Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Diablo 2...

Dobrý den, mám CAM Diablo 2 a v něm ICE kartu všechny kanály fungují bez problémů až na těch nových 9 kanálů (který Skylink nejspíš přebírá od bulharůu), myslím že musím v keys.bin vymazat nějakýho providera (nejspíš to bude provider Satelitte BG) ten tam ale nemůžu nikde najít) může mi někdo napsat jaký má ten balík CAID? nebo v čem jinde by mohl být problém? Když dám kartu do CAM Easy TV tak ty nový programy normálně jedou...

Technisat DIGIT ISIO STC 4K Ultra HD, Humax Icord HD, Gibertini 135x125cm

Dan_zx12r
Registrace: 8/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Diablo 2...

Mám ještě jednu blbou otázku. Udělal jsi si refresh karty na webu ?

shiraz
Registrace: 8/2008

Jestli má NovuHD tak mu ta PrimaHD musela naskočit i bez refreše, nevím co s tím tady furt všichni blbnete ;P

decmen
Registrace: 2/2008

pre Dan_zx12r

mal taký istý problém,mám prerobené diablo 2,3 na diablo2,Vantage 7100 + v ňom ešte jedno diablo2,3
na diable2 mám nastavenie
v menu Cas všetko ON,okrem Irdeto OFF
Configuration
Caids File CAIDS
Auto PMT OFF
Emulators ON
SmartDards EMMs OFF
Emulators Priority 1Cards-2Emu
Fixed CW OFF
SmartCard Mess. Show Never
StreamSpeed MID
karta ICE ,pri tomto nastavení mi to beží všetko,aj nové programy

bublik10
Registrace: 8/2010

pre Dan_zx12r

ešte som Ti zabudol napísať,keď som vložil kartu do Diabla2 tak sa mal všetko vypnuté aj s elekt. siete

bublik10

hery,heryyyyy

Co z tím motorem?Zavolám zajtra :8) večer.Od ojoja budem mať UPCčko,ale musí mi to niekto nastaviť a na to potrebujem teba.Dočkám sa?Díkes :))

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

kostik123

Dočkáš se,ale teď jsem v háji/celý týden 20 staveb po celé republice,dnes až do pondělí mám návštěvu z ZURICHU/SWISS/a od pátka do pondělí příští týden jsem v San Gallen ve SWISS/tak až potom!!! :8) :8) :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

hery ty si ale expert :))) Normálne sa začínam o teba báť :8)Chce to aj oddych.Taká čílska tarapaka super vínko R^ ;)

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123

Ty si predsa môj učitel a zatial to nejako vázne :)))

kostik123

bublik10

tak sem to nastavil podle tebe a stejně nic :fuming:
to je teda prekérní situace, když nechám v receiveru prázdný diablo (kvůli bulsatu) a av druhým slotu mám CAM easy TV s icekartou tak se to zas prozměnu hádá...

Dan_zx12r

Dan_zx12r

já som s tým špekuloval dodnes,mal som to presne ako Ty,Diablo2 na Bulsat+Cryptoworks modul IRDETO SMIT na ICE kartu,lebo mi nešlo,dnes som dal to nastavenie ako som Ti písal a beží,prepínanie medzi kanálmi mám ešte rýchlejšie ako som to mallen v Cryptoworks modul IRDETO SMIT,neviem akoby som Ti pomohol

bublik10

Vidím,že jste se nepoučili,pořád si melete tu svou blbost,ještě jednou,když něco kupuji,tak vím na co chci koukat,nekupuji přístroje které jsou na nic dobrého,
kupuji přece jenom Dvě UNI.čtečky-jede vše,dva sloty CAM bez karet s EMU jede OK!!"!Kupuji přístroje kdy jde komplet vše s Sharing, jiné křápy nechci vidět,vy je asi máte a myslíte si,že je to OK??Není,, pořád tady otravujete svými blbými názory,když se budeš řídit tím co jsem zde napsal,tak nebudeš tady otravovat a vše Ti pojede,jak Ti to mám ještě jinak vysvětlit.Problemy si dělají lidi sami,koupí TECHNISAT HD tu sračku,a chtějí na tom třeba Řeky v irdeto,ale čtečka karet je na conax/tak jsem blbej já,nebo ten expert co chce něco dokoupí,a nebo mu to nejde,jak by si představoval???To je jenom příklad!!!! :fuming: :fuming:

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

No hery, myslím, že všichni nemají na to aby si koupily dreamboxe za 20 tisic. a pokud máš skleněnou kouli a víš kam se pohne satelitní technika za 2 roky tak jsi fakt fachman. myslím, že většina lidí si nekupuje receivery 3x do roka jen proto že je zrovna na trhu lepší kus než ten co mají doma...ale jinak dík za tvůj objektivní názor k dané problematice

Dan_zx12r

za dva roky budes potrebovat ethernet ,unictecku a CI slot. to opravdu nestoji 20 a dnes ani 10 tisic. dnes za 5 v pohode.
tohle ma muj dva a pul roku starej prijimac. a nestal ani tech 10

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

na tomto vlákne sa mi hlavne páči, že niektorí nie sú spokojní s tým čo majú a uvažujú čo ďalej - to je určite správne, inak by ľudstvo bolo ešte na stromoch.
Ale super je, že ešte dávajú pozor na to, aby ani ostatní nemali s.r.a.č.k.y.
Prajem týmto ľuďom hlavne veľký žlčník, pretože sa ešte hodne natrápia a najedujú než to dosiahnu.
Vonku je slnko a teplo, choďte von sa prejsť a nadýchať čerstvého vzduchu a netrápte sa nad tými, ktorých STB nemá ani len sieťový vypínač!

Dagy2
Registrace: 11/2010

Tak znova : Vantage 7100,čtečky=2x BDC, slot 1=Diablo 2.2(origo)v něm Gital vylomená+gamma 19,2E, slot 2= Diablo 2.3 předělané na D2 - v něm TNK vylomená+gamma 39E.Vše funguje,nic se nehádá.....hery má v jistých věcech holt pravdu...... R^

decmen
Registrace: 2/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra