Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CSLink refresh

Moc prosím o refresh č. karty: 0 4295 6444 7893 7

Bol som majorom dobre bolo, nebudem majorom streľať sa z teho nebudem.

muju
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CSLink refresh

tvoje metoda dokazovani je zalozena na predpokladu ze refresh obsahuje nejakou magickou instrukci ktera najednou z niceho nic da vsecko dokupy. takovou instrukci neobsahuje. spis prijimac spatne implementuje zpracovani instrukci a ty po nejakem tvem zasahu vypnuti prijimace vyndani karty aspol donutis ten proces kterej za toto odpovida resetnout komunikaci s kartou a tim se to da dokupy. nebo tak nejak.
muj pokus dokazuje jedine a to ty celou dobu opomijis (zcela zamerne zjevne) ze instrukce chodej stale a v masovem meritku. to ty chapat nechces protoze chyba je prece u providera. dokonce volas na UPC , SKYLINK, CSLINK a to opakovane a furt tvrdis, ze za to muzou oni a ty mas vsecko v poradku. zajimave ze tady je mnozina uzivatelu nasobne vetsi nez ta tebou reprezentovana , ktera o nejakem frefresi reflesi nebo jak tomu hodlas rikat, nema ani potuchy a nikdy ho potrebovat nebude.
ja se ptam , a stale dokola, co to je za stroje a jakej maj firmware ze to nejde ? on by totiz kazdej vyvojar rad videl stroj a kartu ktera nedokaze odbavit EMM instrukci, aby ten problem vyresil . nekdo ho ale resi magickym refresh, protoze je to snazsi nez dat dokupy stroj a zakaznikum prece nemuze rict ze to je krap, kdyz jim to prodal :)))) ze tonku ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

bubli bubli

záměrně jsem psal o UPC a jejich přijímačích PHILIPS
a to všech třech.(co znám )

a ty jsem já nikomu NEPRODAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a nikdy po nějakém mém TEBOU propagovaném zásahu ale vždy bez jakéhokoliv mého zásahu (mimo telefonu na příslušného, rozličného operátora )to jako mávnutím kouzelného proutku NABĚHLO!!

tak mi neser řečma o obhajování prodeje nějakých ROZBITÝCH STŘEPU !!!!

se nemíním hádat ale snažím se psát postřehy ze života hmyzu !!!!

tak vo co komu jde????

tonek
Registrace: 1/2009

tak tu magickou instrukci ktera umi takovy veci odchyt. ja mam za to ze to je fatamorgana :))
apropo, jak ten dotycnej precte cislo karty , kdyz je karta strcena v prijimaci ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

třeba to maj na smlouvě

nebo na háku?

tonek

smlouva ? coze ?
tvoje pozorovani opravdu nebudu brat v potaz, protoze ty zjevne pozorujes spatne.

bublajs

si si

nevšim že ZÁMĚRNĚ PÍŠI O UPC

tonek

nikdy jsem na upc nevolal a nevolal tam nikdo koho znam. leda ze bude rusit smlouvu :)))
ja cekam nejaky dukazy o tom tvem tvrzeni ze pomuze jedine ten magickej refresh

bublajs
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra