Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

openbox x800 problém

dobrý den mám velký problém stahl sem program boxpather 2.0 dal sem filmware z přijmače openbox f540 a upravil sem softver na X800 nahral jsem přes all updater vše proběhlo v pořadku až nato že jsem vypnul satelit a zapl do zasuvky a nejde sním nic dělat je na obrazu svislé černobilé menu a nereaguje na zapnutí vypnutí vůbec nic ani jtag nereaguje proto že je porad zapnuty a nejde daz do standby řežimu tlačítkem ve předu skoušel sem přes pobedit nahrat klíče a jdou prostě přes pobedit funguje přenos a all updater ukazuje jenom ok conection a nic a to sem držel vypzap tlačitko už nevím co stím mám dělat poradte na displey ukazuje 8 : nebo jina pismenka dkuji jestli n :(

tvn7
Registrace: 12/2009
Odpověď v diskusním vlákně

jak je to

s Tebou a J-TAG ???

tonek
Registrace: 1/2009

jtag nereaguje

skoušel sem podle navodu pdf udlat jtag kabel připajal k desce a nic pomocí jkeys,jtag up přistroj je zapnutý pokud vím tak musí byt ve standby režimu a to nejde nereaguje

tvn7

a ten

kabel je přímo pro X800???!!!

tonek

mám kabel od tiskarny

jeto od tiskarny lpt a připojen k desce openboxu

tvn7

RE=openbox x800

To jsi si tedy "zavařil".To jsi dělal jako proč???Pokud jsi chtěl příjmat takto Bulsat,tak už existuje přímo hotový firmware vyrobený právě bez použití "jtag".

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

pokud nejde J-TAG

a je v pořádku zdroj tak jsi to poslal do stelitního nebe!
akorát mi neštimuje že ti to komunikuje s pobedit!!!???
pokud je to pravda tak máš blbě kabel J-Tag a máš naději
proto se ptám zda jsi to dělal dle návodu přímo pro X800???

tonek

tvn

mě napadlo pokud máš ten kabel od tiskarny delší než přirození tak může byti toto problém !!!!

tonek

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra