Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

SurfLock je vypnutý

Teď jsem měl telefonický rozhovor s technikem Skylinku a kromě jiného jsem se dozvěděl, že SurfLock je vypnutý už asi tak 2 měsíce.
Berte to jen jako větu oznamovací. Nic víc, nic míň. Jen nevím, jestli mám věřit. Lze to nějak zjistit? Já jen vím, že když provedu záznam na TechniSat TechniStar S1 s modulem Neotion a ICE kartou, tak ten záznam přehraji jen na tomto přístroji (má CI+) a nikde jinde. Mám totiž ještě TechniSat HD8-SX a tam ho nepřehraji a to ani když do něj přendám modul Neotion. Nebo je to dáno jen přístrojem? To asi ne, protože když na S1 provedu záznam s modulem SMIT (CRW), tak ho na HD8-SX přehraji. Může to být funkcí SurfLock nebo ne?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SurfLock je vypnutý

je to irdeto ws cw..cw este umoznuje pvr..irdeto tam sa menia kluce na rozdiel od cw ovela castejsie tak pvr je vyradene...preto ice pustat iba cez moduly s cw

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

tulen

No jo, ale když udělám záznam na HD8-SX s vloženým modulem Neotion tak záznam potom přehraji i na S1 a to i bez vloženého modulu s kartou.

joscer

Máš kupovat kloudné přijímače, které nahrávají v odkodovaném stavu ;)

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

drobeček:

A konkretne aký alebo aké?

Nibiru
Registrace: 3/2008

Ale já to nepsal jako postěžování si. Tohle jsem zjistil jen při nějakých testech, či spíše pokusech. Jinak v té S1 mám modul SMIT (CRW), takže to nahrává v pohodě.

joscer

já som najprv čítal že cuflek ja vypnutý :laughing:

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

HDBOX 9105

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Ja mam VU+ s OSCAM-om a cerstvo (vcera) registrovanu ICE vymena v uni citacke. Zatial (do soboty) na nej dobieha global free. Pred registraciou nebolo mozne sledovat dva programy sucasne a vcera, aj ked zapisy na kartu dorazili, tiez este nebolo mozne sledovat dva programy naraz. Dnes som to este nemal moznost vyskusat. Uvidime, mozno pokial bezi este global free, tak to nepojde ... Vyskusam, dam vediet

vado
Registrace: 6/2006

já mám od března clarke tech a od začátku tam používám ICE kartu. Právě v tom březnu jsem měl ale problém, že když jsem nahrával třeba z hbo hd a sledoval novu hd, tak mi zhruba po 20 minutách začlo každou chvíli vypadávat kódování u obouch programů, asi tak každých 5 minut zhruba na 1 minutu. Pak tento problém najednou ustal a od té doby mám klid. Takže to tak asi s tím vypnutím, nebo nastavením na mírnější režim bude...... a doufám že i zůstane :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

surflock

U mna je všetko v poriadku, mám argus VIP, na fleshdisku samsung mám nahraté filmy už aspon dva mesiace a ktorýkoľvek sa dá prehrávať.Pravda je že iba v samotnom prístroji, cez počítač to nejde.No môžem si film prehrať na DVD.

pavokuk
Registrace: 12/2009

Pavokuk

GOM player to v PC přehraje

Hujer
Registrace: 4/2004

Měl bych jeden nemístný dotaz,dá se blockerem v přijimači odstavit surf lock,při nahrávání ho zapnout-jaká je možnost přehrání po vypnutí,případně přehrávání při zapnutém blockeru,nemám ICE ani IRDETO,ale hrozí mi taky výměna modré skylink,děkuji !!! :8)

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko

Tak zatial funguje len dekodovanie jedneho programu z platenych. Aj ked skusam jeden plateny a iny zo zakladu, nefunguje to. Pozeranie dvoch neplatenych ide.
Tak neviem, karta aktivovana, pozerat dva programy nejde ...

vado

A co tam chceš vypnout emm - ecm víš jak to funguje.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Habr

kdybych věděl jak to funguje,tak se neptám,jestliže vypnu zápisy a nahrávám,tak z logiky mi vychází ,že při starém zápisu by to mohlo přehrát,případně překopírovat,jinak asi sklink po výměně půjde z domu !!!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko

Surflock se zakódovaným nahráváním podle mě nemá nic společného. Jediná spolehlivá věc, je mít STB nebo modul, který ukládají nahrávku v rozkódovaném stavu nebo alespoň dekódování provádí automaticky ve stand-by režimu. Některé STB to řeší i tak, že nahrávku dekódují a pak ukládají zakódovanou svým interním klíčem. Takže nehrozí, že by nešla po 10 dnech přehrát, ale přehrát ji lze jen v STB kde byla nahraná.

ZdenekMi
Registrace: 1/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra