|
RE: =Novinka= Skylinkjedno je 100% jiste, tema se od zacatku tykalo "Novinky" a mozna i "NovinkyDH" na 11895V kde budou dva pražské programy z Barrandovského kopce.... |
lala
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 163 |
|
|
@ Petr121já bych proti Barrandovu nic neměl, ale množstvím reklam si odpuzuje zákazníky. Snad každá stanice má představu pro jaké složení diváků vysílá, Barrandov si asi za cílovou skupinu vybral skupinu d.e.b.i.l.ů, pro které chce být svými reklamami přínosný :zombie: ;P |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
|
|
@ Petr121sorry reklamamy |
Nervoš
|
|
RE: =Novinka= SkylinkPodle přání naší mamy skoncujeme s reklamami. Předtím si to měl dobře. ;) |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
|
|
RE: =Novinka= Skylinkignorujte ty šašky a jejich hudební HD programy, který beztak vybírají podle ceny a přidejte se k nám. Viva Italia :laughing:www.youtube.com/watch?v=wnpJQjAkRio Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
Visper;) :) .... to jsem pako, co ? :ogre: |
Nervoš
|
|
RE: =Novinka= SkylinkUž se nemůžu dočkat až se mi rozsvítí 8 HD kanálů a 14 SD s fotbalem o weekendu ale to pak budu jak hery protože celoevropskou ligu za jeden den nestihnu budu si muset pořídit víc televizí a víc očí. Viva European Soccer in HD Tante grazie alla Sky Italia R^ R^ R^Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
|
|
RE: =Novinka= Skylinkmusíme je trochu podpořitsky italia: 25 HD programů + PPV služby 4.92 miliónu abonentů hrubý obrat za poslední čtvrtletí ... 923 mil.USD Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: =Novinka= SkylinkJo a je to proto že chtěj podnikat a skutečně podnikaj a nevymešlej na lidi žádný blamáže viz tady,taky dám raději vydělat italovi kterej mi hodí za čtyři kila měsíčně 80 programů a z toho 10 HD fotbalů a nechci slyšet oblíbené že kolik maj obyvatel a kolik máme tady jednou jsem si čuchnul k evropské unií tak už žádný vojebávačky nepotřebuju platím za to na co koukat chci a nemusím u toho platit za nesmyslný mazanice který nechci...už jako malej se mi líbilo nosit hadry od navrhářů 80tých let jako byl Sergio Perugio nebo Mario Bonetti ;)Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
|
|
RE: =Novinka= SkylinkZajímavé, že třeba plynaři, ČEZ a benzínky se s cenami v západní části EU srovnávají zase velice rádi. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
|
|
RE: =Novinka= Skylinkfilmy a sport. všichni chtějí filmy a sport. potom teprve dokumenty, seriály. na nějaký Deluxe Lounge není absolutně nikdo zvědavej, takhle by se to dalo zjednodušeně napsat.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|