![]() |
|
Amiko 7900 a karta CSLink.Jen drobný dotaz, protože si myslím, že vím jak na to, ale - je vůbec možné, že v O.K. koupil známý komplet Amiko 7900 s kartou CS Link a po nainstalování přijímač vůbec nevidí kartu.Je tam nějaký firmware 1.1.75 (asi), protože jsem si to nenapsal a nemám to momentálně u sebe. Otázka tedy zní, je možné, že je v prodeji komplet s kartou, kterou přijímač neumí načíst kvůli nekompatibilnímu firmwaru, nebo jsem něco přehlédl. Děkuji za odpověď. |
Hajda
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
jistě,již se mi to taky stalo, čím levnější zboží, tím více problémů |
bore67
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 219 |
![]() |
|
Amiko 7900 a karta CSLink.Podla vsetkeho ma tam org citacku conax. |
Rosta1
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
RE: Amiko 7900 a karta CSLink.Jen se ještě zeptám, který firmware je do tohoto přijímače nejspolehlivější na základní funkce (žádné sdílení a pod.). |
Hajda
![]() |
|
RE: Amiko 7900 a karta CSLink.Proč by to nebylo možné? V návodu i na krabici je napsáno jakou čtečku přijímač obsahuje. Co se týká karty, do kompletu můžou dávat klidně kulový eso, pokud jim to někdo koupí. Chci tím říct, že ten,kdo tomu nerozumí by se před nákupem měl nejdříve poradit s odborníkem(pro toho samozřejmě není problém SW přehrát). |
migr
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 384 |
![]() |
|
hajdaskus dat odtialto najnovsi fw a hadam to pojde ;)http://sat-support.org/?a=downloads&dir=8 motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
RE: Amiko 7900 a karta CSLink.Za poslední odpověď děkuji a k předposlední odpovědi jen tolik, že odborníci většinou nakupují v nějakých velkoobchodech, zatímco v obchodních řetězcích, kam řadím i O.K. bych předpokládal prodej méně znalým či zkušeným, kterým by tyto obchody měly nějakým způsobem vyjít vstříc. I tak díky. |
Hajda
![]() |
|
kucivemu jdu do obchoduukažte ! funguje x nefunguje jednoduchý , opraví x vratí obrázek se Smetanou! NI |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
![]() |